26

Карина

преди 6 години

И... ЕСТЕСТВЕНО, в България както напоследък стана норма, всички за заинтересовани много повече за добруването на престъпника, вместо на жертвата! Готови сме за Шерията!

25

Анонимен

преди 6 години

Кой премахна ТВУ-тата. Имаме пари да гледаме бегълци от къде ли не нямаме пари за детски зандани които ще решат доста проблеми!

24

Анонимен

преди 6 години

"Добро момче", което е научено друг да носи отговорност.

23

Алекс

преди 6 години

До БауТи да не четеш някоя друга новина - кои всички са "живи и здрави"? Живи - да, но здрави?! Хората са помлени и дълго ще се възстановяват, а има и пострадало дете. Явно не ти се е налагало дълго да лекуваш тежки травми. Чукай на дърво! Не знаем, дали някой не е осакатен за цял живот. Ама то откъде и да знаем, като всички медии ни занимават само с "доброто момче".

22

Мислеща

преди 6 години

Може и наистина да е добро момчето, не го познаваме. Но това, което е направило не е добро. Всеки може да сгреши, волно или неволно. Ако наистина е такъв, какъвто го описват, то е трябвало да остане на място и да помогне, да повика помощ. Проблемът при повечето хора, а така учат и децата си, че не умеят да поемат отговорност за действията си. Това нещо се възпитава- да си отговорен за това , което правиш и да си готов да си поемеш последствията. Бягството не е решение!

21

светлина

преди 6 години

''ДОБРОТО'' МОМЧЕ ОСТАВИЛО ПРИЯТЕЛКАТА МУ ДА СЕ ОПРАВЯ С ПОСТРАДАЛИТЕ А ТОЙ СИ БИ КАМШИЦИТЕ.СЛЕД ДВА ДНИ ТЪРСЕНЕ СЕ РАЗБРА ЧЕ Е БИЛ С ПРИЯТЕЛКАТА СИ В КОЛАТА .ЗАЩО НЕ Я РАЗПИТАТ И НЕЯ.

20

1

преди 6 години

Не стига, че изпотрепал хората, пък сега и половин държава го търси, да не се затрие. И защо крият лицето му, да не би някой да го познае? Чия ли издънка е?

19

Бау

преди 6 години

Той си мисли, че ще лежи в затвора за това се крие. И едва ли вярва на листовките, че всички са живи и здрави. Ще се покаже в някакъв момент. Жалко за цялата история.

18

Stefko 88

преди 6 години

до Сайга 12 И така си е добре , аз не съм ловец . Стрелям като ходя за риба по шишарките за кеф. Не ми е необходим тунинг иначе благодаря за инфото.

17

Алекс

преди 6 години

А, така, да си дойдем на думата.Пострадалите хора кучета ги яли. "Доброто" момче ще получи най-много пробация за това, че 1. кара без книжка, 2. осакати пет човека, 3. избяга от местопрестъпление и 4. се изисипва ресурс сега четвърти ден да го издирват. Медиите обаче продължават да намилат за доброто и горко дете, което даже не си направило труда да звънне на Бърза помощ. Представям си пък ако не беше такъв ангел чудесен. Сигурно трябва да му се благодари, че не е дал заден да ги довърши.

16

Аз

преди 6 години

Пълна смехория. Полицията издирва човек , а не показва лицето му - смешни сте!!!

15

Анонимен

преди 6 години

Сега за малкия *** се харчат държавни пари да го търсят по горите, след като е претрепал хората на 16 години с кола ама без книжка. Трябва да му го искарат през носа и на него и на родителите му.

14

Анонимен

преди 6 години

То и аз съм добра и учтива ама никой не ме хвали - трябва да премачкам няколко човека , за да се докажа ли??

13

Анонимен

преди 6 години

Тоя малък клипар ако никой не му помага в момента (в което силно се съмнявам) е готов за 68 бригада. Пуснете ги момчетата от същата бригада да потренират и до 1-2 часа са го намерили, пратили ми милиционери със шкембета до коленете да го търсят. Първо да си открият чучурите :)

12

Ганчо

преди 6 години

Той е добро дете. Това казват всички. Ало младежо какъв го търсиш в атомобила, блъскаш хора и бягаш, нали си добър и принципен, така казва класната ти. Я се яви, че да ти издърпат ушичките а ударените от теб ще лежат в болница. Този младеж го направиха национален проблем. сигурно има някой влиятелен роднина. Стига с него, кажете какво става с ранените. Те не са важни, отчетени са в статистиката за ПТП.

11

Анонимен

преди 6 години

Няма какво да се притеснявате. Родителите му са се "погрижили" да е някъде на удобно място и сега си чете новините, докато отпива студена бира и си се емее колко е хитър.

10

shmatarok

преди 6 години

Кмета, доброволци, служители на горското, полиция дирят Михаля ... а родителите и роднините къде са ?!? Всъщност, защо да се хабят из шубраците и жегите като знаят "геройчето" къде е. Надявам се, че все някой работи и по тази следа, иначе ...

9

Сайга 12

преди 6 години

до Stefko 88 Нищо общо с темата, но ти нали имаше HATSAN, ако не бъркам? Сложи му газова пружина и маншет поръчан в МИКРОМАКС Варна, разликата е огромна!

8

Анонимен

преди 6 години

Тази филм много напомня на Рамбо 1 Първа кръв! Не мога да разбера тъпотията на полицаите, да отидат хиляда патрула с още толкоеа жандари и да се изсипят в центъра на селото!???Така го плашите бе аланколу, оставете спокоен района да може да слезе от планината! Търсели го! И как ще го намерите в тия джунгли, зад един храст ще клекне и толкова, няма да го видят;Наплашиха го, сега знаеш ли кога ще дойде!Така навредиха на момчето, в уплаха може да направи сума глупости! Родна картинка!

7

Stefko 88

преди 6 години

до Е, Абсолютно си прав ! Точано с такъв буламач заливаха по радиото сутринта , колко чудесно и отзивчиво момче били , колко загрижен за околните , как се надяват да не е пострадал...Като е толкова отзивчив , защо е избягал от мястото на катастрофата? Явно родителите (комунистически издънки) имат стабилни връзки. 100% съм убеден , че сега е някъде на тишина и спокойствие в някоя вила на приятел на баща му и разпуска с плейстейшъна и трева и чака да отшуми.