56

до ДаУла

преди 6 години

Пхахаха....Ципрас скоро гърците ще го изгонят с шутове....некадърниците никой не ги обича!

55

Мераклия

преди 6 години

Другарката Нинова имала мерак но не било мерак за структура,а най-било мерак за нов секс. Бат Бойко скоро не я е гушкал и не и е подавал ягодки в леглото.

54

Даола

преди 6 години

Социалната идея -рано или късно ще победи. След 5- 6 години млади социалисти като Алексис Ципрас ще управляват цяла Европа.

53

Анонимен

преди 6 години

Ако президента Радев овладее Службата за борба с корупцията, Бай Суджук ще трябва да бяга заедно с ядрото крадци и мошеници от ГЕРБ. Милиарди са окрали и изнесли. Дано да стане за да лъсне червения и крадлив *** на герберугите.

52

Анонимен

преди 6 години

Абе да не сме ви яли и на вас попарата....и особенно като се разграничавате от вашите бивши кадри Костов, Борисов,Ц.Цачева,Л.Павлова питам се изобщо ли не си давате сметка ,че България е на този хал ,защото още комунистите са на власт ! А тяхната лакомия всички я знаем и все още я виждаме !

51

Анонимен

преди 6 години

Името на новата структура за борба с корупцията да не е "Народен съд"?

50

Анонимен

преди 6 години

Последно,кога ги махаме от власт?

49

ху ху..

преди 6 години

До до хи хиКолко ми е гот да се ядосваш!Кеффф...

48

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

"Телефонната" измамничка на България... - г-жа Лъжа- Алооооу, комисар Нинов се обажда... - ще ни съдействате ли в борбата срещу корупцията... - изхвърлете през балконо наличните си пари и злато...

47

Анонимен

преди 6 години

и все пак

46

Анонимен

преди 6 години

Парадоксите на БКП - на Бузлуджа - 5 милиона. Пред урните - 100 хиляди.

45

Анонимен

преди 6 години

Тия, дето измислиха корупцията, сега говорят за антикорупция. Тия, дето бутаха храмове и паметници, сега мрънкат че падали бетонните им грозотии. Хайде холан.

44

Анонимен

преди 6 години

Червените лидери много обичат да ходят на Бузлуджа, защото там успешно се самозалъгват че са много и са силни. Дори могат за малко да си представят че са спечелили изборите.

43

Васо

преди 6 години

Според Корнелия за да дойдат отново на власт ще им трябват още гласове на избори. Те имали 1000000 техни си традиционни гласоподаватели. Значи поне още толкова. Като гледам обаче на какви идоли още се кланят надали ще се получи. За нашите Цоциалисти времето е спряло. Нямат нищо общо с еврапейските такива. Нищо, че Сергейчо им е председател. И никаква нова структура не ще се пребори с корупцията щото сите политици са омазани, и на власт, и в опозиция. Справка коментар 36 за Нинова.

42

Анонимен

преди 6 години

БКП - мераци много, резултати нула.

41

до хи хи

преди 6 години

И трябва да ти повярвам ли каскет мухлясал?Вониш на ТКЗС от километри!

40

Ляпчев.

преди 6 години

Со кротце няма да се оправим.Трябва и малце кьотек.

39

Анонимен

преди 6 години

т.н. "социалистическа" е пропита от идйно противоречие още от зачеването си през 89-а година. каква е основната идейна линия на социализма - равенството на хората, не на експлоатацията на човек от човека, не на лихварите. е изхождатия тази идейна формулировка на социализма - кое и е "социалистическото" на т.н. "соц." партия бсп ? за равенство на хората ли се борят, за премахването на експлоатацията ли се борят, за ликвидация на частните банки ли се борят ? капиталист до капиталиста са там!

38

хи хи

преди 6 години

До до ха хаН знам какво е това ткзс.Явно е било по твое време в далечни минали времена,Вероятно е мръснишка дума,защото се ядоса.

37

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Щом Нинова е решила да поведе борба с корупцията... - значи е загубила всякаква надежда, че ще спечели властта...