132

До трола Боби

преди 6 години

Троби, не се уморяваш да пишеш глупости! Нали знаеш кои нямат умора!Затлъстяването на мозъка е нелечимо!

131

Македонската азбука

преди 6 години

Хей татари и руски ***..ри, ракетите имат инструкции на тях написани на македонската азбука, както каза вашия идол, другарят путин.

130

Блокиран в Дневник

преди 6 години

Имаше един виц.Обама отишъл на врачка и я питал:-Ако обявим война с Русия, после ще има ли Америка?- Да - казала врачката.- Ами Ню Йорк ще съществува ли?- Да - Ами ще има ли Кока Кола?- Ще има- Ами колко ще струва една Кока Кола?- 2 рубли

129

Боби

преди 6 години

До Анонимен 129Балистичните ракети са с малък(500км) среден (3000км) Голям (10-12000км) и да ги наречем всеракурсни (15000+ км)(с други думи могат да атакуват САЩ през Южния полюс от където няма ПРО)Има още един тип носител Орбитални ракети - Вдига се нивото на опасност и ракетата стартира. Бойната част чака на орбита дълго време готова да атакува цели по цялата земя.Х-37Б е тестова платформа за Орбитална стратегическа ракета и едновременно Възвръщаем разузнавателен сателит за многократно по

128

Блокиран в Дневник

преди 6 години

До всички европитеци и толерасти - вчера по американската телевизия Битиви казаха, че в Сърбия средната работна заплата е 30% повече от българската.Ура, да живее европейския цвилизационен избор, другари.А за руските ракети - да, Русия е номер едно в ракетни войски. САЩ са номер едно в морския флот. *** това е трудно за загряване от истеричен атлантик.САЩ още не смеят да пипнат Северна Корея, така че едва ли ще съберат сили за война с Русия.

127

Анонимен

преди 6 години

До БобиЯ ни разкажи нещо за x-37 b. Мръсните американци твърдят, че е безаналогов ама дали е вярно.........:))

126

До трола Боби

преди 6 години

Троби, какво направи с партийната книжка? Срамуваш ли се, че си имал такава?Затлъстяването на мозъка е нелечимо!

125

Боби

преди 6 години

До SS 125ЗАВИСИ - това е верния отговор.Давам пример с най-разпространения РСЗО БМ-21 ГРАД. Когато стандартния снаряд падне на земята реалната зона на поражение може да се представи като нарисувана на земята папионка с размер 3*20мАко се ползват отделящи се и самостабилизиращи се бойни части зоната на поражение е кръг с диаметър 20мАко се ползват насочени заряди взривявани във въздуха зоната е кръг с диаметър 30м и поразява хора в окопиИ последно ако ракетата е от вида Торнадо обсега е 40км

124

ОНЗИ

преди 6 години

Ами " ....кат Русия няма втора, тъй могъща на света ....". Особеното при руснаците е, че умствения потенциал е много висок и решенията, които се вземат при създаването на едно или друго военно изделие, помъква след себе си по малко разходи.

123

SS

преди 6 години

До БобиА и по ефективност изобщо не отстъпват, даже са по - добри.

122

:) :)

преди 6 години

друже анонимен който и да си , както и ехидно да си пишеш, явно са си страшнички тез ,,бурии,, гледайки що ресурс на НАТО се изсипва в Полша и приалтика.

121

Боби

преди 6 години

До Анонимен 104Каква Надпревара във въоръжаването? САЩ имат военен бюджет 600+ милиарада $ Русия има 60+ милиарда $Но Руското оръжие на вътрешния пазар е много по-евтино от колкото Западното ето пример Модернизация на един танк Т-72 до варианта Т-72Б3 2016 е 17 000 000 рубли или 283 000$(60рубл/1$) един нов джип Мерцедес Г клас е 400 хиляди $Поради тази причина и РФ може да издържи в тъй наречената гонка на въоръженията.

120

анонимен

преди 6 години

Какво имат тия руснаци нищо добре,че ние им дадохме ракети и оръжие от Червен бряг направено когато бяхме близки освен нашите ракети те други нямат.

119

ДИСАГИТЕ

преди 6 години

Прозорлива излезе нашата Мутра!!!!!Русия може да ни доставя втечнен газ със Искандери който още с приземяването ще премине в газообразно състояние!!!За какво му е на Мутрата южен поток, и разните му терминали!!!!!!!!!!!!!

118

Смях!

преди 6 години

"От 2018 г. руската Обединена авиостроителна корпорация планира "трайно да излезе на печалба" и да се нареди сред финансово стабилните компании."Смяяях

117

до Анонимен

преди 6 години

Колкото и да не ти се иска ракетите нямат аналог, можеш да пуснеш малко пяна от миризливата си уста.

116

Анонимен

преди 6 години

До дрън-дрънКажете му бай *** и не му се смейте повече

115

Анонимен

преди 6 години

Нямат аналог в света ! - в Русия на зелената блажна боя и казвали технология Стелт !Не знаех !

114

дрън-дрън

преди 6 години

Силни на приказки, жалки в статистиката. Кажи им руснаци и повече не ги обиждай.

113

Зозо

преди 6 години

Кога ще пробват невидимия Айфон?Невидим е, за това никой не го е виждал още. Както и невидимата нова Волга, Лада и лаптоп :)