80

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 17Справедливо е - има защо да искат пари. Ти що не си станал лекар, ами т*п бачкатор, чийто труд може да се замести с безплатен робот?!

79

аз

преди 6 години

До бай-хейс----------------------------Не с лентички ,колеги.Ефективна стачка.Докато измрат няколко десетки *** пред болницата.Щом не заслужават лекарите си,да *** в адски мъки говедата!

78

Smashing pumpkins

преди 6 години

Много глу Пендъри са писали тук и са изливали злоба от дребните си душици!Нито един лекар не трябва да остане в Бг ***.Точно като в Камбоджа след войната.

77

бай-хейс

преди 6 години

точно това заслужавате некадърни корумпирани и мързеливи касапи и знахари !!!само бой за вас !!!

76

Анонимен

преди 6 години

Ха,ха,ха,тези крадци и търгаши с престилки взели да протестират, *** ги млатят денонощно, но виж сега, голям проблем станало. Да си натискат парцалите и да израждат тринадесегодишни баби. А тук случаят е съвсем друг. Явно някой е взел пари,за да осигури плацентата, но се е изметнал и са му счупили крадливото носле.

75

Анонимен

преди 6 години

ДО 82 АКО МЪЖА И ВЛЕЗЕ В САМОУПРАВСТВО ТОИ ЩЕ ЗАГАЗИ ЗА ДЕЯНИЕТО СИ.ТЪЙ КАТО КАЗУСА Е ЗАДВИЖЕН. КРАЖБАТА Е ЯВНА.

74

Анонимен

преди 6 години

До 79 ЕТО ТЕХНАТА НАРЕДБА ИЗМИСЛЕНА ОТ ТЕХНИТЕ С БЕЛИТЕ ПРЕСТИЛКИ В ИНТЕРЕС НА КОГО ? ОБЩЕСТВОТО НЕ ЗНАЕ! НО ЗА НЯКОЙ Е БЛАГИНА.СЪЩОТО КАТО ТОПЛОФИКАЦИЯ ...НАРЕДБА ЗА ДЯЛОВО РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ???А ТО НАПРАВО СИ Е ДЯВОЛСКО РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ НА УЗАКОНЕНА КРАЖБА ОТ ДРУЖЕСТВОТО.

73

Анонимен

преди 6 години

Сега мъжа на докторката да го намери и да му вкара два здрави и прави понеже се има за господин бияч.Къде му е обезобрази жената и и причинил болки и неудобства.Акъл в главабпълн с бръмбари не може влее.Поне да го натупа.Тоя нали се сеща че намерили го мъжа и майка му жална.

72

-

преди 6 години

Единствено национални протести могат да размърдат поне за малко дебелите тюфлеци в държ. администрация и управление

71

Jojo

преди 6 години

До АнонименЩе решава, затова е създадено обществото и нормите за живот в него. Като не ти харесва - гората и Балкана, там няма да живееш според правилата. Писнало ми е да ми обясняват как в България нямало закони, пък като се иска да ги спазваш - били измислени от *** и пульо. Кафа вече!

70

Анонимен

преди 6 години

ДО 74 ТАКА Е НЕ ЗНАЕХМЕ..МИСЛЕХМЕ ЧЕ НАЙ ДОБРЕ Е В СОЦА.. А *** КАТО ХОДИМЕ НА ЗАПАД НИ СВЕТНА.

69

Анонимен

преди 6 години

Ще повярвам на тази новина,когато чуя и версията на бащата!Нещо ми намирисва щом я е намерила Танчето!

68

...

преди 6 години

Тая държава не струва, даже няма значение КОЙ е виновен. Няма съд, няма доверие в държавността, няма общество, саморазправа, правото на по-силния физически. Бедни сме, но и пари паднали от небето няма да ни оправят, защото... сме бедни празни глави.

67

Хейтър Тролев

преди 6 години

То до вчера все плацента закусвахте и все на пазара я продавахте, зле е матряла - неспасяем.

66

Анонимен

преди 6 години

Стига с това, че искат пари - ами правиш им един запис и едно оплакване и толкоз. Сега дай да прибиваме всеки който ни поиска 200лв.

65

Л

преди 6 години

До 44 ЩОМ ДОКТОРКАТА НЕ МУ Е РЕАГИРАЛА И НЕГО Е УДРАЛА....ЗНАЧИ Е ГУЗНА И Е ОКРАЛА ПЛАЦЕНТА ТА. ТОВА Е КРАЖБА ОТ БЕЛИТЕ ПРЕСТИЛКИ.

64

Анонимен

преди 6 години

ДО 60 АИДЕ СТИГА С ТОЯ КОЛЕКТИВЕН ЖИВОТ ...НЯКАКВА НАРЕДБА ОТ СУЛЮ И ПУЛЬО РЕШАВАТ КАК ДА ЖИВЕЕМЕ. ТАКА МИ РЕШАВАТ И СЕГА КОЛКО РЕНТА ДА МИ ДАВАТ . ПИТАМЕ КРАДЦИТЕ КАКВА ИМАМ ПРАВО ДА МИ ОСТАНЕ.ЩОТО ТАКА КОМУНИСТИТЕ НАПРАВИХА ДА СМЕ ВСЕ ОБРЕЧЕНИ НА ЗАГУБА И ДА НЯМАМЕ ПРАВА. КОЛЕКТИВА ДА РЕШАВА.

63

Анонимен

преди 6 години

До абсурдистан, лекарите не са виновни, че трябва да плащаш осигуровки, то па и едни осигуровки...

62

Сандо

преди 6 години

Само бой за нагледците !

61

Анонимен

преди 6 години

Това е профилактичен бой преди да се счупи стомната, така кава мъдрият български народ.