98

Анонимен

преди 6 години

Палестинците за евреите са това което са турците за нас ПРОДЬЛЖАВАТ С СТРАХУВАНЕТО затова тато ги подьржаше Палестина и палестиците.

97

А ти коя си!

преди 6 години

Ердо по-леко с Нетаняху. Он бие и не пита!

96

Анонимен

преди 6 години

единствения с мозък турчин е в Амарика - ВИЗИРА СЕ ЕВРЕЙСКОТО КУЧЕ фетулах

95

Тасакис

преди 6 години

Единствения който може да иска нещо и да му го дадът е Ципрас - отработено !

94

Анонимен

преди 6 години

Ердоган сега добър ли стана щом е срещу Израел , а ако си поиска Кърджали както Путин Крим ще стане ли още по-добър. БГ ЕВРЕИН СЕ СТРАХУВА бьлгарите цел ,без апелативен без наказан *** номера.

93

Анонимен

преди 6 години

ердоган може да поиска и Луната, но няма как да я вземе, нито кой да му я даде, та така и с Кърджали. Крим е бил, е и остава руски. Точка

92

Halil

преди 6 години

Ердоган може само да управлява клатещите се топки на света !Не забравяйте че единствения с мозък турчин е в Амарика - всички други са кота нула !

91

Анонимен

преди 6 години

турция няма думата.

90

Анонимен

преди 6 години

Евреите управляват света ! В сравнение с тях Догането е нула !И ДОБРЕ СЕ ВПИШВАС КАТО РОБ ТАМ

89

Тато из Правец

преди 6 години

Евреите управляват света ! В сравнение с тях Догането е нула !

88

ДС отговор

преди 6 години

Става дума за курвенско предателство.Обучават израелски воени как се справят с пкк на терен а те са сьобщавали за престояща операция оделно помощ квото се сетиш.

87

ДС отговор

преди 6 години

Около 93те години Турция се довери изцяло като братска страна почти всички тайни . Палестинците и арабите мразеха турците. Случи се автокатострова вьтре се намери автомат на израеската армия после почна да се разплита че са помагали на ПКК зад гьрба на Турция след едни бомбардировки на Газа Турция сьщо се обьрна и почна да се занимава с палестинците. Днешно време израел отцепи бая територия от Сирия и Ирак с помоща на ПКК.

86

Mosiu

преди 6 години

Recep e nai-blagorodniat lider v evropito...

85

ДС

преди 6 години

Не я разбирам политиката. Големи задкулися. Кюрдите са на ръба на създаване на държава. В Турция офицялно са 20 млн. , слухове казват 35. Защо Турция се занимава чак с Израел, където е на майна си райна ?! Отделно там има ронове US военна техника. Или откланят вниманието на света от нещо много по-голямо !

84

град дьржава

преди 6 години

Кудис.

83

Българина

преди 6 години

Докато европа се занимава с мюсюлмани и други талибани, и ще е така докато не ги изгоним, япония китай и други части на света вървят напред. Това всъщност е и еврейския план, сащ бърка в г за на мюсюлманите в бл изток, но емигрантите са за европа, печели сащ, а израел диша спокойно и оцелява още няколко стотин години

82

ЛЮБОПИТЕН

преди 6 години

А тия торби под очите му от какво ли са?

81

Олд мен

преди 6 години

Със сигорност евреите са го приместили от единия джоб в другия,анадолския манафин може да си лае до откат.

80

Анонимен

преди 6 години

До hukЕрдоган е един *** и популист на който се кланят турските овце! Никога няма да посмее да тръгне да се прави на господарите на света - евреите! Да напомня на таррамбуките, че в една война за 6 дни евреите размазаха всички свои арабски съседи! Колкото и да се правите на силни и велики, си оставяте едни потуррнаци и азиатски бабаити, настанили се неканени в Анадола! Нямате нито класата нито финеса да сте сред най-великите в световно отношение защото варварската ви религия ви тегли назад!

79

Кюрд

преди 6 години

Този защо не си гледа кюрдите? Още колко войници и полицаи ще загинат заради дивотиите му? "Ченгел се присмел на куката, че е крива."