47

Омг

преди 6 години

Тоя наистина не става и за *** за зеле !!! Полицай на пост пред махалите ,хахахаха ми тоя постови да не охранява казарма или затвор ? Ми нали като тръгне цялата махала пръв ще го отнесе тоя пост ! Хахахаха наистина пълни *** ни управляват !!!!

46

Оруел

преди 6 години

Ходещ политически труп!

45

Анонимен

преди 6 години

Я па този ..... Валеркааа ,кой ще ти работи в гетата денонощно за 700лв. бе няма такъв полицай за такава мизерна сума да търпи 24 часа аромата и колорита на гетото

44

Анонимен

преди 6 години

навремето в лондон говорих с индиец - професор по икономическа история, засегнахме темата за 'ромул и рем'. човекът каза: ние ги наричаме 'чандала'. в историята има иконом. фази - *** слиза от клона и започва на фази - продуктосъбиране, лов, земеделие, скотовъдство, търговия, гилдии, манифактури, заводи, корпорации, високи технологии. ние още преди 3000 г. установихме, че чандала няма скоро да излязат от фаза 1 - събиране на каквото намерят и ги пропъдихме. явно не са се развили и при вас.

43

Анонимен

преди 6 години

Тоя е много ***, май е по *** и от Волен.

42

Анонимен

преди 6 години

И,какво ще прави този полицай на пост в гетото??Ще дава както едно време почетен караул на знамето ли??Че,лошото не се случва в гетата,а извън тях!!Там,кой ще патрулира и контролира???

41

Анонимен

преди 6 години

Вицетормозникът на бабички! Голям си ,хвала ти, голям *** си! гОЛЕМ, МНОГО ГОЛЕМ!

40

Анонимен

преди 6 години

Аз например ако имам две деца ще взимам с клизма 50-60лв детски, при пооожение че внасям 500-1000лв данъци на месец, а тези внасят 0лв......Ами спри да работиш и да не внасяш нищо в хазната. Детските няма да ти ги спрат и ще си на печалба.

39

Валерка,

преди 6 години

започваш да живееш в много измислен свят! Не си първи, нито последен, ама дразниш...

38

И къде

преди 6 години

ще намериш толкова кухи, че и мотивирани едновременно, милиционери?! И аз искам да прескачам до някоя друга планета, телепортирайки се, през лятната отпуска, ама няма!

37

Анонимен

преди 6 години

Да, сложете полицаи в гетата, не в селата. И какво ще прави този полицай в едно гето, каква престъпност, какви 5 лева? Те не извършват престъпления по домовете си, а по чуждите имоти и имущества. Този Валери е пълен ггалош.

36

Мирослав

преди 6 години

От доста време съм разбрал, че коментарите и идеите на такива хора като този на снимката не вършат никаква работа! За проблема с ромите си трябва сериозна държавна политика от страна на всички партии, не само на един човек. В нашата държава на тези хора са дадени само права, но не и задължения! Направили са им вратички в социалната система и никой не ги следи. Аз например ако имам две деца ще взимам с клизма 50-60лв детски, при пооожение че внасям 500-1000лв данъци на месец, а тези внасят 0лв...

35

Анонимен

преди 6 години

NQMA POLICAI NQMA LEKARI NQMA UCHITELI NQMA ARMIQ SKORO I BG NQMA DA IMA

34

Бай Корлеоне

преди 6 години

За съжаление няма толкова много полицаи, те масово напускат заради заплатите от 6оо лева, а младите не искат да работят в МВР ( по същата причина)!!!!! Конкурси много - желаещи НЯМА!!! Да пращат в гетата ДЕПУТАТИ......

33

Жеко

преди 6 години

валерка голям *** си и ще ти го кажа в лицето, едни време нека ти цитирам думите - "*** на асфалт" така говореше като беше "патриот" а сега извъртя дупето, щял да слага полицаи абе *** забележи по колко хора ходят на протести много скоро могат да се увеличават с геометрична прогресия ама пред парламента тогава ще се криеш като мишок

32

Анонимен

преди 6 години

до 27 протестанти ставали викаш ,а ? нещо такова ли ? DAVID & METODI Благодаря Ти Исус Методи И Яшарка - Оформяй Ме и подобни индо джумбиши

31

Оооо,

преди 6 години

Тоя като малък е паднал от круша, на главата си. Много му личи на завалията.Ние такива си ги избираме,кой от кой по умствено увреден.Фактът пък е показателен за нас.

30

Анонимен

преди 6 години

Има решение-просто при това. Около всяко гето се вдига двуметрова бетонна стена и се прави КПП. Да правят каквото искат вътре, но излязат ли, при най-малкото нарушение бърза присъда и максимално наказание. Спиране на милиардите помощи под всякаква форма и получаване мах на една, майчинство до трето дете. Всичко друго е потъване на едни пари в едни джобове и ескалиране на проблема с рОманите......

29

Анонимен

преди 6 години

Лесно се интегрират. Всички помощи се спират и пари се дават за отработен обществено полезен труд. За тези пари, които получават трябва да отработят Х часа. Така ще бъдат ангажирани и няма да имат време за престъпления, а който иска повече пари или по добра работа, да си намери сам. А работа има достатъчно за всички. Ще почистват улици и паркове, ще садят цветя и всички социални дейности, които са занемарени поради липса на средства.

28

Анонимен

преди 6 години

Нищо няма да стане! Премахване на гетото от града и пръсване на жителите му из самия град. Да не им се позволява да се събират на едно място и да правят катун. Премахване на всякакви помощи ако не пращат децата на училище, деца раждат деца и многодетни семейства. Ако не могат да си намерят работа нека общината да им помогне. При отказ - спиране на всички помощи. Помощите да са материални, а не парични. Разбира се, това са неща, които няма да станат, защото са важна стока, която трябва да ухажва.