18

Анонимен

преди 6 години

До ЗнаещНе е изненада, протестите с цела дестабилизация и падането на правителството ги организира БКП, но това не са социални протести а натурално политически, което ги прави незаконни, защото целта им е да използват полицията за политически цели

17

vlady

преди 6 години

Крайно време е официален празник на МВР, ГДО и ГДИН да бъде 31 октомври - служителите имат по-нисък интелект от тиквите.

16

Анонимен

преди 6 години

До ЗнаещАКО БСП ДОЙДЕ НА ВЛАСТ ЩЕ ВДИГНАТ ЛИ ПАРИТЕ НА ПОЛИЦАИТЕ? НАЙ-ВЕРОЯТНО НЕ. ИЛИ ЩЕ ГИ ВДИГНАТ ЗА СМЕТКА НА ДРУГИТЕ, ЗА ДА МОЖЕ МИЛИЦИЯТА ДА ПАЗИ БСП ОТ НАРОДА.

15

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

През последните 5 години бсп активно инвестира в производство и окупиране на синдикати, които да изпълняват политическите поръчки на социалистите.

14

Анонимен

преди 6 години

Полицаите са турци значи

13

Анонимен

преди 6 години

ХАХА МНОГО ЯСНО, СИНДИКАТИТЕ В МВР СА ТЕХНИ. ТЕ ОРГАНИЗИРАТ ВСИЧКИТЕ ЗУЛУМИ. ДОКАТО НЯМА ДЕКОМУНИЗАЦИЯ НА МВР И АРМИЯТА НИЩО НЯМА ДА СЕ ОПРАВИ.

12

Анонимен

преди 6 години

До Провалилата се БСПТова не е вярно !Икономиката беше печеливша. Крадоха като не нормални по времето на комунизъма, Каквото не се окраде се разграби в началото на демокрацията или се разруши !Сегашните милионери и милиардери да не са ги спечелили от тотото ? Бай Тошо беше прав , " това което аз съм построили , вие не можете да го боядисате " Отделен въпрос как е станало, но колко се открадна през демокрацията и се фалираха предприятия за да се вземат без пари..явно е бил печеливш модел

11

Анонимен

преди 6 години

Че как няма да са зад тях?Нали те ги организират! И какви са тези седем синдиката в МВР? Те работата ли ще си гледат или синдикати ще правят!Да се махат тези,дето ги подскокоросват и да оставят тези,които наистина искат да работят да го правят спокойно в служба на обществото,а не на някакви,които само статистиката ги интересува!

10

промо

преди 6 години

комунистите и сега грабят = БОКО не се спря от 8г.насам, а вий се чудете защо сме бедни

9

Анонимен

преди 6 години

Стига с този социализъм ,герберугите са от 9 г.на власт а фюрера и главен секретар преди това беше!Още малко и в наглоста си ще кажете,че Ленин трябва да им вдигне заплатите.Бъчварова какво каза за прескъпите корейски коли дето и за *** не стават

8

Комунистите ограбиха

преди 6 години

Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.

7

Провалилата се БСП

преди 6 години

Цялата истина е, че социализмът се провали поради невъзможността да се създаде печеливша държавнопланова икономика! Когато на комунистите им става ясно, че комунизма е невъзможен, те губят идеологически ориентир, а комунопартия без идеология е просто котерия, която защитава лични и групови интереси! По този начин БСП се превърна в полу-мафиотска структура заграбила по-голямата част от капиталите на България!

6

Таки

преди 6 години

Интересно защо винаги стачкуват винаги след като бсп не е на власт.Никога не са стачкували по време на управление на бсп а заплатите при тях са били най-ниски.

5

Анонимен

преди 6 години

Aко бяха полицаи може би, но те имитират, че са полицаи и държавата ще имитира че им плаща. Като хванат поне един каналджия, един телефонен измамник или нещо полезно да свършат може би. Цялата полиция нека да се разпусне.

4

Знаещ

преди 6 години

О, каква изненада, БКП скочило заради милицията!?Ами на никой ли не му прави впечатление, че това се случва всеки път след като БКП и коалиционния му партньор ДПС загубят избори?Милиционерите започват да веят руски знамена под звуците на руска музика.

3

пънчо

преди 6 години

Защо полицайте вземат пенсия и заплата.Това е демотивационно за младите полицай дори и тези които имат над 20 години служба.Всички шефове вземат пенсия и заплата е как да има стимол да се работи.Изцяло трябва да се смени система сега просто е МВР ООД

2

Анонимен

преди 6 години

"От много години търпят "Млаиии колко ли краднат та " много години " седят в тая мизерия !Дали ако им беше толкова зле щяха да седят там ?

1

мен

преди 6 години

Ааа, ясно, за полицаите ножа е опрял до кокъла, а за нас не.Ми да си търсят друга работа.