36

Анонимен

преди 6 години

Президента не е Господ да нахрани с 5 рибки целия народ,а и не е негова работа.Има си изпълнителна власт,която е длъжна да се погрижи за деца в неравностойно положение като тези,които са имали нещастието да се родят и живеят в такива условия.Грижите на управляващите се свеждат само до един определен етнос,който паразитира на гърба на държавата и на всички нас.Здрави,прави млади хора живеят от помощи и кражби,защото ги мързи да учат и работят и защото знаят,че държавата ще ги обгрижи .Докога?

35

анонимен

преди 6 години

А как е сега, у дома, в мизерията, след лукса, който им показа кака Деси?!

34

Анонимен

преди 6 години

Тези деца са лицето на България за 30 години преход към уж по-добър живот.Крадливите политици,вместо просперитет доведоха страната до разруха и мизерия от които дълго време няма да излезем.Станаха милионери и милиардери,а народа затъваше все по-дълбоко в пропастта.Заедно с мизерията се увеличи и престъпността.Вече никой не уважава институциите,не се страхува нито от власт,нито от закон.Всеки си прави каквото поиска,а властта нито може,нито иска да покаже респект и грижа за народа.

33

Анонимен

преди 6 години

На кака Деси и казаха да стои в сянка и да не вреди на президента, ама тя не миряса! Гаф след гаф забърква!

32

Анонимен

преди 6 години

Копира от Боко, който пък копира от милион други политици преди него, то се знае! Разбира се, според Боко, Радев и компания тия редовни показни мероприятия с "бедните дечица" винаги са били всичко друго, само не и ПР! Дали?

31

Виктор Юго

преди 6 години

Мен пък ме заболя - Завели ги тези клетници да видят как живеят богатите деца със здрави родители с което още повече им вгорчиха живота.Абе како Деси ,бате Руме що не им отидохте вие на гости на село ,да им оправите къщата,да им напълните хладилника - Е това е добро дело и отличен пиар ,Ама де акъл де?

30

Анонимен

преди 6 години

Пилота си зарязал собствените деца тийнейджъри заради една служебна забежка,сега "забежката" му прави кичозна реклама с тези нещастни деца.Отвратително,няма да стане по симпатичен след като си е развалил семейството за нещо такова.И двамата с назначената му от партията жена са като парвенюта.Друго не можеше и да се очаква от Нинова.

29

Анонимен

преди 6 години

Кое е пиар бе виещи хиени и чакали ?! Да поканиш децата за някой ден и ги откъснеш от тежкото ежедневие или да режеш лентички на участък от 10 км магистрала и да ги пъхаш в джобчето на сако "Армани" ?! Никой от ПП "Суджук" не може да се намаже на малкото пръстче на президента ! Най-малкото за това че : е летец-изтребител - генерал от ВВС, не пожарникар, завършил 2 военни академии - едната американска, говори перфектно руски и английски ! Е , още да добавям ли..

28

Анонимен

преди 6 години

Е,поне е само бос,а не е със свалени *** като оня,от карикатурата на Комарницки.

27

Анонимен

преди 6 години

Бос, по потник, усмихнат, семеен, стабилен, човек от народа, прегръща дечица, води ги на мола и на басейна, колко мило колко сладко, изобщо нямал идея, че снимката ще се публикува, но нямал и нищо против де... не, не... това въобще не е ПР! Въобще не сме го виждали преди и изобщо няма да му вдигне рейтинга! Никакъв шанс!

26

Анонимен

преди 6 години

Тъжно е че има толкова деца които страдат, всичко друго е вятър и мъгла

25

Анонимен

преди 6 години

Жал ми е за момиченцето.Крие си очичките и иска от медийте СПОКОЙСТВИЕ.А те хиени........жалки, по-жалки,най-жалки слугинажи.Политиканите които си правят реклама са извън всякакъв коментар.

24

Ицо

преди 6 години

Пиар щеше да е ако бяха викнали професионален фотограф да ги снима, да се бяха изтипосали със тоалети и.т.н. След което да ги публикуват и да кажат вижте ни колко сме благородни и загрижени.С една дума фалшиво. Тая снимка е качена от децата, без скрити мисли за пиари. Президента може да ходи както си иска, ако жена му беше с чанта прада за 6000 евро, а той в костюм армани за 2000 по добре ли щяхте да се почувствате... Нито е изнудвал някой за 4 тона суджук, нито нищо. Направил е жест към децата.

23

Анонимен

преди 6 години

Кака и бате ле?!? То тия без малко могат да им бъдат баба и дядо!

22

Анонимен

преди 6 години

По- скоро леля и чичо, ама айде- изчеткайте ги малко.

21

Митко

преди 6 години

А пък чичо Плевня беше червей в костюм

20

sante_dog

преди 6 години

Какво сте го захапали за потника президента? Не е крал достатъчно за да си купува чанти за по 10-20 000 и си ходи както му е удобно. Потника та потника, а магнолиите как се поливат - с фрак ли? А да ръсиш глупости по-добре ли е - от типа:"трима папи са ме мипали по главата", "Цветанов вади трупове с багера", "Страшно е да спиш с баби" и т.н. Това по добро поведение ли е?

19

До Анонимен 19

преди 6 години

Прираста няма нищо общо с парите. Т.е има , но зависимостта е обратна на това което ти си мислиш - колкото са по-богати хората толкова по-малко деца имат. Не случайно популациата на планетаа расте имено заради най-бедните слоеве, които се множат неконтролируемо.

18

Анонимен

преди 6 години

До ПитамСещам се за една от най-скъпите марки пури. Нарича се Кохиба. Пушил съм такава за 100 евро. Почерпиха ме не съм си е взел аз. От същата марка има и по 500 евро. Има и други по-скъпи пури за по 800 евро. Така, че тези от 350 лв. даже не са от най-скъпите Това, че ти не знаеш, че има толкова скъпи пури не значи че не съществуват.

17

Кака Деси

преди 6 години

Това беше моя идея. Викам му на Румбурак дай нещо да направим бе, хората канят бедни деца, това , онова и речено сторено. И за благодарност че ги изтърпяхме, малките досадници публикуваха снимката с потника.