12

Анонимен

преди 6 години

Скандалът около НДК е типичен пример на висша корупция. Не трябва да си много умен за да го разбереш. Това го напомням на привържениците на ГЕРБ, защото или са зависими по някакъв начин или действително електторатът им е зомбиран от ББ с просташките му приказки. Безспорно и годините го доказаха , че ГЕРБ е една популиска партия създадена само и с цел грабеж на българския народ. Те и така почнаха управлението си с 5 апартамента на ЦЦ. С такава партия ще председателстваме ЕК. Смях!!!

11

Анонимен

преди 6 години

Незнам, но, ако Биби не го беше върнал щеше да станат ясни нещата. Не,че сега при добро желание няма да излезе на яве, но се съмнявам дали има желание.

10

Анонимен

преди 6 години

То от гледане на телевизия вечер, най-много да изперкаш. А ако си и от Северозапада, пък съвсем. Оттам всеки с поне две мозъчни клетки в главата, отдавна се е махнал. Другите само мрънкат по форуми и чакат Химкото, а в същото време си избират същите тези ГЕРБ.

9

Калеко Алеко

преди 6 години

Явно нашенските социалисти, се опитват да провалят всичко, което съдържа в себе си представката ЕВРО, в т.ч. и Евро-председателството. Така наречените ни европейски-социалисти, са толкова европейски, колкото и товарищите им от Единая раССия, с които продължават да подържат топли приятелски връзки, следвайки предписанията на ген.Решетников. А иначе скандалите, дезинформацията и фалшивите новини са им вменени по рождение още от времената на пословичната българо-съвеЦка дружба и Тошовия СОЦ

8

Анонимен

преди 6 години

Ми, айде бе, Корни, свърши нещо, че засега само лаеш! То като иде при Цаца голям праз, да чакаш от умрял писмо.

7

Анонимен

преди 6 години

Над 20 ГОД. СЪМ ЧАСТНИК И НИКОГА НЕ СЪМ ПОЛУЧИЛ ОБЩЕСТВЕНА ПОРЪЧКА.ВЕЧЕ 5 ГОДИНА СЪМ НА ЗАГУБА НАД 35 хил.лв.СРЕДНО всяка година.АКО НЕПОЛУЧА В НДК ПОРЪЧКА ОТКАЗВАМ ВСЯКАКВИ ПЛАЩАНИЯ КЪМ ИНСТИТУЦИИТЕ.2 АКО МЕСТНАТА ВЛАСТ ОБЩИНА/КМЕТСТВО/ НЕ СЛОЖИ ПОРЪЧКИТЕ НА ВХОДА И НЕ ГИ ОТКРИЕ СЪЩО НЯМА ДА ИМ ПЛАЩАМ НИЩО. ДОКАТО НЕ СИ ВЛЕЗАТ В РОЛЯТА ДА ОТГОВАРЯТ ЗА МЕСТНОТО СИ ОБЩЕСТВО.3 ЧИНОВНИЦИТЕ ДА ПОКАЗВАТ ПОРЪЧКИТЕ.

6

Анонимен

преди 6 години

Много пари се въртят около това НДК. Затова е кавгата, иначе кой те ........култура паметници, европейски комисарски срещи. Малко ли са читалищата. В милионите са очите, ушите, апетита, лигите на уважаемите управляващи.

5

Анонимен

преди 6 години

Сега е ред на онази кака да ни обясни за бананите и тоалетна хартия!

4

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 2 -Но това не означава, че ГЕРБ са по-добри. Напротив.

3

Един от Северозапада

преди 6 години

До Анонимен2Защо, сегапри Герб това няма ли го? Или скоро не си гледал телевизия поне?И ни припомни, когато хората почнахада се самозапалват, кой бе на власт, и вместо да признае грешките си и да стъпи на врата на ЕРП-тата , страхливо подаде оставка? Днес не вилнеят ли мутри и роми? Нямаме корупция, контрабанда, престъпност???Достатъчно е само да гледаш новини вечер по някоя тв и после пак пиши, но първо помисли, ако имаш с какво.

2

Анонимен

преди 6 години

БСП на власт значи глад, страх, мизерия, престъпност, анархия, фалит, банкрут, хиперинфлация, самоубийства, затриване на личността, силови саморазправи, смутни времена, безпътица, катастрофи, стихии, бедствия, пожари! Никога повече комунистите на власт!

1

Анонимен

преди 6 години

Големият проблем на българина е неговата продажност.А най-големият е, че интелигенцията му също е продажна. Точно тези, които уж трябва да отварят очите на по-неуките, се продават доста лесно. Вярно, не евтино, но лесно. И при Тошо беше така, и сега пак. Нищо общо с хора като Йосиф Хербст, Гео Милев, Райко Алексиев, Румянцев - загубили живота си заради идеите си, пък били те и понякога спорни.