21

Анонимен

преди 6 години

Тръмп 45 минути е разпитвал Путин за намесата в американските избори. Путин не е човек а желязо 45 минути е отричал всякаква намеса. Накрая следователят Тръмп се изморил и изключил лампата светеща в очите на Путин махнал с ръка и се отказал от по нататъшни разпити. За Тръмп станало ясно че за да си признае всичко Путин трябва да бъде подложен на щадящи живота мъчения. Никой в Америка не е повярвал на уверенията на Путин, доверието в Путин и Русия никога не е било толкова ниско отколкото е днес.

20

Анонимен

преди 6 години

До НфбНаивник.

19

Нфб

преди 6 години

Време е Русия да създаде руската мечта...да привлича западни изтъкнати и млади специалисти чрез висоси заплати..да се купуват готови мозъци...това е пътя срещу санкциите..крадене ва технологии и развитие на селско стопанство..лека промишленост. ..

18

Анонимен

преди 6 години

Със, без "санкции" Русия си е Русия. Ще си поиграят на "санкции", ще си поиграят пък ще им мине и ще спрат. А и като гледам ефекта от "санкциите"... Но на темата; американците бавно и полека се обзаведоха с нужния враг и почнаха пак да дрънкат оръжие. На тях мога да кажа едно - и то е, че никога няма да победят Русия.

17

Анонимен

преди 6 години

Бжежински и Кисинджър унищожиха икономиката на САЩ без революция и война чрез изнасяне на реалната икономика на САЩ зад граница,а Буш,Обама и Тръмп укрепват икономиката на Русия чрез повече и продължителни външни икономически санкции! С мобилизационни и ускорени темпове Русия ежегодно възстановява и укрепва реалната си икономика и вече прехваща и връща самолетите им на летищата,откъдето са излетяли!

16

Анонимен

преди 6 години

От ги ручахме жабетата тогава

15

Анонимен

преди 6 години

На срещата в Хамбург, когато нямало никой около тях, Тръмп се облегнал на рамото на Путин и се разхълцал: "Не издържам вече"Путин:"Трябва Щирлиц, трябва"

14

Анонимен

преди 6 години

Толкова много врагове има в САЩ.Какво би могъл да каже?Ако махне санкциите оная глутница от войнолюбиви бабички и дядовци ще иска да го сваля от власт.Вече го обвиниха че бил комбина с Путин.Предавал интересите на свободният свят,демокрацията и САЩ.Нима интересите на така нареченият свободен свят са атомен комфликт с Русия?Добре ,че сега тия самоубийци са в опозиция.Да се надяваме,че ще се пенсионират или ще поизмрът от старост.Не знам за вас но аз въобще не искам да присъствам на Армагедон.

13

Анонимен

преди 6 години

Нали уж беше "Тръмп наш", обърнахте пак плочата.Както и украйнците-първо братски народ, после "хохли" станаха.

12

фантомас

преди 6 години

Не четете ли , че не му дават да диша на Тръмп , затова си мислите , че си променя мнението ? Американците "демократи " ги е страх , че Тръмп ще стане приятел с Путин , и ще си правят каквото искат .

11

Анонимен

преди 6 години

*** това не са американски санкции. Я проверете Мексико или Бразилия какви санкции имат срещу Русия.

10

Анонимен

преди 6 години

***! Санкции - ***! Санкциите трябва да са за "световния жандарм"

9

Гост+

преди 6 години

Бе те санкциите си стоят ама не дават резултат. Трябва да се измисли още нещо

8

Анонимен

преди 6 години

Сутрин казал едно, вечер друго . Пълен шизофреник

7

Щирлиц

преди 6 години

Доналд на какви хапчета е,предписани от психиатър,или други подобни,но от веселите?

6

Анонимен

преди 6 години

Ха, че те руснаците кризата в Украйна си я решават вече трета год. без проблем,референдум в Крим,Донецка и Луганска републики,а спомняте ли си как украинските наборничета си скъсаха сандалите да бегат,след като ги запуа тежка артилерия в Дебелцово,само преди 2,3 мес.бяха раздадени 40000 калашника на опълчението,Камази без опознавателни знаци... е виде се един юнак с надпис на гърба спецназ ама бързо го скриха от кадър,,па по водещите новини нищо у нас...

5

Анонимен

преди 6 години

До АнкаБрей, че умно, аууууууууу. Сигурно 20 специалиста от Козяк са го милислили цяла нощ това. Браво си направил.

4

Анонимен

преди 6 години

Като всички престъпници дето управляват уса-та и тоя е мръзна лъжлива гад и сега си показва рогата.

3

Естествено

преди 6 години

Естествено че остават. Всичко останало е театър.

2

Анонимен

преди 6 години

"Решаването" на украинския и сирийския проблем,е руснаците да напуснат Сирия и се деангажират в Украйна,за да могат американските бандити съвсем спокойно да се намърдат там и си инсталират ракетите на 100 км право мерене към Москва.На тези бандити даже и ако това стане,ще им е малко - след това ще поискат да имат база в центъра на Москва,за да я "пазят" от терористите,които те създават!Американоционистката наглост взема опасни размери и в скоро време ни чака "гореща" Трета световна война!