73

да

преди 6 години

на мен ми е ясно едно който и каквото да приказва ЕС няма да даде да решим проблема по начина, по който им се иска на някои хора така че сегашната политика ще продължи колкото и да се репчите

72

радост

преди 6 години

Повод за радост е, че ромите не са интегрирани. Имайки предвид колко по-задружни са от не-ромите ако си направят партия - загиваме.А колкото до Джамбазки, този титан на мисълта, надявам се да е на първа линия с брадвата като му започне гражданската война. Интересно ми е защо толкова много интелегентни хора избягват политиката като чума...

71

Анонимен

преди 6 години

върнах се вчера от с. Брестовица, Пловдивско. Ромейската махала е с много по- хубави къщи от българските! В съседните села - Първенец и известното Перущица - тоже!@

70

айде ве

преди 6 години

париотите, решете проблема ве! стига мохабет по тв!

69

21670

преди 6 години

На българина дай те му да търка лотарийни билетчета с последните си левчета. Тай си мисли, че проблема в Асеновград няма да го застигне. Идете в Цар Борисовата градина в Пловдив след 19 часа, да видите колко нагли физиономии вървят на тумба - и са добре облечени и постригани. Това е ужасът.

68

Анонимен

преди 6 години

Ще останем в историята като единствената държава, която сама се е затрила !!!Никога в цялата човешка история не е имало народ, който да затрива собствената си нация, за да може един *** да се развива... !

67

Анонимен

преди 6 години

DGAMBAZKI V ZATVORA.

66

Анонимен

преди 6 години

Дамбазки,може да протестирате,да искате правосъдие,но не и да разпалвате конфликти,омраза!Вместо да дърдорите празни приказки,направете програма за извеждане да децата от гетата в домове или приемни семейства,предприемете стерилизация след второ-трето дете,създаване на работни места и заетост, хванете босовете на *** и ги контролирайте,за да ви сътрудничат!

65

Анонимен

преди 6 години

TOZI DGAMBAZ NE ZNAE LI CE ROMITE SA BALGARII ZASHTO KLEVETI TYAH ZA NESGODITE V DARGAVATA,TOI NASAGDA RASIZAM.I ROMITE IMAT PRAVO NA GILISHTE,OBRAZOVANIE I HRANA NA MASATA SI.PRAVELI MNOGO DEZA,AMI KADARNI SA PRAVYAT-OSTANALITE SASHTO AKO MOGAT DA PRAVYAT I PO 20 DEZA-DARGAVATA SHTE IM POMAGA V OTGLEGDANETO IM.

64

Съвет

преди 6 години

Джамбазки е изключително умен човек.Уверихте ли се вече?Дано е следващия мин. председател.

63

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен - До bluesky1Все пак да се отбележи, че без ГЕРБ "малките" партии като ОП изобщо нямаше да стигнат до властта. Не се дуйте излишно. Вземете поука от Каракачанов и Сидеров как се снишиха, защото видяха със собствените си очи колко големи са.Джамбазки само войни сънува, нали не е служил войник! Изобщо е кyх!

62

Анонимен

преди 6 години

Какво стана с обещанието за полицаи по селата?

61

Анонимен

преди 6 години

Разбирате ли,че дори малките чобани на стада са хванати с условия,такси,документи и не могат да развиват дейност,изчезват ценни български породи животни,поради тежките условия.В земеделието също и т.н.Докато се мачка малкия и среден бизнес,а не се насърчава и подкрепя,а същевременно няма откриване на работни места да задържат хората,няма как да се оправят нещата.

60

Анонимен

преди 6 години

Аз мисля, че точно ц/..ят и демографският въпрос са главните проблеми на държавата. Ако се намерят политици, които да ги решат/няма такива де, но все пак/ може би БГ ще оцелее. Ако тези два проблема не се решат - БГ загива, бъдете сигурни!

59

Malyaka

преди 6 години

Abe to si e kazano otpredi 38 Gordini v kultoviat BG film "Voinata na taralejite"-MALYAK,KAKTO I DA GO MISLIM,KAKTO I DA GO VURTIM, VSE OPIRA DO BOI !!!!......

58

Анонимен

преди 6 години

До bluesky1Партията на Джамбазки заедно с Атака и НФСБ общо са само 29 депутати, т.е те са малцинство, а гербаджийте са около 100 депутата! Как искате да ви решат ромските проблеми тези 29 души. Като гласувате за Б.Б. вече трети пореден път, какво искате- естествено че управляващите от ГЕРБ НЯМА да решат ц........ските проблеми на държавата!

57

bluesky1

преди 6 години

до 68 Да, точно така, нека се протестира, и то масово, но не в Асеновград...а тук в София на жълтите павета и пред кметството в Асеновград и другите градове. Поискайте сметка от управляващите ни и управлявалите ни партии.Както и от съответните кметове. Няма проблема да се реши със саморазправа...това е най-лошото...

56

Никк

преди 6 години

До ***: аз съм умерен човек, не ме трий, моля.Само казах че кервана може и да си върви, но кучетата се разбираме и като му дойде времето ставаме лъвове. И тогава горко му на кервана и на всеки срещу нас.Какво толкова съм казал лошо?

55

Анонимен

преди 6 години

Политическата каста у нас не желае решаването на ромския проблем( а той е огромен).Напротив толерира го защото така си запазва статуквото а тах само това ги интересува,да са у парламента и да си създават обръчи от фирми за грабеж и сигурни платени ромски гласоподаватели.Всички партии са такива.Затова измитане на всички.

54

пинчер2

преди 6 години

До СтоименЗа съжаление сте прав, кервана ще си върви, кучетата ще си лаят, защото, извинявам се, че пак ще го кажа, но така нареченият български народ продължава да се държи като овче стадо, ето - хората протестират в Асеновград, Бяла и Смолян, но ДРУГИТЕ БЪЛГАРИ КЪДЕ СА?? В цялата страна трябва да има протести докато не се разрешат въпросите с шведите!!!