58

Stefko 88

преди 6 години

Този тип бавачки подходящи за тях се наричат надзиратели.

57

Анонимен

преди 6 години

PARITE ZA ROMSKITE DEZA IDVAT OT EVROPEISKIAT SAUZ,A NE OT BUDGETA NA BALGARIA.SAMO EVR.SAUZ MISLI ZA ROMSKITE DEZA.

56

Анонимен

преди 6 години

Пак разделяте децата на бели и черни, на роми и българи. Значи за ромите има безплатна група в детските градини, когато навършат 4 години, а българите трябва да си плащат същата подготвителна група, само защото са с бял цвят на кожата.

55

Анонимен

преди 6 години

До АнонименТази "безплатна детска градина" Господ ли ще я издържа,а?------------От тук следва, че явно Господ сме ние.

54

Щирлиц

преди 6 години

До ФактитеЗащото трябва непрекъснато да копираме нечий челен,ама много челен опит,затова го търкаляма този проблем.

53

Анонимен

преди 6 години

Някой яко натиска да им стане супер лек живота, безплатни градини , данъчни облекчения за 3-то дете, стипендия за тройка. С какво са го заслужили?

52

Анонимен

преди 6 години

От стотици години са в Европа и не са се интегрирали, че сега ли, а и най-малко вероятно в България.

51

Анонимен

преди 6 години

Тази "безплатна детска градина" Господ ли ще я издържа,а?Имайки предвид и раждаемостта сред тях,то явно ще трябва и нови детски градини да се строят,Господ ли ще финансира мероприятието!?За българските родители няма безплатно,няма места по детските градини,но за напастта има!Докога с чужда пита помен ще правите и ще наливате в бездънната каца !?

50

Анонимен

преди 6 години

До Фактите до 51E при нас още не се е родил Орбан.И може би няма да се роди, ако само седим и се вайкаме и чакаме.Както е казано-помогни си сам, за да ти помогне и Господ.Ние просто не правейки нищо, декларираме мълчаливо съгласие с всикчко това.Просто там има осъзнато общество, явно тук гледа себе си. Това дали е добро или лошо не знам, просто факт.Ние имаме това което имаме, а кой го избра е друга тема

49

Фактите

преди 6 години

Още веднъж - решението на проблема вече е правено и е доказано работещо. Просто е един век назад и е нужно да се изчете, а може и да се приеме във вида му отпреди 100 години (достатъчно актуално е и до днес): "Закон срещу разбойничеството" и "Закон за защита на държавата" на Царство България. ЧЕТЕТЕ! Предците ни са съхранили държавността ни и целостта на нацията ни, а ние дори не искаме да се поучим ...

48

аман от простотии

преди 6 години

Разкарайте тоя сладолед,бе!!!!

47

До 50

преди 6 години

След задължителната забавачка идва още по-задължителното училище в комплакт със задаължителната занималня. Колкото повече време тези деца са далеч от гетото, толкова по-добре.

46

да бе,забавачки

преди 6 години

Явно пак има пари за усвояване!Баси цирка!

45

Фактите до 51

преди 6 години

Годината е 2017, държавата е Унгария, политикът се казва Виктор Орбан ... той е намерил решение независимо от НПО-та, правозащитници, Хелзинкски комитет, Харта за правата на човека и прочие ... Този политик просто е послушал народа си, а народът е висшият суверен и не е длъжен да се съобразява с лъжехуманни организации от гореизброените. Извод: има решение, но е нужна воля и ... смелост.

44

Анонимен

преди 6 години

Кое им пречи да са чисти? За това не са нужни пари а желание и разум.Имат ли го? Май не!!!

43

Анонимен

преди 6 години

Защо ми триете коментарите? Добре, искам официално да се извиня, че изразих несъгласие детето ми да се приравнява с тези. Моля, БХК да не се самосезира. Моето дете е с липса на езикови и социални умения и настоявам да го сложите в един клас с тези извисени същества, за да го научат как да общува правилно. Смешници!

42

Анонимен

преди 6 години

До ФактитеДа, решения е имало, но днес ги няма.Те не са махнати случайно и този проблем не е появил случайно.Ето това е важно. Знаем, че всеки опит за търсене на някаква отговорнст от тези хора ни заплашва със санкции за правата на човека, с обвинения за дискриминация.Въпросът е как се стигна до тук и на много хора им е ясно как....

41

Анонимен

преди 6 години

Хахахахахахааааааа!!Със задължителна забавачка интеграция ще правим!!Това са първите 7 години!!А,после??Оставащите 11 до пълнолетие какво ги правим??Или след като е изкарал задължителна забавачка е интегриран и друго образование не му трябва!!

40

(-_-)

преди 6 години

Вие тока да си плащат не можете да ги задължите, какво остава за забавачки?

39

Фактите

преди 6 години

Решения на проблема е имало през годините, но няма кой да чете ... Просто потърсете в Гугъл "Закон срещу скитниците и разбойниците" и "Закон за защита на държавата" - два прекрасни юридически шедьовъра с които някогашното Царство България е решило с голям успех проблемите, които коментираме.Та това е отговора на въпроса "Е, и?" - сигурно няма да е трудно да бъда разбран след изчитане на тези прекрасни закони отпреди век.