8

Анонимен

преди 6 години

По принцип са си за бесилото, но след като ценностната система на запада не позволява, то поне ги пращайте до живот в затвора! Щели да ги разследва!?!? А бе к'во ще им разследвате, какво си мислите, че са правили там?

7

Анонимен

преди 6 години

Не бяха ли умерена опозиция? Вие шЪ 'земете да ги обидите. Бива ли такива работи! Ще се стресират и амокират, а високия кортизол не е добре за нервите и сърцето.

6

Анонимен

преди 6 години

Това на заден план на снимката, Симсон Ендуро ли е?

5

eвроатлантик

преди 6 години

Стрикно спазване на евроатлантияеските ценности на завърналите се демократи от Сирия и Ирак.

4

евро клоуни

преди 6 години

"271 джихадисти са се завърнали във Франция от Сирия и ИракВсички са обект на разследвания, обясни вътрешният министър"Щом знаете, че са джихадисти, какво точно им разследвате? Чакате да стане поредния самоубийствен атентат, за да обвините ли?

3

Анонимен

преди 6 години

Като ги знаят от къде идват, никакво пускане на тези гадове. Конфискуване на паспорта, по един шут и да отиват на майната си. Другия вариант, по един контролен.

2

Анонимен

преди 6 години

Западните държави (Англия, Франция и САЩ) имат главната вина за съществуването на тероризма и на ИДИЛ.

1

Европейка

преди 6 години

Докато ги разследват ще издумкат няколко атентата.Някои са в затвора,защо не са всички?Бързо разследване и още по-бързо изгонване.Какво има да се чудят?Да не започнем през седмица-аз съм Париж,аз съм Бордо,аз съм Лион и т.н.