25

Анти ГЕРБ

преди 6 години

Това, което Сталин не успя да направи, го направиха евреите от САЩ. Сринаха Германия като нация, традиции, култура, идентичност. Това повече никога няма да бъде същата Германия. На 82 милиона души, 22.5% чужденци /смятай турци и араби - мюсюлмани/, след 15-20 години няма да има изобщо германци. Това е новото робство от САЩ, които някои толкова обичат.

24

Анонимен

преди 6 години

Значи бившата германия вече е ислямска държава-ИД?

23

Анонимен

преди 6 години

До ТАМ НИ Е ГРЕШКАТАкато отида в магазина викам "искам да си купя 5 яйца, но да си ги избера", а продавача ми дава 5 яйца и вика "ето, избирай си" . освен генномодифицирани комунисти, то друг избор няма, как мога да сбъркам. А и управляващите са от народа, малцинство - отново, но представителна извадка.

22

Анонимен

преди 6 години

Бившата Германия.Вече се нарича ислямия.

21

До 24

преди 6 години

Не само е била, но и 500 г. си бил турски роб.

20

Анонимен

преди 6 години

Проблемите и нивото на цивилизованост на едно общество винаги зависи от мнозинството. Може би трябва да започнем да организираме протести срещу него.

19

нв

преди 6 години

Щом и германците търпят това, значи няма никакво спасение за Европа ! Единствения шанс за промяна е .... Северна Корея с ракетите ...

18

Анонимен

преди 6 години

До Европейказа причинно следствените връзки питах, как при тях повече малцинства и по добри икономика и социална система, а при нас обратното. От тук и имигрантите бягат. Къде бъркаме?

17

Не разбрах....

преди 6 години

Най-голям е делът на турците ,а най-нарастващата от Близкия изток. Ама иначе най много са европейците:))))) хаха. Значи изведнъж турците спряхме да ги броим за европейци. Ти да видиш:)))

16

Европейка

преди 6 години

Не е най-важно колко са на брой,а как живеят-дали работят или вирят баджаци на социал. И още по-важно е дали приемат европейската култура или живеят забулени в гетата.

15

Анонимен

преди 6 години

Или при нас малцинствата са повече от 22 поцента и затова сме толкова зле икономически и когато германците ситгната нашия процент ще започнат да затъват и те или е време да се сетим, че проблема може да си е в мнозинството ?

14

Анонимен

преди 6 години

Този рекорд положителен ли е или отрицателен? Има ли горна граница броят на имигрантите за следващите 25 години?

13

Анонимен

преди 6 години

Само едно не мога да разбера, защо германците са толкова добре икономически, при нас уж няма такъв процен на имигранти, а е нереалистично да си мислим, че можем да им стигнем стандарта на живот някога. значи при тях над 22 % са вид малцинства, при нас 10 процента или повече са ?

12

реалист

преди 6 години

Хитлер се върти като на грил в гроба :(

11

до 8

преди 6 години

Абе пустиняк. За един немец това са си чужденци. Все му е едно от къде са. Както за тей един молдованин и иракчанин все са чужденци.

10

EU citizen

преди 6 години

Българите какво правите в ЕС след като не споделяте ценностите на Обединена Европа? Защо не си ходите в Азия при Путин? Германия е велика страна именно поради своята мултикултурна ориентация и толерантността към всеки които е различен.

9

18.6 милиона

преди 6 години

За 40 години откактот немците организдраво внасят чужденци. След още 40 години ще са = 37 милиона или 45%от населението. Проста математика за 5-ти клас

8

Мечтата на Европа

преди 6 години

Где е Меркел ? - На въжето !

7

Пустиняк

преди 6 години

Байчо пак драска преди да чете. В най-голямата си част това са имигранти от Европа, бе оплаквачки. В това число включват и нашата група "цивилизовани християни". Такива пък от Русия колко милиона са... ***, ганьовцииии, не разбрахте ли, че е естествен ход на историята богатите и прогресивни държави да са притегателни за хора от цял свят, докато други ОПУСТЯВАТ. Просто племе, просто семе

6

Анонимен

преди 6 години

"Като цяло по-голямата част от имигрантите са свързани с европейски страни."---Ами, да! Нали Турция се води европейска страна.