62

Бау

преди 6 години

Късмет е имало момчето, че се е разминало повторение на историята с Алекс. Казвал съм го преди ще го кажа пак - проблема са родителите. Дават лош пример без да осъзнават даже, че го правят. Прибира се мъжа и почва пред телевизора, жена си и малкото си дете да псува, обижда, заплашва политици с ракия в ръка. Детето гледа и попива това държание смятайки го за нормално. Резултата са объркани, зли и агресивни деца.

61

Анонимен

преди 6 години

Ако има бързи присъди /в рамките на 7-10 дни/ за такива случаи,и присъдата да не е просто глоба или да си полежи в затвора ще е по- различно. Да му турят един оранжев гащиризон и щял ден да копа градинките и да мие тоалетните /ако трябва с четка за зъби/! Тогава да видим хулиганчетата колко ще са ербап.

60

НОВА ЗАГОРА

преди 6 години

Вчера в Нова Загора в дома си беше зверски пребита и обрабена възрастна жена

59

Анонимен

преди 6 години

Петко, единствената разлика между тогава и сега е, че тогава за такива неща просто не се пишеше. И да се оплачеш - нищо. А сега медиите само на тях налитат.

58

Capital

преди 6 години

Имам свежи наблюдения над западна Европа. Има си гета (около 1/6 от градовете) където си е доста опасно. Може и жив да не излезеш !Проблема тук, е че цялата родина заприличва на *** !Свиквайте ! А и придължавайте да се радвате на Бойко !

57

Анонимен

преди 6 години

До до 65И понеже по времето на Тато всичко беше на 6, държавата и икономиката се срина като картонена колибка при първия повей на вятъра!Ти да видиш чудесии!

56

Анонимен

преди 6 години

До ПеткоДаааааа, по времето на Живков е имало всичко, ама точно "такива" неща - не!Верваме, верваме!

55

Петко

преди 6 години

До стар софиянецГовориш за 90-те години ! По времето на Живков не е имало такива неща като сега ! Такива ги пращаха в Белене !

54

Анонимен

преди 6 години

Не бачкаха, а "бачкаха" и задължителното образование, както виждаш, до нищо особено не доведе. Колко пъти те е лекувал лекар ром, или да ти е преподавал ром в университета? Само въртяха метлите по улиците, ама то и сега това правят. Даже сега са се издигнали до продавачи в магазини и т.н.

53

до 55

преди 6 години

Законите се пишат от политиците. Те имат изгода да ни е такава правосъдната система... т.е. в тяхна полза... Иначе до сега почти всички щяха да са в затвора....

52

Анонимен

преди 6 години

Този номер не е от вчера, на мен във Враца щяха да ми прилагат тоя номер и съвсем българи си бяха - като видят че не си им познат ей тъй за спорта.

51

Анонимен

преди 6 години

Стана по-зле и от щатите- трябва от всякъде да се пазиш , да не замръкваш на вън и още преди да те питат за часа, да потеглиш с мр.ъсна газ

50

Анонимен

преди 6 години

ТОВА Е ТАКА ЗАЩОТО ПРОКУРАТУРАТА НЕ СИ ВЪРШИ РАБОТАТА И НЕ ПОВДИГА ОБВИНЕНИЯ ЗА ДА СИ СПЕСТИ РАЗХОДИ ЗА ДЕЛА! ТОВА Е УПРАВЛЕНИЕТО НА ГРАБ!!!ВСИЧКИ КОИТО ГЛАСУВАХА ЗА ГРАБ НА ПОСЛЕДНИТЕ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ В БЪЛГАРИЯ СА ЗА НАРОДЕН СЪД И СМЪРТНИ ПРИСЪДИ!

49

Анонимен

преди 6 години

До 57Дааа понеже българската младеж не е тотално деградирала, че задължително трябва да са джерита :)

48

Анонимен

преди 6 години

И? Колко е бил часа в крайна сметка?

47

Анонимен

преди 6 години

Какви напъни бе, камарад... То, ако едно общество има устойчиви ценности, те си му остават. Виж чехите, или унгарците - 45 години комунизъм не им промениха ценностната система и сега са къде-къде. Нашите единствени устойчиви ценности са ракията, салатата и новините вечер. Всичко останало е как дойде.

46

Методий

преди 6 години

До АнонименОко за две, зъб за чене.С този вид наказание се показва, че преди да направиш нещо, трябва да си готов да загубиш всичко.

45

Анонимен

преди 6 години

Тц тц тц , останаха само правилните мнения.

44

Симеонов

преди 6 години

Очевидно трябва всички да излезем на улицата и ултимативно да поискаме смяна на правосъдната система.Докато не се оправи правораздаването , нашата държава все по-бързо ще затъва.Или политиците ще си научат урока, или ще ги сменим с други.Мераклии ще се намерят.

43

Анонимен

преди 6 години

"Око за око, зъб за зъб" е за реципрочността на възмездието - че никой не трябва да бъде наказван по-тежко от това, което е причинил.