44

Анонимен

преди 6 години

Естествено всички отговорни за сметището се отриват с мъглата - кмета,шефа на пожарната и т.н.нищо,че БАН показа спътникова снимка и го опровергаха.

43

Анонимен

преди 6 години

Не прехвърляйте всичко на шофьорите. Няма логика на магистрала да се движиш с 50 км/ч, ако не си предупреден за опасност пред теб. Попадаш в димна завеса и за части от секундата "ослепяваш". Каквото и да предприемеш, вече е късно, защото никой не е предупреден за мъгла или дим. АПИ знае само да нагласява търгове. Не съм видял една кола на АПИ да проверява състоянието на път, никога. Не съм видял и обезопасено място за ремонт на български път, дори не умеят да пазят себе си.

42

Кратун

преди 6 години

Не знаел с каква техника да гаси. Ми извикай пожарникарите, бе! Какво предприе, за да решиш проблема?

41

Кратун

преди 6 години

Всичко е било наред. Дай да пишем една несъобразена скорост с неспазване на дистанция, иначе дуржавата ще трябва да плаща ..... отвратително безхаберие. Немощни мижитурки, които търсят само облагите от постовете и никакви ги няма, когато трябва да свършат нещо.

40

Анонимен

преди 6 години

Имало дим, ама карали с 200 км/час!Какво има да говорим...

39

.

преди 6 години

Като има гъст дим - намаляш скоростта и караш толкова бързо, колкото ти позволява колата да спреш в зоната на видимост.АПИ ли е виновна всеки път, като има мъгла някъде, или някой джигит се метне в канавката заради мокър път и несъобразена скорост?На *** все накой друг им е виновен. Винаги се кара със съобразена с пътната обстановка скорост. Не може в мъгла или дим и 5 метра видимост да караш с 80 или 100 км/ч.

38

Анонимен

преди 6 години

Както и за всичко останало в тази държава, вината е на метеорологичната обстановка.

37

Анонимен

преди 6 години

500 години чакахте турците сами да си тръгнат, сега сте се разбързали с тия коли...И закъде бързате? Значи в Норвегия могат да карат новите си автомобили с нормална скорост, вие тук карате с 200 км с някакви трошки, купувани от Дупница и Горубляне!

36

Анонимен

преди 6 години

NIKOI NE E VINOVEN,VINOVNI SA POTARPEVSHITE.

35

Анонимен

преди 6 години

1. По каквато и причина да се е запалило сметището, трябва за 4-5 дена да е било изгасено. Кметът е бездействал, престъпно.2. Не, КАТ не може да има патрул на всеки метър. АПИ трябва да обхожда, както във всяка бяла държава, всеки път, за който отговаря, и да следи за обстановката и състоянието на пътни платна, мантинели, сигнализация, и да преду. Всички виждаме как се прави от Калотина на запад. Освен това има камери, които се ползват да следят обстановката, за предупреждение при опасност

34

Кой беше първия?!

преди 6 години

Никой не каза кой направи първата катастрофа...Кои бяха първите ударили се коли и как започнаха да се нанизват другите във тях...Кои и какви са шофьорите стартирали верижната катастрофа...Какви са по народност, какви са по професия...От кой тип хора са-от нормалните интелигентни и възпитани хора или от мутренско-кифленската цивилизация...Никой не казва това а то е най-важното във случая, защото май пак някой джигит забърка цялата каша...

33

Анонимен

преди 6 години

Какво стана с разследването на катастрофата в тунела на Витиня преди 2 години където имаше жертви? Някой нещо да знае?

32

Sol

преди 6 години

Bg prokurori i sadii na besilkite.

31

Анонимен

преди 6 години

Както винаги истинските виновници ще изкарат, че шофьорите са виновни. Така е при демокрацията и пазарната икономика в България.

30

Анонимен

преди 6 години

Как кой. Русия и особено Путин.

29

Анонимен

преди 6 години

По чудо няма виновни.

28

Мирослав

преди 6 години

Ама вие какво очаквате? Ест че сега ще изкарат виновни шофьорите, дистанция и т.н. За да може застрахователите да не закачат държавата, а и също да не платят де. Отделен е въпросът, че щом има няколко коли със спрял километраж на над 100, смятайте как са карали при пооожение, че видимоста е била 2-3 метра... Причините са комплексни, но според мен и сметището е задимило яко! Както винаги държавата не е виновна!

27

Анонимен

преди 6 години

Михлюзите на държавна хранилка си прехвърлят топката и се опитват да изкарат водачите виновни. А този кмет е такава уредена ***,че не е истина. Експерт голям.

26

Анонимен

преди 6 години

Виновни са ясни несъобразяване на скоростта, в зависимост от видимостта, независимо дали е мъгла или пушак, тук не става въпрос за вина а за превантивни мерки.

25

Сократис

преди 6 години

Причината е неправилна преценка на пътната обстановка, забавени и неадекватни реакции от страна на шофьорите.Сбърканата методика на обучение и вечното оневиняване на водачите им докараха неограничено самочувствие с ограничени знания, дисциплина и опит.Зимно време винаги са виновни пътищата, дупките, мъглите и поледиците, но никога самите водачи.През лятото-димът от пожарите...Щом е шофьор, всеки трябва да вижда добре, но не...трябва всички да светят и през деня заради негово величество-Кьоравия