23

Анонимен

преди 6 години

Още преди 20+ години нещата бяха поели по тази посока и няколко пъти съм разговарял с германци по темата за ислямизацията, но тогава беше тема табу и всички си заравяха главите в пясъка като щрауси и си я посипваха с пепел заради вината им за ВСВ. Днес вече след толкова време се чуват все по-настоятелни гласове против приемането на ислямски скакалци, пардон пришълци, но ми се струва, че вече са изтървали влака.

22

Анонимен

преди 6 години

Германците трябва да им изкусат попарата за да разберат с кой си имат работа! С Луцифер!

21

Анонимен

преди 6 години

Това си е война. Бавна и упорита. Чрез натиск срещу наивните германци, навлеците си налагат обичаите и прокълнатата вяра и ги малтретират.От ден на ден става все по-зловещо. Разяждат Германия като червей ябълка.Но аз отказвам да повярвам, че това няма да доведе до кървави резултати и този ден все повече наближава ...

20

Анонимен

преди 6 години

Културни особености...

19

Наивници

преди 6 години

Според 3sat мяма данни да е терористичен акт. Остава и наръганите да кажат същото обаче и ще повярвам и аз...

18

Анонимен

преди 6 години

Хайде нова случка във Финландия. Кола се е врязала в пешеходци. Пак ли е човек в криза, изпаднал в амок или резньо получил санкция от ИДИЛ да разпечата клетката? Или може би професор по математика с арабски произход, който не могъл да реши едно уравнение и изпаднал делириум.

17

ГАДОРЯН

преди 6 години

Що ли не съм изненадан?! Скъпо ще си платят всички европейци. След години ще има и граждански войни с невиждани жертви, зверства и прочее.

16

Анонимен

преди 6 години

Във Франция и Белгия продължава извънредното положение, по улиците патрулира жандармерия, в Германия е същото, Европа е във война. Сатанинските американски евреи, дъртият еврейски рептил Дьорд Шорош/ Джордж Сорос, със съдействието на ЦРУ и раболепното Брюкселско нео-либерално котило и щерката на Хитлер, Меркел, провеждат сатанинска политика за изтребване на бялото коренно европейско население чрез организираното нахлуване на мюсюлмански орди в Блудницата Европа.

15

Не може да бъде

преди 6 години

Не е терористичен акт, просто тежко въоръжени полицаи са решили да се съберат на едно място, повикали са линейки и ще направят малко заря.

14

чудна работа

преди 6 години

Как тази новина е пробила тоталната медийна забрана наложена от меркел изобщо не е ясно!

13

Анонимен

преди 6 години

Misburg е квартал в Хановер, където попадаш на турски пазар, а не в немски квартал, само мустакати малоазиатски тъмни субекти с ръце в джобовете или с броеници...

12

За Altona

преди 6 години

В Altona също няма немци, но там има и гърци и кюрди и какви ли не. Но немци - найн.В Harburg, квартал на Хамбург и още по на юг от Вилхелмсбург, бяха открити следи от пребиваването на Мохамед Ата, един от терористите отвлякъл самолет на 11 септември 2001.

11

реалист

преди 6 години

До 9: Именно всеки може да напише всичко а ти откъде дойде до извода, че статията е вярна ?========А ти къде прочете, че съм казал че статията е вярна? Това само показва колко е лесно човек да се влияе от неговите разбирания за истина и да влиза в крайности и да не обръща внимание какво другия пише или казва.По стечение на обстоятелствата аз знам прекалено много за това какво се случва в Интернет, и моята истина е да не вярвам на нищо написано в Интернет

10

за Vedel

преди 6 години

Във Федел и Вилхелсмбург на юг от Хамбург отдавна не живеят немци. Vogelhüttendeich е улицата, която води до центъра, където е щъкат само кебапи. Хамбург е изгубен за немците..

9

анонимен

преди 6 години

ама какво ни интересува това да си ядат наденичките и да си пият биратадокато им отрежат главите

8

до Реалист

преди 6 години

Именно всеки може да напише всичко а ти откъде дойде до извода, че статията е вярна ?

7

реалист

преди 6 години

До 3: В yutube "Скритата Истина" има клипчета които казват истината за тези лъжи=========И как разбра, че точно това е истината? Може да има и клипчетата "скритата истина за скритата истина" и т.н. Всеки може да си качи каквото си поиска където се поиска - това е интернета. И съответно всеки си избира на какво да вярва. Това е демокрацията.И те така...

6

Дойче зеле

преди 6 години

Ооооо, не не е терорист, викал аллах *** и НЕ терорист, той е един ангел...

5

Анонимен

преди 6 години

Ех този фашист се измори да плюе по арабитеза теб спасението само надарени араби !

4

Анонимен

преди 6 години

Трябва да свиквате - това е мултикултуризма! Заради мераците на меркел ще одим в кварталната бакалия с бронежилетка!