72

Анонимен

преди 6 години

Ако излезна да протестирам едните ще кажат, че съм еврогей и протестър, другите, че съм се продал за една пица. Правете си протести и контрапротести, паради и каквото искате.

71

Кожогризец ООД

преди 6 години

Велик ще е денят, в който се отървем от Боко и знаем, че повече няма да дойде на власт, а ще бъде изхвърлен на политическото бунище, откъдето и изпълзя заедно с цялата си клика тикворасти.

70

същите негодници са

преди 6 години

НА власт обаче са все същите "***" ..До 1989 година ограбваха милиарди от народа за нагло ненужни обекти..над 190 000 000 000 $ бяха похарчени за незавършените обекти до 1990 година.Естествено тези милиарди долари бяха ограбвани от заплатите на народа..Сега" Комунягата" Бойко Борисов играе по свирките на същите негодници и терористи менкащи на власт удобни за нагли престъпни ограбвания.надат се д а ограбят от народа поне 80 000 000 000 $ през Борисов и тогава д а го сменят с по неопетнен

69

Отговор

преди 6 години

Разбира се че не искаме нови избори.Българите разбрахме ,че колкото повече избираме , толкова повече ни влиза.Затова Корделке по кротко с изборите.

68

вввв

преди 6 години

философе, та властта сега е само в комунистиге

67

аман от негодници

преди 6 години

последните няколко избори експерти подават че се купуват стотици хиляди гласове срещу пари в брой .За да са сигурни че се гласува за плащача в изборните секции са монтирани тежко терористични видео сканиращи камери и обемни скенери..няма мърдане следят всички и всичко.Менкани на власт обезпечават ограбването на десетки милиарди годишно и насочването им към партиино подставени нагло престъпни компании.

66

философ

преди 6 години

Ако срещнеш гладен комунист, дай му храна. Ако срещнеш жаден комунист, дай му вода. Ако срещнеш гол комунист, дай му дрехи и обувки. Но никога, никога, никога не давай власт на комунист, защото тогава всички ще бъдат гладни, жадни, голи и боси. Освен управляващите комунисти!

65

аман от манипулации

преди 6 години

tn izbori се манипулират по отработена програма още от 1989 година.Диверсанти създадоха тогава СДС и БСП по късно ДПС НДСВ и ГЕРБ .Ползват пси активни нарко спец добавки подадени в безалкохолни,хляб,бира,кисело мляко ,сирене...Облъчват милиони с пси активни клипове по телевизиите ..Внушават не гласувай на милиони неудобни и следят милиони цели едновременно през тежко терористични и нагло престъпни съоръжения монтирани в лични документи..

64

Анонимен

преди 6 години

Мит'ряла може и да не иска избори, но правителството баце3 се клати и нема да изкара и до нова гдина особено ако зимата е студена тихомълком лятото дигнаха цените!

63

Скитник

преди 6 години

До всички " юнаци" дето ще грабват оръжието:Пием, пеем буйни песниИ зъбим се на тирана, механите са нам тесни- крещим хайде на Балкана !Крещим, но щом изтрезнеемзабравяме думи, клетвии немеем и се смеемпред народни скъпи жертви .Христо Ботев.

62

Naco

преди 6 години

Време е!!! НАРОДЕ????

61

Анонимен

преди 6 години

Поне едни ииддиоти реформатори са вън от властта. Пак може да влязат.

60

Анонимен

преди 6 години

Гласуват само лумпните.

59

Анонимен

преди 6 години

ВЕЧНИ РАБОТИ НЯМА.ТОЙ ВЕЧНИЯТ ГРАД ПАДНА, ЧЕ БОКО НЯМА ДА ПАДНЕ.ХАЙДЕ ДЕ.

58

СУДЖУЦИ

преди 6 години

ТОЙ БОЙКО РАНО ИЛИ КЪСНО ЩЕ ПАДНЕ. ЩЕ МУ СЕ НАМЕРИ МАЙСТОРА.АМИ КОЙ ЩЕ МУ МАСАЖИРА УШИТЕ, ДОКАТО ГО ОХРАНЯВА, ТОВА Е ВЪПРОСЪТ.

57

Гробокопач

преди 6 години

До АнонименБойко Картофа изразява въжделенията на "едрият мутренски бизнес". Верно е, че електората върви след парата, но не всички са така. По-голямата част, от тия, дет гласуваха за ГЕРБ са така. Ние сме Съпротивата и Опозицията. Картофа Бойко нищо не предприе срещу "едрият бизнес". Требе си мачакне на тия устати *** с всякакви средства и със силата на държавата. Затова трябва да разграничим на първо време Държавата от тях. Тя, не е тяхна.

56

Гробокопач

преди 6 години

До АрогантенВие искате да си отидем, но и ние искаме, да си отидете вие;))) Тези, които емигрираха, емигрираха, останаха тези, дето няма да отстъпят, нито крачка. Криво смяташ, математиката ти е слаба. Или ще отстъпите или ще умрете. На нас ни харесва тук, затова сме се родили тук, не някъде другаде, не ни харесвате вие, които управлявате територията. Затова ще ви изпратим към Израел или Америка. Аи към Русия, кой където желае, там покажете своите управленски способности.

55

Анонимен

преди 6 години

Бокича е достоен наследник на селския хитрец живков. То друго не може и да се очаква при този заспал народ.

54

Анонимен

преди 6 години

Бойко им бил виновен на българите. Той ли ви определя заплатите? Някой да се е вдигнал на стачка против работодателя си с искане за по-големи заплата? Страх! Малее страх! А иначе за билетче от 1.60 оревахте София. Там сте ербап щото никой няма да ви уволни за такива протести.Българина се бори като лъв но винаги за грешна кауза. Не му стига мъжеството да протестира за каквото наистина трябва.

53

Арогантен

преди 6 години

На който не му харесва има изходи, колкото си иска. Терминали, автобуси, коли, параходи...Не с лодки...Това е ,което е по различно от Африка , Бл. Изток. Имате си паспорти. Говорите езици. Руски, френски, немски, английски. До 1989-та не можеше да се излиза. Стреляха....