5

Сандокан

преди 6 години

Гладна кокошка просо сънува. Тия, строителните гурута и брокерите се размечтаха.Така е, има леко раздвижване на пазара заради ниските лихви по кредити и многото лавандули дето се юрнаха да теглят пак кредити.Обаче категорично тенденцията не е устойчива. Кошмарен отрицателен естествен прираст (всяка година си отива население колкото на град Враца само от измиране, без да добавим имиграцията).Няма как просто хора! Няма как в умираща държава с презастрояване с коптори да растат цените. Няма!

4

Анонимен

преди 6 години

Първо, това не е новина, винаги основният обем продажби са били въз основа на ипотечни кредити, а за стабилни и ниски лихви е СМЕШНО да се говори в България на фона на лихвите в Европа.

3

препатил

преди 6 години

купувай само ако имаш пари, т.е. кеш на 100% от покупката! нямаш пари - не купувай, събирай в буркана!всичко друго води до болка и страдание!

2

Анонимен

преди 6 години

При настоящата комбинация от ниска безработица, ускоряващ се растеж на БВП, по-високи доходи, почти нулеви лихви по депозитите, и рекордно ниски лихви по кредитите, съвсем естествен резултат е да видим и ръст в цените на имотите..."ускоряващ се растеж" (разбирай - инфлация), ниски лихиви (за сега), високи доходи (за сега) и ръст на цените на имотите е пълно копие на периода преди големия балон!след това - как влезе мъжката, на т'слата дръжката: либор- нагоре, доходи-надолу, чси - на вратата!

1

Анонимен

преди 6 години

....а в много случай ипотеката е фактор за лош и къс живот.