15

Аспарух

преди 6 години

до Всички1. да, голяма ми е устата, и не само тя...2. дишам си въздуха на село и рядко се впрягам, но все пак понякога го правя 3. не съм се обидил, защото живея много далеч от софия, в по- голям и чист град от нея и не съм стъпвал там поне 3 години. така че, продължавайте да се избивате успешно, нали това всъщност искате, намаляне на населението... ами ето ви на, всеки ден по 1-2 убити, ето ви ги 500 човека по- малко в края на годината. успех в оцеляването момчета и момичета!

14

Анонимен

преди 6 години

До Аспарухо,я си дишай чистия въздух на село и не се впрягай толкова.няма за какво.

13

до 13 аспарух

преди 6 години

Много ти е голяма устата !

12

Анонимен

преди 6 години

До Аспарухеее,аспарухчо,ти пък взе че се обиди на "селянин и софиянец". веднага си приписа село герман - център на софия.

11

Аспарух

преди 6 години

До АнонименДа столица е, столица на *** отгледани във врачанските села, по- късно през демокрацията налазили столицата. Сега те са най- върлите селяномразци, осъзнаващи всъщност, че те са простите селяни претъпкали София с изпражненията и голфовете си.

10

Анонимен

преди 6 години

Столични полицаи реагираха незабавно..На място незабавно били изпратени екипи на полицията и Спешна помощ..Предприети са оперативно-издирвателни и процесуално-следствени действия..Предстои в рамките на образуваното .. производство, под надзора на Софийска районна прокуратура да бъдат установени...Поиграх си да копирам, но това Като го прочете човек и ще си помисли, че родната милиция действа адски бързо, скоростно и отговорно...този е крими, а за нормалните хора кога ще има такива скорости?

9

Анонимен

преди 6 години

До рспоред гугъл такава улица има в с. герман ама може и то да е станало вече столица,знае ли човек.

8

Аспарух

преди 6 години

До рИ като не живее в София, дай да мре, скудоумна шопска о.трепка. И за твое сведение има такава улица в София и тя се намира на 2 километра от двореца врана, а той, поне по кадастър се намира в София-град.

7

Анонимен

преди 6 години

Каква агресия бе???Криминално проявен е ял бой,какъв е проблема.По нормално нещо от това няма.

6

Анонимен

преди 6 години

случаЕност

5

Чиновник

преди 6 години

"Пострадалият е 42-годишен криминално проявен мъж."Заглавието е некоректно. Щом е криминално проявен, значи не става въпрос за агресия, а за рутинна практика. Работна среща, така да се каже. И стига сте насаждали негативизъм и паника. Това, че тия дни са пребили някакви хора, замесени в разни далавери и афери, не означава, че разни психари са плъзнали по улиците, за да бият обикновените хора.

4

Гост

преди 6 години

Ама разбира се че ще има агресия! Как няма да има като АБСОЛЮТНО ВСЕКИ в държавата знае че тук няма съд, ням правосъдие и няма справедливост, от което автоматично следва саморазправа с цел налагане на собствената визия за ред, законност /евентуално/ и справедливост. И понеже поплювковците в парламента пак омазаха поредната съдебна "реформа", нищо по-добро не ни чака.

3

Анонимен

преди 6 години

До При такакое не ти се връзва ? някой в 4.30 му срязал гумата и го причакал.

2

Така е

преди 6 години

Всичко е замислено предварително. Спукали са му гумата и са го притрепали.Явно си е заслужил.

1

При така

преди 6 години

поднесената информация, нещо нещата не се връзват!