40

Анонимен

преди 6 години

ВСИЧКИ В ТОЗИ ПАРЛАМЕНТ, АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ БАВНО И МЪЧИТЕЛНО .... ПАРЧЕНЦЕ ПО ПАРЧЕНЦЕ .......

39

Йово

преди 6 години

Уж българските комунисти били "измислили" Македония!!! А то всъщност българският демократът Же'лев я призна за държава. Сега демократът Борисов призна и "Македонският език". Ако бяха внимавали в часовете по български език и история щяха да знаят че държава Македония НЯМА и македонски език е диалектен БЪЛГАРСКИ. Но кой да го знае по важно е е че заповедите идват от демократичния запад и тук се изпълняват без забележки!

38

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Господарите от Запад са наредили и марионетките у нас гласуват като един.Целта ?Да бъде спешно набутана Македония в Европейския съюз, където заедно с България да бъде ислямизирана и ц,иганизирана.Нищо друго няма да се промени !Това, което тук ще свършат ромите, турците и бежанците в Македония ще бъде свършено от шиптърите.Бойко Борисов и Зоран Заев са слуги на едни и същи антиправославни и антиславянски господари !

37

мдаа

преди 6 години

Руските *** газ пикаят че Македония ще влезе в НАТО и ЕС и гледат за си заработят боярщика

36

Анонимен

преди 6 години

Никой ли не си задава въпроса, защо само ние трябваше да подписваме договор за добросъседски отношения?Никоя друга държава няма ли да има претенции към Македония за история и език.Коя историческа истина ще възтъжествува тепърва ми е интерсно. Касъв е тоя зор?Защо не искат такъв договор между Гърция и Македония като ще влиза в ЕС?

35

съвпадение

преди 6 години

До АнонименИ синът на Г.Димитров се казва Бойко!

34

Боко е за ебане

преди 6 години

До Работещ беден-РобКакъв поглед като на бито куче?

33

Работещ беден-Роб

преди 6 години

Гласуват единодушно защото, ще има още за лапане от ЕС.Изедници кръвопийци!

32

Анонимен

преди 6 години

Като спрат еврофондовете ,А ТО ВЕЧЕ СЕ ЗАПОЧВА ОТ КРАЯ НА ТАЯ ГОДИНА,Бойко трябва да помисли каде ще си кара след импийчмънта -няма да е в България !Без пари нямада има магистрали ,няма да има пари за тутун от гаджа ли и пари за лъжливото саниране ,няма да има рязане на ленти .

31

Анонимен

преди 6 години

Как стана така че българина 10 години вече го упрвавлява и граби една мутра? После що и Албания ни заминала

30

Анонимен

преди 6 години

Бойко фея ненагледна боли ли те още .. ..минискуса под гърба ? Брюкселски веселяци 240 на брой в парламента,честито вие ги избрахте .

29

Анонимен

преди 6 години

Мирише на асфалт и кражби, бе... "Инфраструктурни проекти, отпускане на средства от ЕС за транспортни връзки и коридори с България". Да не мислите, че Баце не е подушил отдалеч каква давалера се пече?!

28

Анонимен

преди 6 години

"Важното е, че парламентът показва, че това, което е подготвено като текст, бихте го подкрепили",........................................ YES, достатъчно, нема нужда да се правите на парламент.

27

30

преди 6 години

Каква история е написал? Как е отишъл в едно посолство, правил е... метани, казали са му какво да прави и са му били един шамар зад мутренския врат? Ясно е, че американците искат да вкарат Македония в НАТО - бързо. Защо? Не знам, но не е нещо хубаво нито за макетата, още по-малко за нас. Боко няма нищо общо, той е просто кукла на конци. Готов е на всичко, за да го държат на власт и да може да краде.

26

Велислава Дърев

преди 6 години

Боко е на път да напише история, а червените прашки и *** джуки завиждат и злобеят !

25

Анонимен

преди 6 години

Ако на човек може да му се вярва, договор не е необходим, а ако не може да му се вярва, договорът става излишен.

24

Копанар

преди 6 години

Сега искам да признаете и моят народ и език за официален - да живеят копанарите!!!Който не копа е копанар!

23

20

преди 6 години

Ти не четеш ли, че лично твоят идол Винету (по известен като Непрочелия Цяла Книга) благодари за подкрепата на Корни и Ко.?????Това герберите не искате да четете и това си е!!!!!

22

ГАГАУЗ

преди 6 години

Сега искам да признаете и моят народ и език за официален - да живеят гагаузите!!!Лобирайте за мен, после ще ви платя. Слава на сащ!

21

1

преди 6 години

До Анонимен-20 затова ли го даде договора,първо на американския посланик,а след това срещу подпис ,на всеки дупетат,да го прочете,без да обявява ссъдържанието му,и това според теб,е решаване на националния въпрос,това нещо се нарича национално предателство,не драгими анонимнико.