26

Stefko 88

преди 6 години

за чий им е това? Не ли е по-добре хлебец нещо,,,,

25

Анонимен

преди 6 години

Явно Динко не е единствения *** от в Ямбол.

24

до ямболията

преди 6 години

Братче, данните са ми от Уикипедията, а там са ги взели от някакви институции, които се занимават с това. Гледай преди да пишеш глупости. Говоря за реалния БВП, не за номиналния.

23

Анонимен

преди 6 години

Колеги, За и против Северна Корея.В Ютубе има много филими за Северна Корея, прегледайте ги . Сигурен съм, че ще останете поразени от това което ще видите. Направете псравнение с нашата страна и ще разберете какво е чиста ароматизирана тоалетна и задръстен непочистен ***

22

антон кура от ямбол

преди 6 години

До Анонимен БВП на глава от населението на С. Корея е 1800 долара, за сравнение нашия е над 20 хил., така че не си правете прибързани изводи от една сграда.АЛООО ТИ НАРЕД ЛИ С С ГЛАВАТА КОУЕГА........КОЛКО Е НАШИЯ БВП НА ГЛАВА - 20 БОНА НА ГОДИНА - ХАХАХХАХАХААХАХАХХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХКОУЕГА, МОЛИМ ТЕ МИНИ НА ВОДКА ЗА РАЗВЕДРЯВАНЕ. Около 6500 на година мсе ние БГто. Но не е важно колко ти е БВП а каква ти е потребителската кошница , щото едно време с 200 лв купувахме пове4е от сега

21

Proroka Oleg

преди 6 години

От разстояние стъклената зеленикавосиня сграда изглежда готова да заработи. Смята се обаче, че отвътре далеч не е готова и дори че е нестабилна от инженерна гледна точка.СМЯТА СЕ!!!!! ЕДНА ЖЕНА КАЗА...............ОТ КОГО СЕ СМЯТА? КОЙ Е КАЗАЛ ЧЕ СЕ СМЯТА И НА КАКВА НАУЧНА БАЗА. Само папагалски идиотщини и плямпане. От къде имал КИМ пари. Ами вече не знам коя година икономиката им има ръст и то официално.

20

Никакво предаване

преди 6 години

Корейците никога няма да се предадат. Те не са наивните българи и украинци, а знаят много добре от Корейската война какво представляват американците. Освен това корейците са хора с чест и достойнство и нямат предатели такива като Плевнелиев. Северно корейците не живеят охолен живот, но знаят много добре, че ако се предадат ги чака съдбата на Ирак, на Либия с милиони жертви жени и деца след предаването, много добре знаят, че САЩ се интересуват само от продажба на оръжия и грабене на ресурси.

19

България в 2027 год.

преди 6 години

Бившият copocoиден *** на Днес се върна уморен в къщи в 20:00 след работа. Бързо свали грима, който скриваше бялата му кожа; той трябваше да изглежда като ром защото ромски банди и ромски полицаи гонеха българското малцинство от квартала. Той бе щастлив защото днес изкопа медни жици от един бивш панелен блок. Беше се опитал да емигрира в държавите на Евро Съюза но не можа да си намери работа защото не владееше официалния арабски език. Почина си и започна да изучава арабски от един онлайн курс.

18

до 12

преди 6 години

нормален ли сищо хора изтребиха *** на бг границата.дори не са водили статистика за да могат да прикриват всички избити опитали да избягатказват Г.Ж безследно изчезнал и готово.... а пък как ще изчезнеш от държава в която границите се охраняват с хиляди военни и хиляди заложени мини е ясно на всеки с айку над 20

17

Наблюдател

преди 6 години

ВМА София е построена по Севернокорейски проект ..... не съм забелязал да е нестабилна .... защо тогава казват, че хотела е нестабилен?!?!?

16

ко речи

преди 6 години

Само дето последните "известни" избягали се отрекоха масово от разказите си, щом видяха ширещата се педофилия и проституция в Юга замаскирана под термина "демокрация".

15

Анонимен

преди 6 години

С.Кореа не са единствените с ядрен арсенал, но са единствените дето не ги слуша главата. Ако лидерът им спре да се държи като богоизбран може и да заживеят по-добре.Проблемът е че хора кято лидера рано или късно изпадат в параноя, подобно на Садам, Кадафи и др.

14

Анонимен

преди 6 години

Хубаво е ... само че ако барнеш портрет на вожда и те връщат в ковчег, като Otto Warmbier когото върнаха в кома заради скъсан плакат.

13

Анонимен

преди 6 години

Малкото успели да стигнат до Ю. Корея си разказаха за какво става въпрос. Само ще ви кажа, че не са избягали от хубаво.

12

Анонимен

преди 6 години

То и най-големият стадион в света е там и какво? Умират от глад. Тея мегаломански проекти са само за пропаганда.

11

Анонимен

преди 6 години

При нас не сме виждали комунизЪма, който е в КНДР. И при нас беше зле, но тея там са сложили огради с бодлива тел и по крайбрежието та някой да не скочи в морето и плувайки да стигне до ЮК. Толкова са добре, че всички граждани изглеждат като излезли от Освиенцим. Само Ким е дебел като ***. Всички са кожа и кости. Тока се изключва в 20.00 часа. И до сутринта няма. Един огромен концлагер. С един човек дето живее както си иска и милиони, които са затворени и не могат да избягат.

10

Анонимен

преди 6 години

БВП на глава от населението на С. Корея е 1800 долара, за сравнение нашия е над 20 хил., така че не си правете прибързани изводи от една сграда.

9

Анонимен

преди 6 години

8, хахахаха тя на комшията кокошката *** и на съседа тревата е по-зелена нали. Видя една сграда и веднага реши, че са по-добре от нас. Сигурно затова на всеки км граница ги вардят по 5 войника - щото си умират да стоят там.

8

Анонимен

преди 6 години

Айде сега всички *** и путиняги да се хванат за ръчичка и дружно на почивка в С. Корея. И да вземат да постоят там 20-30 г., че току виж сме се оправили. И не забравяйте и червените си бабички.

7

****

преди 6 години

Май бедна и изостанала корея,както мислят много хора,ще излезе много по богата и развита,от аристократична България.