8

Анонимен

преди 6 години

Не се притеснявайте, САЩ направо ще ги разцепи в следващите години, за жалост целият свят, икономиката няма да може въобще да функционира нормално, тия като него не мога да разбера за мн умни ли се мислят или умишлено искат да предизвикат тази криза?

7

до 8

преди 6 години

Липсващото "от" е резултат от борбата, която води екипът на вестника, за чистота на езика - връщане към падежите и минимална употреба на предлози. Достатъчно е да хвърлиш един поглед на заглавията.

6

Анонимен

преди 6 години

Нормално да е горд крайно левите и крайно десните се гордеят , като пречат на хората. То това си им е в кръвта. Нищо ново .

5

Анонимен

преди 6 години

На САЩ им трябва война. В момента изнудват с политически средства Тръмп да им я даде. и той е готов да се огъне, въпреки че даваше вид на корав мъж. Явно само дава вид.

4

Анонимен

преди 6 години

САЩ си правят каквото си искат. Защо ние трябва да се съобразяваме и слушаме кой какво ни казва. До кога ще сме втора ръка? Ако сами си определяме приоритетите ще бъдем независими, проблемът е как ще накараме нашите политици да върнат парите получени от САЩ и ЕС.

3

Бау

преди 6 години

Много ясно, че не му пука за планетата. Той няма да е жив да види проблема. Само като види човек курса на долара и му става ясно какъв провал за САЩ е този дядка.

2

Анонимен

преди 6 години

Това е резултата от два мандата Обама,хората избраха някакъв самозабравил се със сериозни психически проблеми, само да не е Хилари.

1

Анонимен

преди 6 години

Две думи за Тръмп: дъртак изветрял