18

Бармалей

преди 6 години

Немското "безсмъртие" се лекува само с руски куршум!

17

Анонимен

преди 6 години

Ум царува, ум робува, ум патки пасе! Когато се мислеше за много голяма и се забърка в това що не рева, ***? Е, сега като си възрастна, ще си понесеш и последиците от решението си като такава.

16

Анонимен

преди 6 години

Това на пръв поглед заблудено моме, щом е ранявано, значи е участвало в боевете, което ще рече, че е убивала войници от иракската армия. Ами, нормално е да иска при мама и тате, като ги гледам тея покрай нея!

15

Анонимен

преди 6 години

Лигла.Смята, че войната е игра и във всеки един момент можеш да си поиграеш, отнемайки чужд живот или помагайки това да се случи, а в следващия да си отидеш вкъщи и като че ли нищо не се е станало.

14

Анонимен

преди 6 години

Да попитам това девойче колко човека е убило? Да си седи в пандиза в Ирак и да си плаща за греховете. Доста европейска -из-м-ет отиде там, за да убива безнаказано - на такива същественца не трябва да им се дава шанс да се връщат в цивилизацията.

13

Hellas

преди 6 години

Сега ще ви кажа нещо, с което навярно няма да се съгласят някои, но никаква милост към предателите! Още повече когато става въпрос за ислямисти! Мисля че след 500 години мирно съжителство ние на Балканите знаем по-добре какво представлява исляма от дъртаците в Брюксел. Същото може да се каже за Армения или Израел - експерти сме. Ислямистите никога не се променят. Това к..рве ще се върне в къщи и ще се самовзриви или най-малкото ще продължи да мъти водата и да проповядва ислямизъм.

12

Shark

преди 6 години

Германското лигаво селянче решило да се прави на велика. Сега реве. Вместо да мисли в кой престижен университет да учи, тя в ИД хукнала. Явно мозъчето и е колкото на птичка окото. Също и възпитанието. И друго, какви са тези родители, които са пуснали 16 г. момиче да ходи сама през граници, и те явно не са читави.

11

бедния българин

преди 6 години

Когато мъжлето и носеше откраднати пари , злато , и още скъпоценни предмети не искаше да се връщаш ? Ама сега на мъжлето и главата седи на 10 метра от тялото и тя реве , че иска да се връща. Хора тая е поредната лека жена която е отишла за да забогатее.

10

шматка

преди 6 години

А каква е гаранцията че като се върне няма да се гръмне в метрото щото имама така рече

9

Анонимен

преди 6 години

Да поседи 5 години в иракски затвор и друг път ще мисли преди да прави нещо

8

анонимен

преди 6 години

Как е излязла от Германия, като е непълнолетна?!

7

ГАДОРЯН

преди 6 години

Момичето е швабка приела исляма. Религията на мира има невероятното свойство да промие мозъка. Очевидно човешкият мозък не е чак толкова съвършен щом може да му се влияе от такива помии като религиите. Изкуственият интелект никога не би позволил това. А той ще бъде създаден и то съвсем скоро.

6

СССР

преди 6 години

Те обърнаха палачинката вече, ама за таковано дупе цяр няма. Лека-полека се прокрадват мнения, че 2015 беше грешка приемането на 1 милион пещерни хора, но много късно... Орбан обаче остана непреклонен и спечели, а комсомолката скоро ще я изпращат да си ходи. ... с камъни!!!

5

Анонимен

преди 6 години

Ако беше момче да е мъртва до сега. Терористът си е терорист.

4

Анонимен

преди 6 години

Нека си стоят там тия. Кой таковал, таковал. Нека си стоят там на хубавия живот.

3

пораснал

преди 6 години

Глупаво и наивно , та чак дрънка. Дали са и урок за цял живот.На тази възраст се ходи на училище , а не авантюризъм с извергите от И.Д.

2

Кочо

преди 6 години

Супер дезориентирани сте тук, тази си е чиста германка, тя не е с близко-източен произход. Тези, присъединилите се към ИД са в 90% от случаите съвсем обикновени Германци от ниските слоеве. Линда Венцел, никога не е била мюсли, тя е лигава тинейджърка с лошо възпитание, което е довело до тази простотия.

1

Мосю Густав

преди 6 години

Нормално е да иска обратно в Германия - Исляма вече е там...