82

бг

преди 6 години

ЕС продава храни с ГМО и консерванти. ЕС ви ислямизира. ЕС развращава младото поколение по медиите. ЕС убива телата и душите ви. Зад външния блясък на ЕС се крие сатанинска цел. ЕС иска постепенно изчезване на отделните нации ,а от там и на държавите. Изчезнат ли държавите вече няма кой да ви защити. Вече сте роби на масоните-илюминати който се опитват да контролират целия свят и да превърнат хората единствено в работна ръка. ЗАМИСЛЕТЕ СЕ В ТОВА КОЕТО СЕ СЛУЧВА.Не гледайте TV. Там ви лъжат много

81

Анонимен

преди 6 години

тежко и горко на б.лгаристанеца така е в тази жалка територия

80

ПОПА

преди 6 години

Нищо няма да се промени ,тия хрантулници само отчитат дейност!!!

79

ONGYLA

преди 6 години

Най-много и най-добре се печели от най-бедния, така е било винаги. Той никога на прави пазарлък, защото е честен, свит и смирен, и му е неудобно да иска отстъпки. Каквото му кажат това плаща. Който не се е занимавал с търговия, само той не го знае.

78

Анонимен

преди 6 години

От 1997 година нищо не консумирам от мутренските вериги. След като получих алергия от хляб може да си представите какво има в него! Та тогава преди 20 години си купих земя построих си обор купих си крави насеях от всичко което дава плод отглеждам и кокошки овци кози. Правя си сирене кашкавал пия прясно мляко и кисело без химия. Меся си и хляб от собствено брашно. От собственото производство нямам алергия. Един приятел се разболя от мутренските храни. Спря да яде от тях а от моите и оздравя!

77

Анонимен

преди 6 години

Е тая констатациа от кумаова срама няма да промени нищо разбира се

76

ONGYLA

преди 6 години

Спокойно, нищо няма да се промени и след проверката, ще продължите да купувате буклуците на европа :)

75

индианеца джо

преди 6 години

П.Р.Славейков го е казал точно- "Станеш ли овца- всеки ще ти стриже вълната!". Какво повече да говорим - този народ, като е овчедушно стадо и не може да се опълчи за нищо, така ще е. Да сме се обединили някога за нещо, което касае държавата и обществото??? Българинът е мазохист- харесва му да го унижават, да се подиграват с него, да го обиждат и ---пак си мълчи, зяпа и блее като овца!

74

1234

преди 6 години

До Анонимен 88Подрепям напълно. По повод това което си написал ще разкажа нещо на което много се забавлявах. На Ботев и Сливница преди време станах свидетел на лека катастрофа. Виновната кола Чероки нов модел и една корсичка. Изкочи някакво младо дупе и почна да псува човечеца в корсата, и.......... ооооооо. От корсата едвам излезе почти двуметров чичо, плясна само един шамар на младото *** и онзи припадна и се Опика направо. След което бързичко на джипа и бегом. Смяяяях.

73

Анонимен

преди 6 години

Всички знаем, пазарът на храните , не само той , се държи от едни момчета , те бият на морето , по пътищата , по заведения ,навсякъде са, толерирани от всяка власт правят каквото искат , не се учудвайте , ядем *** на високи цени , реалните са в пъти по - ниски, това е умишлено ,защото властта от 27 г насам се държи на тези "предприемачи", на чийто лъскав парвенюшки живот западноевропейците се чудят и си мислят че другите лъжем , че тук живеем зле.

72

шматки

преди 6 години

Как сте Европейци,добре ли сте ....

71

Анонимен

преди 6 години

Освен направените констатации няма да е зле да се направи нещо по въпроса!

70

1234

преди 6 години

Тия за храните се хванали. Това е ясно отдавна, че тук е по-скъпо. Ще кажа само:До преди месец живеех в Англия и наливал дизелово гориво за 1.05 пауна/литър. Точка

69

алоу

преди 6 години

кви западни стоки купувате ве? те за тва са по - скъпи - елементарна пазарна логоика. В КАуфланда в Германия дадено сирене се купува масово, тук е като деликатес, за тва цената е друга... Тва е лобистка атака, която немците няма да оставят така... Щото нашите стоки са мн. качествени... Използват пазарните осбености просто..

68

Що се сърдите.

преди 6 години

Че купуваме едни и същи западни стоки от 50 до 200 % по-скъпо у нас си е съвсем в реда на нещата. Не са виновни европроизводителите. Забравихте ли, че купуваме лекарства родно производство 50-200% по-скъпи, отколкото същите лекарства в Сърбия, Турция ...Ние сами се цакаме, а искаме европейците да не то правят...Но, всяко чудо за 3 дни, в БГ - за 2.

67

Анонимен

преди 6 години

Личи си, че герберите искат да сме бананова република. Вие само банани ли ядете бе маймунки ниедни. В соца нямало банани... Е сега всичко гаден имитиращ продукт, но пък скъп, ама има банани...

66

Анонимен

преди 6 години

Жан Виденов не даваше Нефтохима на американците 1996, затова 1997 всички заедно платихме на съюзниците си. Жан Виденов единствен живее в панелка и работи, обвинявайте го човека, единствения който се опита да защити интересите на държавата. Затова днес 3млн са аут, а новото население на България, след като поомрат пенсионерите е кафяво. Ако щете се тръшкайте, ако щете се пенете - демографите казаха - 2035 българите ще бъдат едно от малцинствата в държавата си.Яжте демокрация - друг избор ня

65

Анонимен

преди 6 години

С тези журналисти тоалетна хартия не ти и трябва те са специалисти по rimjob на еднокнижния в ефир.

64

Анонимен

преди 6 години

яжте мизерия

63

гого

преди 6 години

шоколада в австрия е с 30% по ефтин от тоьи тук. Била Виена и Била Бг.