35

Смях

преди 6 години

Енергийният министър на САЩ Рик Пери е дал фалшиво интервю на двама руски комици,които се представили за украинци.Изпял си всичко.

34

Дави го н

преди 6 години

Какви симпатични хора.Добротата е изписана на лицата им!

33

българина

преди 6 години

Не сме се разбрали, а бб ни предаде, герб са тройно по ред проклятие

32

:)

преди 6 години

На снимката:Бай Тошо припка след Брежнев.Разликата - за разлика от СССР, американците нищо не дават (газ, нефт, метали, АЕЦ...), само прибират каквото им хареса.

31

Анонимен

преди 6 години

Не, господин амбасадоре - попитайте, те дали ни разбраха.ние няма какво да се разбираме с тях.

30

Анонимен

преди 6 години

НА СНИМКАТА ГОСПОДАРЯТ РУБИН (ЕВРЕИН) и робът борисов.

29

Анонимен

преди 6 години

До PD хибрит измислихте македонизма а 4естито СЛАВА Украйна БРАВО на САЩ за това 4е махнаха анти4ните *** московски сектанти от власт в МАКЕДОНИЯ

28

Анонимен

преди 6 години

До Карина за Казанската нация мамашке МИСЛИ за нея в к- е- н- е- ф- а москалия

27

PD

преди 6 години

Колко много учудни. Защо? В демократичния период от историята ни, нотариалния акт на БГ, се държи от англо атлантическия кръг. В последно време има леко разминаване м/у Брюксел и англо атлантиците, но играта продължава. И проблема не е кой каква нация ще измисли, а какво ще напишат ингилизите, в световните енциклопедии. А иначе редовно пишат каквото им оттърва.

26

Анонимен

преди 6 години

Щом от Козяк почват много да ни хвалят работата върви на зле.

25

Македонец

преди 6 години

Ако бъде призната фалшивата македонска "нация" и несъществуващия "македонски" език,ще бъде нарушено правото ми на свободен избор заедно с моята сигурност и ще ми бъде вменена измислена идентичност,каквато аз и дедите ми никога не сме имали!!!

24

Анонимен

преди 6 години

По-скоро му е скръцнал за парите за съда от "Америка против България" и нашия си е подвил опашлето.Направо Рубин да ни управлява,че посредниците дразнят.

23

Перо Келеша

преди 6 години

До 4. Откри топлата вода. В момента България е една периферна и обезверена държава. Без самостоятелна външна политика. Каквото наредят господарите от Русия, САЩ и ЕС това става!

22

Анонимен

преди 6 години

И ква стана тя сига, американците поеха щафетата от Сталин и Коминтерна и ни карат да признаем Македония де юре и де факто.

21

Група македонци

преди 6 години

Цената на споразумението е важна: ние не искаме нашите права да бъдат потъпкани с признаването на измислена македонска "нация" и несъществуващ "македонски" език!

20

Цеко

преди 6 години

Това е началото на края. Пренаписвайте учебниците с македонските "факти"

19

Карина

преди 6 години

Браво баце Бойко, че успя да узакониш "Македонска нация"! Сега остава да го направиш и за Добруджанската нация, Шопската нация, Тракийската нация, Родопската нация, Делиорманската нация е ше си пръв Европеец, Меркел ще те погали! П.С. Може да се замислиш и за Люлинска, Надежденска и Подуянска нация, може би това ще се хареса на приятелите ни от Брюксел!

18

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 21 русия губи както и сърбия -- аре реви още хибрид БРАВО на САЩ

17

Анонимен

преди 6 години

браво САЩ трябваше по рано да се хванем с вас и да приклю4им с московското изобретение македонизъм

16

Историкъ 2

преди 6 години

Да се твърди, че днешното население на БЮРМ се състои от "Етномакедонци" е от чисто историческа гледна точка меко казано недопустимо,а и поне толкова налудничаво, колкото би било да се твърди например, че жителите на БЮРМ са слезли от марсианци, слезли от Марс!