3

до Бизнесмен с Ауди

преди 6 години

Личи си, че нямаш джет, нито имаш представа какви са правилата. Частния джет не можеш да го запалиш като ауди-то и да го подкараш на някъде си. Полетни планове, предполетни подготовки, слотове и т.н и т.н. *** с Ауди!

2

...

преди 6 години

по-интерсният въпрос е защо самлета не е допуснат да кацне на летище София, след като през нощта летището почти не приема полети. За всички, които са в бизнеса е ясно, че от страна на България Ер, Летището и Лукойл се оказва невероятен натиск върху конкуренцията на най-високо равнище. Само че това има давност. Не защото ще падне правителството, не защото идва концесия, а защото СТАТУКВОТО (описано по-горе) толкова много краде, че не е конкурентно!

1

Бизнесмен с Ауди

преди 6 години

Ами случват се такива неща, важното е човек да не се изнервя!Спокойно може човек да се обади на пилота, той да качи секретарката и да дойде с частния джет. Ще ме вземат, ще се разходим донякъде наблизо, например до Дубай, да пийнем по чашка аржентинско вино, а като мине времето, ще ме върне до Варна, да продължаваме.Аз така бих направил, без да се изнервям.