142

Анонимен

преди 6 години

150 - Която и от двете сили, да има подобна технология, щеше да превземе другата.

141

Анонимен до 111

преди 6 години

А бе американски *** след като е била американска технология защо нищо не можаха да направят.Би трябвало да знаят как се противодейства в такъв случай.Гледаха безпомощно самолета, и разбраха колко са жалки.

140

Анонимен

преди 6 години

А също така не беше отдавна когато едно СУ 24 прелетя 14 пъти над разрушителя Доналд Кук.После знаем какво се случи рапорти за напускане, единствено което можеха да направят американците, е да снимат с мобилните телефони има го в тубата.Колкото до томахавките бяха изстреляни 59 и половината изчезнаха незнайно къде, другите нищо не поразиха на следващия ден от летището излитаха самолети.

139

111

преди 6 години

До 150 ;А бе русофилски ***,тази електронна бомба която беше използвана в Черно Море е американска технология ,копирана от руските пияници.Тука на интересен ли се опита да се направиш ?

138

Анонимен

преди 6 години

И как самолетоносача ще спре ракета земя-земя?

137

111

преди 6 години

До 145;На практика е възможно да се потопи американски самолетоносач,но в действителност е почти невъзможно.Това е като малък град,който има най-модерните системи за сигурност,наред с ескортиращите го кораби и подводници.С него могат да се водят и войни.Абсолютно нищо неможе да достигне до самолетоносача,камо ли да го удари,а ти обесняваш,че щял да се преобърне от атомно торпедо..Това да не ти е руската плаваща щайга на дървени въглища ?

136

Анонимен

преди 6 години

По-скоро второто.

135

Анонимен

преди 6 години

Толкова много персонал и то обучен си е сериозна инвестиция .Като се има в пред вид безработицата доста хора биха са борили да работят там .Друг е въпроса че не е ефективен при ядрен взрив .

134

Анонимен

преди 6 години

Ние пък си имаме един суджуконосач и картофолапач, който идва на работа с тиквотранспортьор, пази го цял полк с лай.но.вози и е истински бистришки тигър! *** се от яд янки!

133

Анонимен

преди 6 години

Самолетоносачът е плаващо летище че и завод за ремонт на бойни самолети.Ако го няма трябва база.Тя пък си има свойте недостатъци.Всяка държава която е достигнала технологично до възможноста да произведе атомно торпедо със суперкавитация може да потопи това корито..Дори не е нужно да го уцели-просто да се взриви в близост.Образувалата се водна ударна вълна най-вероятно ще го преобърне.Руснаците имат такива от почти 40 години по музейте ги показват

132

Анонимен

преди 6 години

Рускиьот ум кагда ще направи такъв хвърчоносач. Кузя не се брои, от него не излитат самальоти, а само падат в океана.

131

Хидеки Тоджо

преди 6 години

Янки, Проклятието на Нагасаки наближава да се сбъдне! Лъч с температурата на слънцето ще ви погали само за миг и планетата ще въздъхне свободно!

130

мазепа

преди 6 години

До АнонименНикой не си цапа ръцете с гнилоч. Просто е.

129

Анонимен

преди 6 години

Могъщи, колко да са могъщи?! Не смеят една изгнила Русия да нападнат. Демократизират само мънгалски даржави като нас!

128

Анонимен

преди 6 години

Сега на тях кой да им наложи санкции? Оплюха Пхенян за някакви мухлясали ракети играчки на които корейците се радват като деца, а те се въоръжават 100000000000 пъти повече за експанзия.

127

Зозо

преди 6 години

Шлепа "Кузнецов" до къде до довлякоха? Опуши света миналата година :)

126

Анонимен

преди 6 години

До 136Думата лапачка е има в източния блок. В разумните държави се бачка и гради. Както виждаш самолето носача е на вода. А не виждам още магистрала Хемус. Тука руските държави имаме навика много да лаеМ и малко да правим.

125

BGN

преди 6 години

Америка харчи много за въоръжение, не защото прпозвежда в пъти повече, аз защото плаща на частни корпорации за произведената им продукция, там е такава лапачка, при руснаците майче държавни предприятия произвеждат оръжията, мн по евтино и не толкова шумно.

124

Анонимен

преди 6 години

Песков е казал че Путин може да надбяга бяла акула а с харпун потапя самолетоносач.Така че американците да внимават и ако видят голият до кръста Путин с харпун в ръка да бягат.

123

Анонимен

преди 6 години

Kво стана с руският самолетоносач дето е на *** и опуши средиземноморието ?