19

Горан

преди 6 години

Учен, с богато криминално досие, пребил лекарка... Защо не си кажете, че е направо луд? Ама, като е луд да не вземе да отърве пандиза, то лудницата е по-гадна и от пандиза, де...

18

suun

преди 6 години

бе, става въпрос за пари - със сигурност! щом чуя думите доктор, съд, бой - асоциацията ми е - мангизи!!! ше видите после!

17

Иван Пешев

преди 6 години

Това се случва защото всички механизми за наказване на лекар биват блокирани от техните съюзи много рядко става така че лекар да си понесе отговорността обикновенно ги потулват , съответно народа им набира още повече и почва саморазправа. Този конкретно трябва да лежи за олигофрения с тази плацента.

16

Анонимен

преди 6 години

Вече трети ден с тази плацента,а дето как е,живо здраво ли е,колко тежи,колко сантиметра се е родило,как са го кръстили,ако е останало време де да му дадат име,тежко ще му е като начало в този тежък живот,но поне да е живо и здраво след толкова разправии заради него или по точно заради плацентата с която било обвито,а тя тая плацента,въобще плаценти от там им ли идват названията,че се пласират след туй щом като не се плацират или плацкат нещо такова,а или се преплацкват като множко от торбалани.

15

Съмнения

преди 6 години

Да не се окаже, както с жената на имама, която разправяше, че е нападната от момичета! И какво стана, като се разнищят нещата и се видят камерите ще излезе, че и тя има вина. Винаги в един спор има две страни! Единият напада, другият отвръща! Кой как е постъпил, не се знае! Всеки прав за себе си! Ясно виновни има!

14

Анонимен

преди 6 години

И за да довърша разказа си... Този ги гинеколог арабин точно обясни откъде е дошъл проблема и къде е била грешката при лечението. Никакви тайни и шикалкавения. Това ни липсва на нас българите. Ако може да не се разбере, да не се види.

13

анонимен

преди 6 години

В бг НЯМА КОМУНИКАЦИЯ МЕЖДУ ЛЕКАР / ЗЪБОЛЕКАР/ И ПАЦИЕНТ.На въпроси и мнения от страна на болните- лекарите и зъболекарите мълчат и кимат и предписват повече лекарства БЕЗ ДА ИМА НУЖДА!!!!!!!!!!!Е за това са тези ситуаций срещу т.н. лекари и стоматолози!!!!!!

12

Анонимен

преди 6 години

Побойника е и с раздвоение на личността! За освидетелстване е!

11

Харпър

преди 6 години

Щом е посегнал на лекар, заслужава да го затворят, да излежи наказанието в пълната му версия и да се срещне с порасналото си вече бебе.

10

Анонимен

преди 6 години

Благодаря за снимката!

9

Анонимен

преди 6 години

Smurt im e malko na takiva kato toq ***.

8

Свидетел

преди 6 години

Не беше той, докторката сама се преби!Почна с няколко крошета в лицето, а после почна да се рита. С всичка сила се риташе, в бъбреците се целеше. Изпадна в безсъзнание и дори тогава продължи да се рита и да си нанася крошета, садистката!

7

Анонимен

преди 6 години

Скалъпената от журналисти и лекари история започва да намирисва. Ще чуем ли версията на другата страна?После да няма учудени защо сме на 106 място в класацията за свобода на словото.

6

Анонимен

преди 6 години

Сестра ми роди в една добра австрийска болница. Имаше тежко раждане. Все имаше някакъв проблем. При последното и влизане я оперира гинеколог - арабин. От този ден всички проблеми изчезнаха. По късно разбра, че това е било един от най добрите гинеколози.Защо го казвам. Навсякъде има и добри и лоши лекари. А хората са безпощадни, когато става дума за здравето. Държавата трябва да защитава лекарите, но и да им търси сметка за грешките и престъпленията, ако извършват такива.

5

Анонимен

преди 6 години

че я е трепал я е трепал... добре че не я е убил.Да се разстреля на Попа!

4

Анонимен

преди 6 години

Не бе, как ще я е пребивал човекът? Тя така сама си е изпаднала в безсъзнание и в безпомощно състояние - от радост от срещата с господина!

3

ля ля

преди 6 години

много шум за нищо - ще се окаже накрая че я е бутнал и толкова но на неего ще му разкажат играта!

2

Az

преди 6 години

Типичен български мъж - срещу жена е голям бабаит, но когато трябва да поеме отговорност е пълна мишка.

1

zeus

преди 6 години

Господа журналисти, нека както пишете всеки ден по няколко статии за господин Стоянов, така да пишете с имена и снимки за всички пребити от кастата на недосегаемите лекари. Защо не го правите, двоен стандарт най?