10

Без думи

преди 6 години

Според съда цената за убийството на един човек е 2 години на топло. Така излиза.

9

Анонимен

преди 6 години

Егати престъпните присъди!! Гнусно ми е и ми се повръща!!!! Колко съдби е взел а нищожно наказание, а методиката за наказване е на престъпници! ГНУС!!

8

Анонимен

преди 6 години

Всеки трябва да си плаща за гяволъците. Само че този много евтино му се размина

7

Анонимен

преди 6 години

За притежание на трева за пушене...която даже има лековити качества ...8 години затвор. За убийство в пияно състояние на ТРИМА млади хора ...4 години + 2 от неудобство.Тея в тоя съд граждани ли са на тая държава или ?

6

Анонимен

преди 6 години

Исках да кажа 18г.

5

Анонимен

преди 6 години

То по 6 г. трябваше за всеки от загиналите, т.е. 24 г. общо!

4

Анонимен

преди 6 години

Работата със съкратеното производство е следната - в нормалните държави, при отсъствие на достатъчно доказателства, или риск за обвинението, те питат - "ще си кажеш ли отсега, и намаляваме с 1/3, или продължаваме да ровим и ако те спипаме увеличаваме с 1/3?". При наличие на достатъчно доказателства не те питат нищо, нито ти дават шанс.При нас е работа на конвейр, автоматично намаляване на присъдата на всеки престъпник. Толкова може съдебната система.

3

Анонимен

преди 6 години

На такъв като този и 16 са му малко!!!Да убиеш трима означава, че е карал Дзверски. Тогава и такава присъда като заплати на семействата по 200 000 лева. Нали наша му е местен феодал. Има пари, да плащат!!

2

Ники

преди 6 години

Що за дивотия е това съкратено производство? Признал си престъплението! Добре, ако е нещо сложно, не го разкрият и/или хванат, а той сам се предаде - добре, да му намалят присъдата, а то престъплението е ясно, доказано и неоспоримо, но адвокатът го посъветвал и ..... хайде без 1/3 от минималното. А тук имаме и две отежняващи обстоятелства- много висока скорост и употреба на алкохол!!!Няма справедливост - законите и системата ни тотално издишат!!!

1

килия 8

преди 6 години

оххх на батко булката нова и свежа като ми додеш шта изтарбуша още от раз с аверчетата шта тъпчим еден два месеци и после шта пуснем на *** от долния етаж и шти стане гъзъ кат моторетка мойто мунче а й што мъшко млеко ша изпийш шти пораснат мустаки таман