Познайте дали българските дюнерджии ще ви слагат "специална мая, витамин В3, полифеноли, екстракт от розмарин, лимонена и други хранителни киселини" докато ви приготвят бургера, за да бъдете по-здрави? Пак ще купуваме *** и ще умираме на 30 от рак на стомаха.
от 40 г ядем от тези картофк и си пием кафето.... и изведнъж биг проблем...абе . те с тия заплати там 3 м ще обсъждат тези картофки ????друго по-важно за човека като заплати. пенсии. надбавки за деца...и т.н..??? СМЯХ...
О, и на тях ще им измислят нещо убийствено хахаха. Само в галвочите на Монсанто е спасението ... бе може да не сме с най-висок коефициент на интелигентност, ама тези ни взеха за съвсем ГГ (големи ***).
До Анонимен 8Ами като се добавят "Е"-та, продуктът ще стане по-скъп, бе! Ще се печелят парички.Толкова ли не се сещаш?
Значи ще борим естествено получените при печене вещества като добавим един куп Е-та?Много умно.
ЕС като са толкова загрижени за здравето ни да забранят употребата на мононатриев глутамат, който производителите слагат навсякъде, за да се ядат повече продуктите им.
То затова на фритюрниците максималната темперутара е 190 градуса, това е границата след която въпросните вещества придобиват опасни измерения. Пърженето на котлон няма как да контролира темпуратурата и затова е вредно.
ЕК прогледна: Картофки, кафенце... акриламидът в тях убива!