8

Анонимен

преди 6 години

В името и за наше добро ни грабят глобяват и извършват невиждан геноцид върху собствения си народ . Единственото спасение е еднопосочен билет . Нека оставим ненаситните власт имащи да се самоизядат.

7

Анонимен

преди 6 години

Картофкеееее смотана, всичко го правиш със забрани. Колко паркинга на по 2 и 3 нива щяхте да стоите, един няма. Ако се направят паркинги назвсеки квартал с по 2-3 етажа, кола няма да има юо тротоари и паркове. Но смотаната учителница бърза да напълни гушката, щото не се знае още колко Суджук паша ще властва. А той не в забравя, от гепеното заделя и за нея. Но, всяко нещо има край и тогава ще се търсят откраднатите милиарди и кой ги е откраднал??

6

Анонимен

преди 6 години

Надето, къде "по света" си била? Какви паркинги, какви чудеса, то някои европейски столици вече обмислят да забранят колите на фосилно гориво?

5

Надето

преди 6 години

За пари е,защото откраднатото не стига на кметицата.Удобство в 'европейска' столица означава обществени паркинги и подземни гаражи,за да няма коли по тротоарите.Йорданка да попътува малко по света,за да види има ли го някъде другаде този 'феномен'?Оставка!!!!

4

ТАКА ДЕ

преди 6 години

До Анонимен 2Шефчето и съсипа и България!

3

Никифор

преди 6 години

Данче, какво стана с одита на ЦГМ ? РЕзултати? Как дадохте 18 млн. за светофари без обществена поръчка?

2

Анонимен

преди 6 години

Учителницата и шефът й съсипаха София. Изберете ни ги пак.

1

Въпрос

преди 6 години

Кога ще има истински подземни/ етажни паркинги