19

Анонимен

преди 6 години

''първоначално повечето хулигани са били от местни училища и едва по-късно към тях се присъединили мигранти'' - знаех си аз, че лошият немски пример е развратил добричките бежанци...

18

Анонимен

преди 6 години

Човек да се чуди да се радва ли че България е бедна или да плаче.

17

Анонимен

преди 6 години

Колкото тиквата е избран от българския народ, толкова и меркелицата е избрана от немския. Немците организираха голям протест на Г-20 и показаха отвращението си от политиците, но къде сме ние? - когато за една цигара ни трепат децата!

16

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Мъже разхождащи се с ножове по улиците, сексуални посегателства ...Мила евроатлантическа либерална картинка ...Годината е 2017, а не 1997.Мястото на събитието не е Могадишу, а тих и спокоен германски провинциален град ...Господа евротолерасти, осъзнавате ли какво направихте с Европа ?!? ..

15

Палмето

преди 6 години

На времето,в краят на 90-те,една баба швабица каза,че след приключването на ВСВ,всички били приканени да си издадат оръжието на центъра на Виена.И гражданите сдали само, гранати картечници,и някой и друг автомат и пушка.Никой не се е разоръжил от тогава.Предполагам това е станало и в Германия.Ако народа се юрне да гони мигрантите от изтока,незнам какво би го спряло.

14

хахаха

преди 6 години

Не всички били бежанци, но за немските граждани сред тях никак не може да се твърди, че са с арийски расови белези :-)

13

Анонимен

преди 6 години

Какво нещо проблеми с колониално зле възпитани роби ли? Сега да не заговорите пак за мерки охрана. Защо не ги биха като на протестите оня ден, а?

12

Немачко

преди 6 години

И нека пак да си изберат меркелицата, да им напълни двора с амиджи повече от 250 хил на година както иска изперкалата бабичка.

11

Анонимен

преди 6 години

Това е Германия днес и ще остане такава докато не се роди новия Хитлер и ги поведе, а също така, чрез решителни действия ги отучи от сребролюбието.

10

Анонимен

преди 6 години

Нормална обстановка.

9

Анонимен

преди 6 години

Скоро ще забранят на фестивалите да ходят мъже какво направиха на един фестивал в Швеция :)

8

Анонимен

преди 6 години

Идва пролетта.....

7

Българина

преди 6 години

Малко им е сами си избраха кьосем ханъмата, 500 г благополучие и съжителство им пожелавам, до последния ханс, прочем това вече не звучи толкова немско

6

Анонимен

преди 6 години

Всичко това им го докара лудата бабичка и тия продължават да си гласуват за нея.Май ще излезе вярно,че читавите германци са измряли през ВСВ.Сега са останали само психари,извратеняци и обратна резба.И кво?Банди от 50-100 човека с ножове обикалят улиците и полицията няма никаква идея кои и какви са а кметът подозира детската градина.Момчетата,момичетата или учителките?*** хора.Навремето така са гласували за Хитлер и той ги е закопал.

5

Анонимен

преди 6 години

Ако се абстрахираме от темата за дискриминацията, не мога да разбера как властите на Германия очакват да приемат 1 милион души на година и да НЯМА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ, извършени от точно тези хора. Всичко е съвсем закономерно и предвидимо - защо е целият калабалък тогава?! Ако си им дал достъп, си поел и товара на отговорността. И от полицията се очаква да се справя своевременно с всичката тази напаст, иначе не биха ги допуснали, нали?

4

Анонимен

преди 6 години

Пак ги е страх да нарекат нещата с истинските ом имена. Алкохолът бил сега проблем, не бежанците.Затова дайте да го забраним тоя алкохол, и да пускаме повече бежанци

3

Европеец християнин

преди 6 години

Или да свикват,или да махат наглата баба.Трети път не виждам.

2

Анонимен

преди 6 години

Хвърляли празни бутилки по посетителите на фестивала и по полицията, обикаляли наоколо на групи, въоръжени с ножове.Това не ви ли напомня поведението на едни екзотични нашенци, които са големи бабаити само тогава, когато се движат на групи?Меркелицееее, съсипа чудесната държава!

1

Анонимен

преди 6 години

Те затова са отишли в Германия, за да се гаврят със немкините.А Меркел им плаща храната, водата , стаите . Германия умира убита от вина за расизма ...умира