160

св.св.Маркс и Енгелс

преди 7 години

Толкова за руския в кавички Крим...Той е толкова руски колкото и китайски.Просто рашките са прогонили живеещите там и са лапнали имотите им на аванта.Както са правили и на много други места...Банални крадци...

159

Анонимен

преди 7 години

русофилството е робски комплекс за малоценост

158

Анонимен

преди 7 години

скоро ще бъдат прогонени българите от варненско и бургаско

157

Анонимен

преди 7 години

Путин сега ги държи гладни за наказание.

156

Гробокопач

преди 7 години

Проблемът днес, не е Крим, проблемът днес е, че Българите не просто ги гонят, а ги унищожават в собствената им Родина, в единствената оцеляла досега българска държава Дунавска България. Като загубите нея, да ви видя, тогава!

155

бг

преди 7 години

ДОЙЧЕ ВЕЛЕ ДА ГОВОРИ ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА НА ХИТЛЕР И ИЗБИТИТЕ НАД 50 МЛН МИРНИ ГРАЖДАНИ, А НЕ ДА ТЪРСИ ПОД ВОЛА ТЕЛЕ,СТАЛИН ЗАЩИТИ СЛЕД ВОЙНАТА ТЕРИТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ,КОГАТО ЧЪРЧИЛ ИСКАШЕ ДА Я РАЗДЕЛИ НА ДВЕ,ЗА ГЪРЦИЯ ДО ПЛОВДИВ И СЪРБИЯ.ДА ПИШАТ САМО ЕДНО ,А ДА ГЛЕДАТ ПО НАШИРОКО НА НЕЩАТА.,А НЕ ДА НАСТРОЙВАТ БЪЛГАРИ СЛЕЩУ БЪЛГАРИ,НИЕ ГИ ЗНАЕМ ТЕЗИЕЩА,ДА НАПРАВЯТ СЕГА НЕЩО ЗА НАШАТА СТРАНА,А НЕ ДА РОВЯТ СТАРИ РАНИДА ПИШАТ ПРИМЕРНО,КАК БЕ ЗАПАЗЕНА БЪЛГАРИЯ ОТ ОСМАНСКА ТУРЦИЯ.,

154

Анонимен

преди 7 години

германците постоянно се оправдава хитлер..

153

Анонимен

преди 7 години

Русофил=национален предател.

152

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен... българите и сега ги гонят.....Русофилите сте царе когати тряжва да омаловажите някоя руска мерзост и диващина. И през ум не ви минава, че по този начин се гаврите с паметта на загиналите по време на депортацията. Но за вас е най-важно да защитите господарите си. Независимо на каква цена.

151

Анонимен

преди 7 години

Държавата не е бавачка която да спасява хората от собствената им глупост. Тя по-скоро е огледало в което те се оглеждат. И трагедията е когато вие се оглеждате в едно криво огледало :-).Още по въпроса за златото от хора които за разлика от вас разбират от него, както "пазарно" така и добивно а не само като консуматори ;-).youtube /watch?v=DGVFktJ123o youtube /watch?v=Ra1m7-uAr6k youtube /watch?v=S58iyzBwzcE

150

Фронто

преди 7 години

Държавата България опази евреите през ВСВ, държавата България не спаси БЪЛГАРИТЕ във време на мир Едното е Държава, другото `държава` ВИЕ коя избирате

149

Анонимен

преди 7 години

"Но настроението никак не е било приповдигнато за хората, които работели в дъното на тази индустриална революция онези, които работели в металургията на Карнеги или петрола на Рокфелер, или умирали с хиляди на строежа на трансконтиненталната железопътна линия, или момичетата, които умирали на 25 години в текстилните фабрики. Това е моментът, в който кристализира борбата за 8-часов работен ден, борбата за обедната почивка, борбата срещу труда на децата, които започвали да работят на осем..."

