29

до: 15

преди 6 години

Немските Полицаи не са чак толкова префектни , някой те е подвел , поне докато гледам Мароканци как продават дрога навсякаде в Германия , все едно няма Полиция

28

?

преди 6 години

Защо го наричате българин? Българин е националност а не гражданство, той е български гражданин, но не е българин.

27

до: 24

преди 6 години

Той този Рома какво общо има с това което си написъл , прочети История на България и виж от къде идтват Ромите по време на Византия 11 век. дори за да ти стане по-ясно прочети чужда Литература , да не е на български

26

до: Авторката

преди 6 години

пише Дойче велe ама на български а ти само копира и постави наготово целия Текст

25

Анонимен

преди 6 години

След като не си спомняш,какво правиш навън,защото си дрогиран и пиян значи си обществено опасен,работа навън нямаш..или в клиника за лечение или в пандиза както сега в твоя случай.извинение няма...или поне твойто не върви...

24

ФРАЙБУРГ

преди 6 години

Нека този гнусен българин да получи строго наказание, та и другите българи да неси и помислят да тероризират тези, които им плащат помощите.

23

Анонимен

преди 6 години

Не може 100% миганин, по вид, манталитет и култура, притежаващ български паспорт да се нарича българин!!!! Този освен паспорта няма нищо общо с България. Не е ходил на училище, не е работил, не е внасял осигуровки, нищо не е получил от България и направил за България, освен три деца които не са носители на Българска култура.

22

Анонимен

преди 6 години

Между другото какво стана с ритналия бабата в Бургас? Това е идентично с това престъпление. Да видим на колко ще осъдят в Германия и на колко в България. И да открием 10-те разлики.

21

Анонимен

преди 6 години

Ако наистина се разкайва, да застане и той на ръба на стълбите, за да го бутне жената него. Ама в момент, в който не очаква, защото иначе ще е подготвен и инстиктивно ще се претъркули, така че да се нарани по-малко. И отделно да и плати 10 000 евро за стреса плюс посещенията при психолог.

20

жоро

преди 6 години

да бъде осъден 10 г.- в туция да спъва кадъните

19

Анонимен

преди 6 години

Да приготви 50 000 евро,пък ще видим.

18

Анонимен

преди 6 години

За притежанието и употребата на наркотици,трябва също да бъде наказан.

17

Анонимен

преди 6 години

Бил под въздействието на алкохол и наркотици - откога това се смята за причина да не носиш отговорност?! Решил си да се надрусаш - носиш си последствията. Даже трябва да има по-тежки наказания в такива случаи, с възпитателен характер. Не 10 години, а 20 му дайте на синеокия швед.

16

Анонимен

преди 6 години

Случая с шведа ритнал камариерката в хотела е същият. И той се извинява сърдечно! Сега да видим колкострува нашето правосъдие? 10 години затвор е добра присъда за такова деяние.

15

до 18

преди 6 години

Селянино ти се в ЕС имаш евросъдии, получаваш еврофондове какво мрънкаш и хвалиш европейската съдебна система в един и същ коментар. Има нещо доста объркано в евроатлантическата ти селска тиква. Отивай да поднасяш кафета и бира нA немците и не църкай, нали получаваш еврофондове циркаджия смешен.

14

до 15

преди 6 години

Селянино тебе немските съдии отдавна са те купили и такива като тебе им поднасят бирата в ресторанта срещу бакшиш или евросубсидии или както искаш .

13

Анонимен

преди 6 години

Този не е българин, а има български паспорт какъв е не знаем и не се интересуваме, но е време да му вземат БГ паспорта и да се представя за индиец, пакистанец или какъвто иска.

12

ист

преди 6 години

Добре че ще го съдят в Германия. Ако съдът е български, поне 10 ромски и хелзински комитети щяха да пишат, че тя се е спънала по стълбите , и ромъттт опровдан.

11

Александър Невски

преди 6 години

Дайте да си кажем някои истини. Българите НИКОГА няма да станат братя на Ивропейците, колкото и да им се иска, които гледат на нас като на хора трета ръка. Те уважават повече пакистанци, алжирци и всякви там. Българите не искат да бъдат повече братя с руснаците? Добре. Тогава братя ще ви бъдат *** хуманоиди от гетото. То натам вървят и нещата. Така става с всяка общество, което забрави корените и историята си, даже плюе срещу тях.

10

Александър Невски

преди 6 години

Националността не се определя от месторождението, а от етническия произход на родителите! Тези журнаГлисти къде са учили? А да! Сега е политкоректно обективната реалност да се изопачава, например: "*** хуманоиди от гетото не са с.игани, а българи, Америка ни е освободила от петвековно руско р0бство" и т.н. Не е чудно тогава, че България заема незавидно място в класацията за свободата на словото.