14

Анонимен

преди 6 години

Познайте дали българските дюнерджии ще ви слагат "специална мая, витамин В3, полифеноли, екстракт от розмарин, лимонена и други хранителни киселини" докато ви приготвят бургера, за да бъдете по-здрави? Пак ще купуваме *** и ще умираме на 30 от рак на стомаха.

13

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 16И двете са верни, но изборът си е твой...

12

Анонимен

преди 6 години

акриламидът в тях убива- УРАААААА ЯВНО СЪМ БЕЗСМЪРТЕН

11

Анонимен

преди 6 години

от 40 г ядем от тези картофк и си пием кафето.... и изведнъж биг проблем...абе . те с тия заплати там 3 м ще обсъждат тези картофки ????друго по-важно за човека като заплати. пенсии. надбавки за деца...и т.н..??? СМЯХ...

10

Кина

преди 6 години

... говоря за варените картофи, все още безвредни според корифеите от ЕС

9

Кина

преди 6 години

О, и на тях ще им измислят нещо убийствено хахаха. Само в галвочите на Монсанто е спасението ... бе може да не сме с най-висок коефициент на интелигентност, ама тези ни взеха за съвсем ГГ (големи ***).

8

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 8Ами като се добавят "Е"-та, продуктът ще стане по-скъп, бе! Ще се печелят парички.Толкова ли не се сещаш?

7

Анонимен

преди 6 години

Най-вредно за здравето е да се чете и говори за вредни неща. Радвайте се на живота

6

Анонимен

преди 6 години

Ужастъ. Снощи си пържих картофи. Дали нещо не ми е станало?

5

Анонимен

преди 6 години

Значи ще борим естествено получените при печене вещества като добавим един куп Е-та?Много умно.

4

Анонимен

преди 6 години

Явно поуката от статията е да се ядат най вече варени картофи!

3

zeus

преди 6 години

ЕС като са толкова загрижени за здравето ни да забранят употребата на мононатриев глутамат, който производителите слагат навсякъде, за да се ядат повече продуктите им.

2

Анонимен

преди 6 години

Простата сметка показва че рибата е по-вредна от кафето............

1

Анонимен

преди 6 години

То затова на фритюрниците максималната темперутара е 190 градуса, това е границата след която въпросните вещества придобиват опасни измерения. Пърженето на котлон няма как да контролира темпуратурата и затова е вредно.