47

Naco

преди 6 години

Питане: КОЙ? КОЙ? КОЙ ще стори това? НАРОДЕ????

46

вакарел

преди 6 години

полицаи и военни -с най-високи пенсии, ранно пенсиониране, 20 заплати обезщетение. Колко нагли са- протестираха на професионалния си празник.Ще препоръчам учителите да протестират на 24 май.Напишете /който знае/ колко месечно взема полицая за храна, колко му плаша държавата за здравно и социално осигуряване, въобще колко се дава на млад редови полицай.

45

будалите се свършиха

преди 6 години

Значи, няма да се закрива МВР, ами ще се направи още едно- МпВР - Министерство на по-вътрешните работи. След това ще се направи МНР- Министерство на нашите работи, което ще координира работата на двете МВР-та. Така постове ще има за всички мераклии и решението ще бъде гласувано с пълен консенсус. Адмнистрацията никога не намалява, винаги се увеличава- фундамнтален закон.

44

?!

преди 6 години

Има ли нещо нормално в нашата държава?

43

пак очевидец

преди 6 години

*** е *** (в случая), но съм виждал и с патерици други инвалиди.

42

хх

преди 6 години

50 хиляди *** мързе ливци, почти никаква работа не вършат.На всичкото отгоре работят по 20 - 25 г. в полицията и при навършване на 50 г. се пенсионират, със бонус 20 заплати накуп, чисто.После докато са живи, а това са около 30 - 35 г. им плащаме максимални пенсии и здравеопазване.

41

очевидец

преди 6 години

Ще дам *** пример: Паспортният отдел, който е направен уж за полза на гражданите в Дружба-София е на най-високия 4етаж в стара сграда с отвратителни стълбища. Представете си, как една възрастна жена, с *** (леко все пак инвалидизирана) се изкачва до там!!! Бюрократичните им врътки немат краййй!

40

а тука бардак

преди 6 години

Толкова чиновници и експерти само лапат големи заплати да отидат в Грузия,да разпитат как там можаха да направят тотална реформа в полицията си,и сега служителите им получават големи заплати имат нови коли и техника.

39

Анонимен

преди 6 години

Има полицаи, ама чантаджии. Да цуцат кинти, без да бачкат.

38

Каракочев

преди 6 години

Този Васил Велев е един неграмотен човек. Чете статистиките така както на него му отърва. Говори в абсолютни числа, тях сравнявай, а не някакви проценти.

37

Анонимен

преди 6 години

Полицаите у нас пазят свръхдобре само властта. На улицата хич ги няма.

36

Ей

преди 6 години

До 36,не лъжи хората !!!

35

Ауууу

преди 6 години

Ау ушевите търтей се оплашиха,и с право никой няма да ги наеме в частния бизнес,там се търсят работещи хора а не готованци....

34

Анонимен

преди 6 години

В грузия след реформите се вихри таква престъпност че няма накъде

33

2005

преди 6 години

Подкрепям идеята за нова полиция и МВР,в Грузия при тяхната полицейска реформа за една седмица са уволнени 16 000 полицай,сега при тях всичко е ок.

32

момчил

преди 6 години

И тоя лъжец е председател на работодателска организация.България е на 18 място в ЕС/а не в света или дори Европа/по брой полицаи на човек от населението.Това че някой работи в МВР не го прави полицай.Пожарникарите не са полицаи, нито тези дето издават паспортите, или пък лекарите в МВР болница.

31

Анонимен

преди 6 години

Щеше да е хубаво да бяха казали какво ще е това ново ведомство. Как ще се казва, какво ще върши и по какви закони ще го прави? И двамата са казали едно голямо нищо! Числеността на МВР е журналистическа глупост. Дават целият щат, но не премахват пожарникари и спасители, жената от гишето на КАТ и паспортна служба и още, и още. Те какви полицаи са? Българския бизнес да защитава данъкоплатеца? Що за лудост е? Много им дреме за нас, те си преследват корпоративните цели. Сигурността струва пари!

30

Анонимен

преди 6 години

Не зная дали трябва да я закрият, но поне да проучат колко от тях играят комбина с телефонните измамници, с наркодилърите, с крадците на коли, с допълнителна работа като охранители и т.н.

29

Анонимен

преди 6 години

"Имат да спре днес 10 човека за паспортна проверка и после си бара макарите цял ден."И редовно си избират такива дето не приличат на престъпници, че да не се вкарват в много работа и денят да им мине леко.

28

Анонимен

преди 6 години

"а останалите към 30000 са кабинетни обитатели и чантаджии , които храбро борят престъпността от топличките"Щото пък останалите тумбаци са се преработили като гледам. Имат да спре днес 10 човека за паспортна проверка и после си бара макарите цял ден.