21

Граовец

преди 6 години

Путин ще е кротък защото иначе Тръмп с удоволствие ще достави газ на Германия. Мощностите вече са в експлоатация.Турция изстисква максимално печалбата.Ако спрет доставките презБългария, вече няма да държим световен рекорд по ниски цени на транзит на газ през България и Путин няма да може да плаща на Позитановската Престъпна Групировка за подривните мероприятия. В резултат *** ще трябва да си търси работа.

20

Факт

преди 6 години

В САЩ Ротшилд сложи Тръмп,във Франция-Макрон,кой ли ще е в Германия?Баба Меркел лесно ще бъде отстранена,стига Господарите да решат!Впрочем,Тереза Мей също е слуга,ама на Лондонския клон на фамилията.А забелязвате ли,че във всички тия има по нещо ненормално/извратено?!

19

Хм

преди 6 години

Статията е тип: "Дъра-бъра Меркел,дъра-бъра Тръмп,дъра-бъра Путин."Истината е,че докато Обама командорейки Меркел,поне я потупваше дружески,то Тръмп се държи с нея като с латино прислужница-показвайки ясно кой е господарят.Трудно е за преглъщане,но ще и се наложи.Щото иначе ще си видят златото през крив макарон,а немската автопромишленост може да фалира без US-пазара.Абе-подчинена държава.

18

Анонимен

преди 6 години

ДЪРТА КРАВА НАПРАВИ ЕВРОПА МЮСЕЛМАНСКА КЪДЕ Е ХИТЛЕР

17

Анонимен

преди 6 години

Да викне ББ, човекът си има опит, ще я опази, а и със Сердоган се има.

16

Анонимен

преди 6 години

Тримата *** и лудата баба.

15

проктолог

преди 6 години

Гледайте на живо в шпигел он-лайн, как фашистката немска полиция разгонва мирните демонстранти срещу Г-20. С четири водни пръскачки, с два полицейски танка, с насъскани кучета, със спрей с лют пипер, с бой с палки.

14

Анонимен

преди 6 години

БОКО ЩЕ Я ПАЗИ!

13

Цецо Враждебеца

преди 6 години

Германците са овце които винаги са имали нужда от пастир. Помнете ми думата. Меркел ще управлява Германия и ЕС докато е жива или доколкото може. Все едно Путин да падне от власт.

12

Анонимен

преди 6 години

Путин Ще я оправи тази

11

дедо Ташунко

преди 6 години

Тази среща ще бъде пълен провал за бездетката, която е всъщност последното отмъщение на Ерих Хонекер. Отново отличен анализ от г-жа Василева. Нека да не забравямке, че бащата на Меркел е единственият германец, емигрирал от запад на изток, а Ангела е била отговорник по "агитация и пропаганда" по време на следването си в университета. Виден комсомолски деятел от "Свободната Демократична Младеж" - FDJ! Змийското яйце на ЩАЗИ! Съсипаха Германия, такива като нея.

10

Индия

преди 6 години

Наранда Моди тоже!

9

К.М.Т.

преди 6 години

3) А Си Цзинпин къде го забравихте? Нали и той е в Г-20? Или по-добре да не намесваме цял Китай в черния й списък, че тогава, за да се предпази трябва да унищожи половината свят, а това значи, че геноцидът й определено ще надмине този на Хитлер!

8

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен Турска неправителствена организация подарява джип-вездеход на този който преспи една нощ с А МЕРКЕЛ

7

Но не и тук

преди 6 години

По сайтовете пише че ще ни отнемат Европредседателството заради корупция и за не справяне на държавата като цяло,мисля че точно немските НПО-та на Меркел провалиха България в лицето на ченгетата Борисов и Цветанов!

6

Анонимен

преди 6 години

Бездетна жена - майката на Европа..

5

Анонимен

преди 6 години

"Политико": В Хамбург тя ще трябва да изпълни сложна акробатика"Тройно задно салто от последния етаж на сградата?

4

Анонимен

преди 6 години

Меркел ще яде тройка с гарнитура, значи.

3

Анонимен

преди 6 години

6. Орбан7. Качински8. Земан9. Пахор...Абе цяла Европа е заплаха за Меркел.

2

Анонимен

преди 6 години

5. коренното европейско население