51

да

преди 6 години

САЩ е паразитна държава, която може да съществува само с войни, грабежи и разорение на страните по света няма място по света, където тези да не са воювали за плячка Америка е символ на тероризма

50

Анонимен

преди 6 години

До До все маймун :)Обърни си дупeто на югоизток, със сигурност ще те огрее ... при това безплатно.

49

Фронто

преди 6 години

Към А,бе - Не призовавам към война!! Само проблема посочвам,който е очевиден-от Русия само напрежения,противопоставяния,конфликти ... Да си чул нещо позитивно от Русия? И стига с бомби сте ни плашили,виждал ли си Запорожец на байр? Вие на умряло и уличните кучета стряска,ама не върви. Държава която зъбно колело като хората не може да направи НЯМА КАК да направи високотехнологично каквото и да е!

48

Mел Гибсон

преди 6 години

Не вярваме на дългоносите от ФАЩ

47

Българин

преди 6 години

Големите сили си ги мерят, малките като нас само гледаме и пригласяме на кой е по-голям.

46

До все маймун :)

преди 6 години

:)) те алкохолните мозъци са измислили и топлата вода , и гравитацията и теорията на относителността , и хляба и водата и огъня ... абе всичко :))Написали са И Хамлет и Клетниците 9и тнтнЕ сега си събувам гащите , и клякам обърнат на североизток !(вперил оргазмен поглед към путинчо) :))

45

до 45-тия маймун

преди 6 години

:))) еми щом накрая клечат пред алкохолната империя . За какво тогава тук почитателите на путинчо се тръшкат срещу запада ? :)))Тя работата ясна - бъдещето е гарантирано на путинската империя , на иранския шерият , на северно корейския *** , на венецуелския мадуро (много подходяща фамилия) Гоуем купон :)

44

ФАКТИТЕ:

преди 6 години

И накрая всички клякат пред велика Русия!

43

А бе

преди 6 години

До ФронтоНека тогава американците се опитат да решат тоя проблем(Русия) по радикален начин!Ама после да не се сърдят що са се съединили Атлантика и Пасифика и то в най-широкото преди място....

42

до 42-рия маймун

преди 6 години

:)) Разбира се ! *** трябва да допускат само почитателите на путинчо да се изказват . Всички останали -> в концлагера !Като в доброто старо партийно путинчово време !

41

Ивчо

преди 6 години

чудя се на *** защо ги търпят тоз анонимник да обижда с маймунскуя си мозък .То да се правиш на интересен с едни ехидни клишета е лесно ама пък като е от час вече нон стоп явно е диагноза.

40

Фронто

преди 6 години

Рекс, проблемът е самата русия

39

Анонимен

преди 6 години

такава подигравка с пияната руска своолоч...

38

Факт

преди 6 години

До до 26-тия маймунНа практика от над век САЩ и Великобритания се управляват от същите тия,които измислиха комунизма*.Тая работа е като с християнството и исляма-и двете религии са създадени от ев.реите според "материала"-за белите християнство,за ****галите-ислям.Защо им е било нужно?Ами за по-лесна манипулация и управление!Е понякога експериментите им излизат от контрол,но кво пък-случва се .*Може да каже,че комунизмът е 100% ев.рейска измишльотина и не само заради произхода на създателите му

37

гого

преди 6 години

кат си чувал сърди се на тез двамата англо говорящи които са оставили половин европа на Сталин, той руския бутуш и във Виена е бил и има уникален мемориал но Австрия не била оставена на руснаците и искат не искат са си заминали.

36

Анонимен

преди 6 години

Не казвате най-важното. А то е, че с еподготвят нови санкции на САЩ срещу Русия, които ще бъдат готови до 1 септвември. Демек гаврата с руската кочиина продължава!

35

един

преди 6 години

До до 26-тия маймунТой първият концлагер не е създаден нито от Хитлер или пък от Сталин, а от "демократичните" и "висококултурни" англичани по времето на Англо-Бурската война в Африка в края на 19 век.Най-лесно е да се говори и манипулира. Трудното настава като се появят хората с памет и знания.

34

до 33-тия маймун

преди 6 години

да чувал съм .И предепочитах моето баничарско парче да беше в западната зона , а не в путинската .И затова съм доволен че сега е вече в западната , а не в путинската .

33

до 31-вия маймун

преди 6 години

:))) абсолютно !! В путинчовия шериятски иран - иранките са по монокини на плажа . А аятоласите пийват коктейлчета с чадърчета !Понеже така препоръчва корана и последственния шерият .

32

гого

преди 6 години

до 27 ми да си чувал за разделената баница тоест европа в Ялта.Ако не си жалко, уроци по история на др място