5

онбашията

преди 6 години

липсвал и е здрав бащин бой

4

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 3По-добре детето ти да научи от теб или медиите отколкото да бъде "зарибени" тайно...а този, който зарибява "тайно", от къде е научил?аз изобщо не бях чувал за тоя кит, научих от ей такива статии, като тази. пак казвам - медиите сте съучастници в много престъпления, а информацията е нож с две остриета и е крайно време да се пресява, особено когато тя е свързана с деца, или е за деца.

3

Анонимен

преди 6 години

До АнонименЩо бре ? Като за САЩ си е супер. Те изнасят по цял свят дегенеративната си и токсична култура на разврат и деградация и морален упадък. Нека се порадват и те малко на Синия кит. Огън с огън дето се вика!

2

Анонимен

преди 6 години

То от руснак нищо смислено не е излязло до сега, изненада няма.

1

Анонимен

преди 6 години

защо пишете за тоя син кит , защо? самото писане за нещо, независи дали е за или против, придизвиква към същото това нещо повишен интерес, а повишеният интерес води до по-голяма вероятност някой да рече "да опита".има неща за които просто не трябва да се говори и те просто няма да се разпространят или поне силно ще се ограничи разпространението.медиите се съучастници в много престъпения, за което даже не си и дават сметка."информацията" е нож с две остриета!