23

Ingpong

преди 6 години

Generalskite bg sultanski pensioneri i jenite ot haremite im si igraiat s vashite strahove kato s pingpong...ministrite se izpokrili ot strah...rbg e de fakto sultanat s voenna diktatura...

22

Анонимен

преди 6 години

С една дума сме избрали хора (от почти 30 години така), които само ни поясняват хактите, а не взимат реални решения и действия срещу проблемите.- Българите обедняват- България изчезва- Ромите безчинстват - Младите емигрират и не се връщат А решения? Ние затова ли сме ви пратили там, да ни разяснявате колко сме зле, щото не сме забелязали??? Популисти до един, ама един няма за 30 години да е решил основен проблем.

21

vapros kam generala

преди 6 години

s tiq samoleti koito po prezumcia sa atakuvashto boino sredstvo , kogo shte atakuvame ? i sredna cena na edin samulet e 50 miliona , za da imash aviacia ti trqbvat pone 20 , to est 1 miliard :) ot kade ? a i da gi kupite kogo shte atakuvate s tezi samoleti :) te sa napalno bezpolezni pri defanzivni deistviq :)

20

Fakti

преди 6 години

Ценатана Eutofighter е между 60-90 млн. евро. Вижте на сайта на wikipedia. В най-скъпия вариант 8 самотела по 90 млн. евро общата цена ще е 720 млн. евро, демек по-малко от 1.5 млрд. лева. Проблема е, че като се включат "комисионните", цената става поне двойна и затова няма пари. Нашенска работа ...

19

факт

преди 6 години

И защо хората го избраха този след като по конституция нищо не можел да направи?! Само да обикаля насам-натам за наша сметка и да дрънка банализми?! Ами той е в ролята на махленска клюкарка! Те също си дрънкат, ама от тях нищо не зависи!

18

М, да ...

преди 6 години

На никого ли не прави впечатление, че по медиите течат няколко индийски сериала? *** на България явно върви по план! Естествено ще има напрежение!

17

Анонимен

преди 6 години

вижда желание проектите за модернизация на армията не да се реализират, а да се протакат...стига с тия хвърчила, бе.сегашните миг-алки, поне веднъж гърмяли ли са ?! не, нали! е същото би било и с новите (които и да са те) - саме ше фърчат, като патрулки, и ше харчат пари от джобовете на хората.айде нема нужда. Има кой да гърми около нас, а за хвърчене - имаме ме си миг-алки, които с ремонт, може да отикат още 20-ина години.

16

Анонимен

преди 6 години

Г-н Радев,ще стане много опасно,ако не се ограничи *** раждаемост.Обиколете малките градчета и села и ще разберете, че това вече не е България.Не може българите да се затворят в няколко града, а почти цялата територия да остане за ***.

15

Анонимен

преди 6 години

Е, опасен можело да стане, а тяхното какво е(на ромите), хуманно поведение ли.

14

PD

преди 6 години

Да сбира партийните лидери на консултативни съвети по националната сигурност. И дълго и системно докато на него му излезнат мазоли на устата, а на останалите на седалищните части, или им направи дупка в празните кратуни, какво точно е опасното в тази ситуация. Щото нито той, нито другите, ще занесат власта в гробовете си, които усърдно си копаят.Ето какво горе долу да прави, трябва!

13

Анонимен

преди 6 години

До фактКакво искаш да прави? Президента не е изпълнителна власт. Той е представително лице. Още ли не можете да разберете функцията на президента в парламентарна република?

12

ДА!

преди 6 години

Хората казаха къде къде по-смислени и точни неща от Радев! А такива като президента си приказват с години и именно те доведоха ломите до това състояние-с приказки, които се оказват-ГОЛЕМИ ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ! Много отдавна приказките за интеграция и бля-бля трябваше да са спрени. "Най-интегрирани" ромеите бяха при Татово време- бой,бой и лабут! За тях-това е единствената интеграция! И тогава -нямаше опасност от етнически конфликт! Защото полицията си вършеше работата, а не защитаваше мафиоти!

11

боко бо

преди 6 години

Маладец, ну заработал свои 10 рублей, бежи на русково посолство

10

Джурналист

преди 6 години

Хора, които са без дори основно образование, работа и на това отгоре липса на държавна политика и корупция на проекти -- как може да се интегрира някой? Една Унгария и Чехия не може да ги интегрира, ние ли?

9

Boko bo

преди 6 години

Защо няма още няколко като него? Как по-ясно могат да бъдат казани нещата? Човекът говори ясно и точно. Горд съм с решението си да гласувам за него. За пръв път от 30г.човек в управлението има ясна представа защо е там. Определено този път случихме на Президент. Жалко, че не е премиер, ами е онзи *** и комплексиран лъжец

8

Анонимен

преди 6 години

Тавариш радев що не си вземе чемаданчика и зонтика и да се направляет на вакзал да си ходи при господарите в масква, пфу

7

факт

преди 6 години

Тоя само плямпа, но нищо не прави. Народът се прецака като го избра.

6

Alex2

преди 6 години

Страхотно изказване...това ми звучи като ДВЕ И ДВЕ Е ЧЕТИРИ - НО АКО НЕ МОЖЕШ ДА СМЯТАШ ЩЕ ПОЛУЧИШ ДВОЙКА или ПО ТОЧНО ДРЪН ДРЪН-ЯРИНА ! Кажи какво да се прави бе!

5

Българин

преди 6 години

С президент като генерал Румен Радев, съм горд, че съм Българин! Напред господин Президент!

4

Анонимен

преди 6 години

Дългосрочните мерки ги знаем и те вече не са с писане на безкрайни стратегии за интеграция, а с реални действия по отношение на социално включване, на образование, на ефективни социални политики, ...===Kaкво?! Мислех, че протестираме за равнопоставеност на едните етноси на другите - за разрушаване на незаконните постройки, за справедлив съд срещу престъпниците, за ограничаване на кражбите, които плащат работещите хора. За какви ПОЛИТИКИ ми хортуваш, умен?