12

Пиетро Менеа

преди 6 години

Да спечелиш световна титла след 12 години е като да имаш 12 титли !

11

Анонимен

преди 6 години

Болт призна, че лошият му старт просто го е убил. Но да припомним фактите...Гатлин взe 3-тата си световна титла в края на кариерата си, а Болт има 11 световни титли. За кво си говорим.

10

Анонимен

преди 6 години

10 години Болт обираше всички златни медали на световни първенства и олимпиади на 100, 200 метра и 4 по 100 щафета! Просто най-големия в историята на Атлетиката!!

9

Анонимен

преди 6 години

Всичко си има край....но важното е какво си оставил след себе си. Болт просто ни разби представите за спринт и на 100 и на 200 метра. Най-великият!

8

Анонимен

преди 6 години

Руските спортисти имат пълна забрана да участват заради допинг. Разбира се всичко е скалъпено, част от мръсната война на сащ . Така че никога няма да приема този надбягал Болт .Болт е великолепен атлет, чудо на природата , личи си от фигурата му , издължена без напомпване че всичко му е дадено . Просто имаше лош старт както никога досега . Беше заявил че ще откаже след това първенство и явно не е бил така концентриран .По реакцията на публиката си личеше че той шампиона завинаги .

7

Анонимен

преди 6 години

11 Бау, не виждам къде е хумора. Чък Норис си е един ***, а Болт е доказал, че е най-бързият.

6

Бау

преди 6 години

Болт ще си остане най-бързия независимо от всичко. Нещо като Чък Норис :)

5

Pilot

преди 6 години

Това ваче не е спорт , този два пъти е хващан и затова цял стадион го освирква, но нали е американец може !!!

4

Анонимен

преди 6 години

до 6 "Смешника" Болт ще си остане най-бързият човек в историята и неговите 9.58 на 100 метра и 19.19 на 200 метра никога няма да видим да ги подобрява някой друг. "Смешника" Болт има 9 златни медала само от Олимпиади, ***! А тези 9.92 секунди на Гатлин са срам за него щом с такъв слаб резултат печели титлата значи и той вече яко издиша.

3

Анонимен

преди 6 години

Фукарията,май не е само българска и накрая все непрощава!То бива шоу,ама и то все някога свършва!

2

КИН

преди 6 години

Браво на Гатлин! Смачка фасона на смешника Болтчо!

1

Ганчо

преди 6 години

100-те метра ще станат безинтересни без Болт. Но годините си казват своето, когато не зобиш шарени топчета от сладки бонбони. Въпреки всичко Болт направи своето шоу. Велик атлет.