99

Анонимен

преди 6 години

До Хм Хората ще се разделят добър и лош материал. зони техносфера и гето .. расата и етноса няма да имат значение.. Германците взимат малко па.п.лач да не би някой като теб да си помисли , че са нацисти и расисти..

98

Хм

преди 6 години

Добре де,след като всичко подлежи на автоматизация,роботизация и т.н.,защо под предлог,че нямало работници и населението застарявало,пълнят Европа с всякаква па.п.лач????Последно,кое е вярно?

97

Анонимен

преди 6 години

До *** Препоръчвам така докато си галиш котарака да не четеш теории на коспирацията ..

96

Анонимен

преди 6 години

life couching?? Излежаване доживот - или какъв трябва да е преводът?Може би имате предвид life coAching? Не че това е истинска професия де, но поне има такова модно понятие.Когато копирате или цитирате, прибавете и щипка мозък, помага.

95

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен Проектите за автономни автомибили са дошли вече и в София софтуерните инженери на Вистеон вече работят за концепция 2022г. На кой пука , какво мислиш или дали ще се качиш на автономен автомобил

94

Анонимен

преди 6 години

До Един програмист 97Всички нови самолети вече разполагат със автопилот способен да извършва излитане и кацане......ти ше се качиш ли в самолет, който няма пилот? Помисли си, дали ще ти стиска!Не всичко е програма, не всичко може да се програмира има неща, при които сработват рефлекси, които не се програмират, но които рефлекси могат да спасят живот!

93

Анонимен

преди 6 години

Индустрия-4,0 е Германска концепция .. А в Германия във всеки малък град над 30хил. има висше техническо училище , фахшуле.. най-много до магистър доктори не обучават.. Отделно има 40-50 университета .. Така че Германия има и кадрите и инфраструктурата ..

92

Анонимен

преди 6 години

До Един програмист Няма смисъл да им казваш истината , да станат инжнери или програмсити за тях не им стига мозъка .. и подходжат много злобно , действията им са основани на злоба.. Вица на Боко за лошия материал е верен.. Хората не искат да мислят, гледат лекото мекето УНСС икомика , адвокатче , лекарче..

91

Анонимен

преди 6 години

До пешо 84Изкуственият интелект ще е нещо много повече - той ще може да мисли!...за да може да мисли този т.н. изкуствен интиликт, трябва да има кой да го програмира, т.е. това си е пак робот. Големият проблем е, че ... никой още не е изучил мозъка и никой не знае как дефакто става мисленето, интуицията, съвестта - все неща без които - няма да има интелекта, а както казваш ти - *** робот!Наистина, много сме далеч от това, d братята бързат ли бъразт - щото много ги е страх от смъртта! :)

90

Анонимен

преди 6 години

До лекар Историята е видяла много бабаити като теб, с газарски професии.

89

Анонимен

преди 6 години

Много вода ще изтече дотогава...

88

Анонимен

преди 6 години

в Германия вдигат детските с 25 евро и ще станат 240 евро ,

87

лекар

преди 6 години

ДО 81------------Ама аз нямам понятие от програмиране,бе драги! Аз съм учил да поставям диагнози и да лекувам.Ти като искаш програмирай си изкуствен интелект да ти постави диагноза,да те излекува и не ме търси.Аз достатъчно пациенти имам и без теб!Успех!

86

Анонимен

преди 6 години

Така говорите защото ще сте губещите .. А да се се научите да програмирате вие знаете , че не ставате , ще предпочетете самоубийство пред програмирането.. Виждал съм такива мераклии за програмисти , които много бързо се отказват и казват че това е умирачка за тях..

85

Анонимен

преди 6 години

Залагам 100 към 1 че изкуствения интелект би бил много по-добър управляващ от политиците на ГЕРБ!

84

Анонимен

преди 6 години

"Един подобен пример е борсовата търговия. В момента вече 80% от нея се извършват от изкуствен интелект"Да направиш робот, който изкупува дадени стоки след зададени параметри, преди човек да може да направи транзакцията, е едно.Да си измисляш, че роботът има способността сам да преценява какво точно да купува, и да предвижда промени в цените на дадени стоки, в опит да прикриеш, че всъщност търгуваш с вътрешна информация (insider trading), за което си подсъдим -- това е съвсем, съвсем друго..

83

Анонимен

преди 6 години

То и сега копютрите могат да извземат голяма част от работата на съда ама нали юристите трябва да го разрешат та не е ясно кога ще се случи. Всяко решение би било безпристрастно и пропорционално на деянието, но това няма да се понрави на *** в съда.

82

Анонимен

преди 6 години

Докторите ке скъсаха да треперят от 2 години.До сега ги плашеха със сирийски лекари, които на тълпи идвали да лекувт ( безплатно) българите.Сега българите щели да разчитат на изкустве интелект, който да ги лекува. И пак безплатно.Днесабеге, велики сте, колкото шепага хейтъри по- горе.

81

пешо

преди 6 години

Повечето коментиращи бъркат изкуствения интелект с някакъв *** робот, който реди плочки или адвокатства. Изкуственият интелект ще е нещо много повече - той ще може да мисли! Тук говорим за еволюция на неорганичната материя! Отрицание на отрицанието - Маркс. Органичната материя отрече неорганичната, сега неорганичната материя ще отрече органичната като еволюира на по-високо ниво.

80

Анонимен

преди 6 години

2 милярда активни потребители на фейсбук? пълна измишльотина и манипулация. кой знае какви пари пере берга на други бергове