18

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 22Примат такъв, ако си футболен фен ще се радваш на успехите на твоя отбор а не на неуспехите на чуждия отбор. Само че твоят отбор като няма никакви успехи нямаш на какво друго да се радваш.

17

Анонимен

преди 6 години

Жалгирис зарадва 99.9% от футболните фенове в България, тъжни са единствено тези на лудопилец и лс

16

Хайдук Сплит

преди 6 години

Довечера и ,,Геренбахче,,...

15

varg

преди 6 години

То само с безплатни кренвирши не става

14

мента вулгарис

преди 6 години

това не е български отбор, а бразилски, все ми е едно дали ще бият или не, нека паднат.

13

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

10 малки негърчета и един Терзиев ...Това е "българския" Лайногорец.Вижте съставите на двата отбора и ще разберете за какво говоря ....Все пак Киро Домуса и неговият перящ модел "Лайногорец" са далеч по-приятни от критикуващия ги Валери Винкела Симеонов.Тоя като му видя кривата татарска физиономия и направо ми се драйфа !

12

МНЕНИЕ

преди 6 години

Собственика на Лудогорец - Домувчиев или Домувчииски , не знам как се пише правилно , се оказа дребен мошеник . Издаде за старо желязо БМФ , изяде и изпи парите . Мисля че за следващия сезон и Лудогорец няма да го има - ще го нареже и издаде в някой пункт на Динко за скрап .

11

Анонимен

преди 6 години

И къде е "издънката"??Делиорманец са третокласен отбор и това е нормално да ги бият като "шкембе у дувар"От друга страна, резултата е добър като загуба на чужд терен.Нещо заглавията в Бг медиите са под всяка критика.(не че текстовете не са).

10

Анонимен

преди 6 години

Кенвиршите вкусни ли са .Ооо Пепи ...Лудогорец са за пенсия след толкова победи в Шампион Шип .Не са като перуката с едно 4 място от миналият век директор на БФС .

9

До 9

преди 6 години

Ти носиш срам за българският етнос, нито един отбор от така наречените големи няма успехите на Лудогориц за времето на съществуването си!Според мен тази издънка днес кореспондира със коефициенти! На реванша Лудогориц си взима мача, макар и с напрежение!

8

Анонимен

преди 6 години

Лудогорец е носи само срам на българския футбол. Нито един български отбор не е отпадал 3 пъти във втори кръг на ШЛ. А Лудогорец са на път да направят именно това.

7

Анонимен

преди 6 години

това беше краят на лудогорец с такива надменни лигльовци до тук бразилците започнаха да играят плажен фудбол вандерсон пълна дупка от много време насам кешару пълен аматьр марселиньо е за пенсия кафу житен бегач отвсякъде треньорът мухлльо отвсякъде страх го е от сянката си вместо да играят нападателен фудбол това което поне можеха по рано те се върнаха да пазят резултата от ПЛОВДИВ съм но идва ерата на лвски цска ботев лудите бяха до тук разкрити са

6

Анонимен

преди 6 години

Успех на Българските отбори ; Ботев Пд , Жалгирис и Хайдуците от Сплит

5

Оптимист

преди 6 години

Нищо толкова страшно няма при 1:2 на чужд терен...

4

Анонимен

преди 6 години

на Деликатес Житница македонска наденица си вземи, ако имаш парички, ако нямаш - и кренвирши имат ;)

3

баровеца

преди 6 години

ше пусна една сълза и ше си обеля един кренвирш за тях

2

Анонимен

преди 6 години

Отбор без история и публика не е отбор. Да ядат кренвирши, да се гелосват и да не занимават с футбол.

1

Анонимен

преди 6 години

Е то се очакваше.