11

Янчева

преди 6 години

Ами че на Мелания що са й 12 души персонал? Тя сама ли ходи до тоалетната или я придружава някой от тази дузина хора? Да я държи докато ***.При това на г-жа Макрон 2 пъти по-малко персонал. И пак,що? Ако бяха избрали Бриджит за президент,леле как всички щяха да й завиждат за младия й съпруг. И как само хвалебствия щяха да се сипят...

10

Нов

преди 6 години

Първата дама на снимката е като слязла от плакат за Планетата на маймуните

9

Анонимен

преди 6 години

"Първа дама" е абсолютна измишльотина в която и да е държава.Напълно излишна,само показност за отвличане на вниманието от реалната политика и ненужни разходи плащани от данъкоплатеца.

8

Я гледай

преди 6 години

Тази гразна баба едва ли ще доживее да стане първа баба.Ама и този Макрог герантофил бе....

7

Анонимен

преди 6 години

Путинофилите още не могат да прежалят загубата на Льопен!

6

Анонимен

преди 6 години

До До Иванов:Не и ако си ***. Бабата е само за пред хората

5

До Иванов

преди 6 години

Когато е сключил брак , Макрон не е бил непълнолетен. Факта , че толкова години не се е развел и все още обича съпугата си говори много за характера му. Ако беше обикновен хлапашки флирт , отдавна да е приключил.

4

Анонимен

преди 6 години

децата й на баба.та по-големи от Макрон смех :))))

3

Анонимен

преди 6 години

Предишния ни президент беше първата дама на републиката със собствен бюджет ,охрана и привилегии ,проблема беше че нямахме президент а само първа дама ........

2

STREET PROBLEM

преди 6 години

PISHI EDIN UKAZ I OTVORI EDNA OVSHORKA ZA DA IMA KADE DA SIPVA PRESATA .OUI BONJOUR.

1

Иванов

преди 6 години

Не знам, известно ли е, дали бракът на сегашната президентска двойка, не е консумиран първо като ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО развращаване на непълнолетни. Само заради това СЪМНЕНИЕ, Макрон не трябваше да бъде избран, но кой днес може да спечели избори СРЕЩУ ЧОВЕКА НА БАНКЕРИТЕ? Или банкстерите.