148

Анонимен

преди 7 години

"Революция за богати и революция за бедни Ема Голдман е от бедно еврейско семейство от Литва, която тогава е част от Русия. След като емигрират в Щатите, те се заселват в Рочестър и там тя попада в един много напрегнат момент от класовия конфликт в САЩ. Това е периодът приблизително между 1877 и 1914, който често се описва в учебниците по история като период на индустриалната революция, накратко това са приповдигнати описания как САЩ станали такава могъща икономическа сила."

147

Анонимен

преди 7 години

Намерете си в мрежата и прочетете разпита на "българина" Кръстьо Раковски(Хаим Райковер) :-). И се замислете има ли участие в организацията за която той говори сакскобурготската династия :-))).

146

Анонимен

преди 7 години

Горе долу така стои и въпроса със златото на Партията. То не е в трезорите в Москва, дори днес. По времето на ленин и троцки то е изнесено , не в Китай и Япония, което ясно доказва кои са господарите им :-)! Вие съхранявате ли спестяванията си при тоз комуто не вервате :-0)???След като Сталин идва на власт започва връщането на златото, колкото е възможно. Къде е днес златото на България, в трезорите на БНБ ли е ;-0) ??? Така, че е логично германофилите да мразят Сталин, той връща ограбеното!

145

Анонимен

преди 7 години

Лично мен ме забавлява как германофилите плюят Ленин, толкова са пражолинейни. Вероятно има за какво след 18-а/19-а, но не и преди това. Ленин идва на власт с германска помощ :-). Вервате ли че с помощта на някакви смешни части Ленин завзема власта в Санкт Петербург ;-). Парвус се договаря с германците и с тяхно оръжие и немци военнопленици реално се налага комунизма в Русия. Като философски Ленин през цялото време се подпира на немците Маркс и Хегел ;-))). Т.е. комунизма е германофилия !!!

144

extremist

преди 7 години

МММММДААААА...ДА НЕ ИЗКРИВЯВАМЕ НЕЩАТА РУСКИ ФОРУМНИ ПРОВОКАТОРЧЕТА; 1)БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА СИ ПОИСКА ОТ другаря чкбг-еец мижатурко путин ЗАГРАБЕНОТО БЪЛГАРСКО ЗЛАТО;2)СССР ПРЕДАДЕ ВСИЧКИ СВОИ СЪЮЗНИЦИ ПРЕЗ 1989, СЛЕДОВАТЕЛНО В МОМЕНТА ВСИЧКИ СМЕ ПАСИВНИ ВРАГОВЕ НА РУСИЯ (ЩЕ СТАНЕМ АКТИВНИ И ЩЕ СИ ПРИБЕРЕМ ОБРАНОТО КОГАТО МУ ДОЙДЕ ВРЕМЕТО. ЗА ВСЯКА РУСКА ВОЕННА ТЕХНОЛОГИЯ СМЕ ПРИГОТВИЛИ ТАКЪВ БРУТАЛЕН ОТГОВОР ЧЕ САМИ ЩЕ СИ НАВИРАТ ИСКАНДЕРИТЕ ТАМ КЪДЕ СЛЪНЦЕ НЕ ОГРЯВА)....

143

Анонимен

преди 7 години

Аз за тази статия щях да искам 1 милион лева.АКО СТЕ ВЗЕЛИ ПО-МАЛКО? НАИСТИНА ВИ СЪЖЕЛЯВАМ.Поне суджуци дадоха ли Ви?

142

Бойко

преди 7 години

Къв Сталин? Лъв Цецо-10те апартамента? Вие знаете ли кви суджуци щях да ям?

141

Анонимен

преди 7 години

Не е нормално, но е разбираемо. Неразбираемо е как при условие, че "българския" цар би следвало да знае за тези българи в Крим, а и не само там, е заел позиция във ВСВ. Т.е. неговото решение за заемане на страна ги излага на опасност. Това се случва и на японците на американска територия и не само на тях. Където съм в момента са депортирани сума ти японци прес ВСВ :-(. Не би следвало българите да сме толкова глупави да си мислим, че вземайки страна в глобален конфликт сме "миро"помазани :-).