50

Потребител

преди 6 години

Само в България *** и промитите мозъци не разбраха че канабиса е в пъти по безвреден от ракийката която смучат всяка вечер. Напротив, канабиса притежава доказани лечебни свойства. Маайте си ракийката дървени философи със закърнели мозъци!!

49

Анонимен

преди 6 години

Е къде-къде по-елитно е да се натупаш с половин торба *** или бело у некоя селска чалготека,изпиеш неколко големи джака , да разбиеш главата на някой, да засечеш някой на магистралата и да пребиеш с бухалка, после да се забиеш с чернио джиБ с 180 км в некоя мантинела или да те думнат в спор за паркомясто на слънчака. Некакси е по-гъзарско..и не смърди като гадната марихуана

48

Anti marihuana

преди 6 години

Да се махате с тая смрад гадна марихуанска, само пропадляци и неизтрезнели душички ползват това.

47

neo5

преди 6 години

До до ne05Ние заможните бачкаме яко за сметка на вас мудните, за това ще имаме винаги имоти и добри финанси :P

46

Каменов

преди 6 години

А Португалия, Испания, Чехия, Италия и Швейцария къде ги забравихте...и там хората отглеждат и консумират без да ги тормози държавата. А за медицински цели вече дори и в съседни Гърция и Македония се вразумиха и легализираха.

45

Кон Дьо

преди 6 години

Нашите *** тук продават кофти трева пръскана с някви гадости дето ти ....майката.*** в Амстердам да св напушиш с чиста тревица.Не си купувайте тук щото баси гнуста...или си отгледайте да знаете кво пушите.на бат ви бойко колегите яко ни тровят с гадости...но пачка трябвс..нъл ве бат бОйко,как е с амфетките,върви ли продукцията,сигурно и със европейска субсидия ...

44

Анонимен

преди 6 години

Никога няма да го легализират, това означава наркодилърите да плащат данъци и акцизи, от 100 долара 80 ще отиват в държават, това са милиарди загуба. Иначе марихуантата не причинява вреди на здравето и към нея организъма не се пристрастява както към никотина и твърдите наркотици.

43

Г-н Фундаменталиста

преди 6 години

До обяснявам като за поолеле ***, нИдей тъй! Като те слуша някой ще си каже, че България е най-уредената страна на света.... истината е, че Русия е по-богата страна, а за Турция да не говорим колко по-напред са от нас. Турците са работливи хора и нямат време за глупости! Строят летища, тунели, мостове и язовири, правят деца и семейства! Нямат време за ганджа или ракия, разбра ли ***!? Затова Турция скоро ще е 100 милиона и велика сила, а ти *** си още с потури!

42

Анонимен

преди 6 години

леле мале, че неграмотни хора тук. след като прочетох коментарите, не видях един който да е написал нещо разумно. общо взето останах с впечатление, че тези които плюят по тревата са тотално неинформирани, дори говорят за смъркане на хероин! и да питам още, какво е и общото между гейовете и тревата? точно така - нищо.въобще пълна дезинформация по всички въпроси.такива като вас със средно образование гласуват по изборите и смъкват цялостното ниво на интелигентност в страната... срам срам

41

Коба СТАЛИН

преди 6 години

Ако питате мен хората са животни, които трябва да бъдат управлявани с твърда ръка, в противен случай настъпва падение и анархия. Ако другаря Сталин беше жив, да е пратил досега всички наркомани в ГУЛАГ или по мините в Урал - да видите как набързо ще преборят зависимоста. Аз бих постъпил така. Човечеството не се поучи от грешките си. Може би всичко, което се случва е предпоставка за налагането на комунизъм върху цял свят. И другаря Ленин ще се окаже прав, че световната революция е неизбежна.

40

обяснявам като за по

преди 6 години

"" там живеят праведно - жените са жени - готвят и си гледат децата, А не като в Западния свят - жените са куррви, а мъжете са ***, Турция е велика! ""...............ами те абсолютно същото говорят и в Русия ... това което възхваляваш се нарича - ФУНДАМЕНТАЛИЗЪМ ... дали ислямски (турски) или християнски (руски) няма никакво значение.Резултата е, че и от Турция и от Русия всички нормални хора гледат да се измъкнат, а остават неграмотните пингвини с плакати на вожда в ръка.

39

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 24Същотото важи за цигарите и алкохола, б**** такъв!

38

Алтерниращ веганист

преди 6 години

Анонимния козеебец отдолу възхваляващ исляма: моментално да си събираш багажа и да се махаш от цивилизования свят! Никога повече интернет да не видиш, cвинете чеpвата ти в пустинята да влачат.

37

Анонимен

преди 6 години

БИЛКИ КАТО ТРИЦВЕТНА ТЕМЕНУГА , ПАСИФЛОРА, ХИБИСКУС СА В СЪСТОЯНИЕ ДА УСПОКОЯТ НЕРВНАТА СИСТЕМА!!!!КАТО ТОЛКОВА МНОГО ИСКАТЕ ДА ПУШИТЕ МАРИХУАНА ВЕРОЯТНО ДИШАНЕТО НА ЛЕПИО Е ЕДНА ПО-ДОБРА АЛТЕРНАТИВА :DПОМНЯ ГИ МАНГАЛЕТАТА НА СТОЛИЧНАТА ГАРА КАК ДИШАХА ЛЕПИЛО В НАЙЛОНОВИ ПЛИКОВЕ И ЩОМ НА ТЯХ ИМ Е ХУБАВО ЗНАЧИ И НА ВАС ЩЕ Е

36

Алтерниращ веганист

преди 6 години

По-добре канабис и лесбийки, отколкото прайдери, бурки, хиджаби, вегани и антиваксери.

35

Анонимен

преди 6 години

В Исляма е забранено да пиеш, да се друсаш или да чу.каш жената на съседа. Хората там живеят праведно - жените са жени - готвят и си гледат децата, а мъжете са мъже - работят и изхранват семейството. А не като в Западния свят - жените са куррви, а мъжете са ***, които до 40 години живеят с мама, гледат денонощно поррно и се друсат. Е как да има раждаемост и устойчиви семейства? Браво на комшиите, още една причина да им се радвам! :))) Свободията води до пороци и затъпяване! Турция е велика!

34

Анонимен

преди 6 години

Познавам хора дето сериозно взеха да затъпяват от честа консумация на трева, съвсем сериозно говоря... Рядко е ок, но те пушат всяка вечер, и вече това им личи дори и през деня.

33

Анонимен

преди 6 години

Простотията води РУСОФИЛИЯ и тем подобни КОМУНИСТИЧЕСКИ ценности .

32

Анонимен

преди 6 години

Мирише отвратително и само изпаднали пушат. Нормален човек няма нужда от това.

31

Марихуанта е полезна

преди 6 години

Пушете си на воля, марихуаната е много полезна!Не слушайте какво ви приказват дъртите и задръстените!Най-добре е като си пушете трева да си пийвате и по малко сярна киселина -много е яко, дава ви сила и енергия.Изтисквайте си по една тубичка от химическото лепило сутрин в кафето - гот и кеф!Смъркайте си на воля, хероинчето е голям кеф.Не слушайте дъртаците!