28

Анонимен

преди 6 години

Кога ще започнем да действаме, с приказки се видя че няма да стане.В Асеновград вече няколко дена се събират хората, ако и в останалите градове излязат на протест, няма да стигне жандармерията, и все някъде ромите ще го отнесът.Това е решението всички градове на улицата, пример трябва да дадат София, Пловдив, Пазарджик там където са конценрирани най мнаго от ромите.Да покажем че не сме заспали и на улицата.

27

КАЖИ си ДЕ...

преди 6 години

Цацаров за ромите: Толерирани са! Защото са търсени като електорат от ГЕРБ.

26

Ванката

преди 6 години

До ПРАЗНИ ПРИКАЗКИПравилно! А без пролята кръв никога е нямало реформи Браво на управляващите българите сме емигранти в собствената си страна

25

Цецо Враждебеца

преди 6 години

Браво *** ояден откри топлата вода. Ай сега вземи осъди някой министър. Ще осъдииш когато си видиш ушите без огледало.

24

Анонимен

преди 6 години

И те са слуги като другите цацаров затова няма управия в цялата ни държава и ко е било само при теб ела погледни колко такива има де скачат и като им кажеш убедил съм се не вижда или не иска да вижда това което трябва а това което му изнася затова ни икономика ни нищо развитие няма има за някои в изобилие

23

Анонимен

преди 6 години

Цацараторе, ти добре констатираш, ама какво правиш по въпроса? Нищо, че е най-лесно. Пък и Боци и Кой не те туриха там да правиш нещо по въпроса, а да имитираш Главен прокурор.

22

ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ

преди 6 години

АКО БЪЛГАРИТЕ РЕАЛНО ИСКАХА ДА НАПРАВЯТ НЕЩО НЯМАШЕ ДА ОБЯВЯВАТ 4АС НА ПРОТЕСТИ А СПОКОЙНО МОЖЕХА ДА ВЛЕЗНАТ В МАХАЛАТА А НЕ ТАКА ДА СЕ ЗНАЕ И ПОЛИЦИЯТА ДА СИ ПРАВИ КОРДОНИ

21

PD

преди 6 години

Ей този консултант на поста главен обвинител в държавата. Що ланкаш, а не обвиняваваш там дето ти е местоработата. И що истина, ама не цялата истина. А контрабандните стоки, измами, джепчийство, нискобюджетни прости утки и дрога. Кой ги покрива. А данъчните измами, с ниши роми с пет фирми. Ех Цаца, цаца... И ти си до шия в л.., абе в трушия,за да мине цензурата.

20

Анонимен

преди 6 години

Ромите им купуват гласовете не само с пари, вече с помощи, безнаказаност, няма да събаряме къщата и т.н. Този модел на управление идва от запада, където всякакъв б****ук от цял свят се събира, дава му се помощи, и след това се гласува за партията, която ги защитава. Пример МерKEL.Пример е и Хамбург и какво се случва, като народът му писне от политически игри.

19

Анонимен

преди 6 години

Колосално откритие - да го предложат за Нобелова награда!

18

до 19

преди 6 години

БСП все едно не флиртува(ше) с ромите.

17

Анонимен

преди 6 години

А когато агитаторите на герп плашат ромите, че ще им спрат '' социала'' ако не гласуват правилно, това какво е, а бе цаца, контролиран вот.Кой управлява последните вече осем години, кой контролира вота, сигурно депутът от опозицията, когот си посочил.Знаем теб, кой те избра и чии интереси защитаваш, к...орумпиран м..афиот, и как докладваха със СМСи на бб от заседанията на ВСС

16

Антон Георгиев

преди 6 години

Ха ама тоя откри топлата вода ... жива да не бях

15

Анонимен

преди 6 години

ей!!!!! Най-после някой да каже нещо умно и смислено! А този някой е, не кой да е!Сега да видм какво ще последва?!

14

На раздумка

преди 6 години

Да се чуди Цацата главен прокурор ли е или овчар. Господин Цацаров, от Вас се изисква да си вършите работата, за която сте избран, а не само да говорите като овчар в някоя селска кръчма.Място за приказки има на Женския пазар или в селската кръчма.

13

Реалист

преди 6 години

Да си спомним при последните избори как се обърна резултата в края на деня-дадоха се едни пари и хоп поведоха.Гнусни хор в гнусна държава!

12

Професор Тюхчеф

преди 6 години

Търсени са , защото не ги мързи и в деня на изборите ходят и гласуват, а българите все си намират работа и си викат "Е ,аз ще ида да сваря ракията , пък той нали комшията ще гласува, достатъчно е." и всеки чака на другия и другия са от маалата.

11

Фактите

преди 6 години

На последните избори най-много "роми" са гласували за Тиквата и ГЕРБ. Това са фактите, мили герберливи ***. ФАКТИТЕ!Всеки може да провери и да разбере как се опитвате да лъжете.

10

Анонимен

преди 6 години

Докато не се излезе от ЕС и забранят ГЕРБ, СДС и ДПС страната загива.

9

Анонимен

преди 6 години

Те бяха електорат на БСП, после на ДПС, сега борбата за техните гласове е между ГЕРБ и ДОСТ.