39

don

преди 6 години

ЦВЕТАНОВ - ЦВЪКИ ПЛАЧИ ЗА КОРИЛО.ТОЗИ ФИЗКУЛТУРНИК НЕ Е В РЕД С ГЛАВНИЯ МОЗЪК.МОЖЕБИ ЗАЩОТО ЦЯЛАТА МУ РОДА ТОЛКОВА ГОДИНИ КАРАХА НА ФОТО СИНТЕЗА ЗА ДА МОГАТ ДА КУПЯТ АПАРТАМЕНТИ И ТОВА ХРОНИЧНО НЕДОХРАНВАНЕ ЗЛЕ МУ СЕ ОТРАЗЯВА.ЯВНО В САЩ СА МУ ГО НАЧУКАЛИ ЗДАРАВО . ЕВРЕЙТЕ ОТ 10 ГОДИНИ СЕ МЪЧАТ ДА СИ ПРОДАДАТ ЕДНИ СТАРИ САМОЛЕТИ СТОЯЩИ НА СЪХРАНЕНИЕ В ПУСТИНЯТАСЕГА ЦВЕТАНОВ Е ЗАПОЧНАЛА КАМПАНИЯ СРЕЩУ РАДЕВ НО СИ Е НАПРАВИЛ ГРЕШНА СМЕТКА. НАРОДА Е ЗАД ПРЕЗИДЕНТА КОЙТО Е МНОГО ПО УМЕН ОТ ЦВЪКИ

38

Анонимен

преди 6 години

Цецо,Цецооооо,не само си много смешен,но и много жалък.Браниш вожда си с шпага в ръка от сриващия му се рейтинг,но му правиш лоша услуга.Това,че успяхте да се докопате отново на власт раздавайки милиони на вашите общини и плашейки администрацията,че ако дойдат другите ще стане лошо и купувайки ромски гласове може да ви задържи известно време,но мизерията в която държите хората и огромните харчове проекти,които не са спешен приоритет/напр.санирането/настрои хората срещу вас и не ви чака нищо добр

37

обективен

преди 6 години

Капацитета на Тиквата и Физкултурника е колкото на половин гол ***.В стремежа си да се докажат пред господарите си от Велика Кравария ,двамата милиционери се чудят каква по-голяма глупост да сътворят.Явно паметника на краварските летци ,бомбардирали София ,Враца, Кюстендил и Горна Оряховица не е достатъчен.От ГЕРБ лъха на простотия и алчност.

36

илюминат-ренегат

преди 6 години

Голям майтап са тия гербажии. Хем прости,че и нагли!!!Не разбрахте ли,че и Президента се срамува от вас-не само народът?!?

35

Анонимен

преди 6 години

Цялата злоба на герберугите и персонално на тиквата и пъпеша е,че ген.Румен Радев има по-висок рейтинг от двамата заедно,мноооого по-висок.Затова са впрегнали всички сили да му го сринат.Нищо,че в държавата нищо не е наред и зреят конфликти и протести в много области.Нищо,че продължаваме да мизеруваме,а те да богатеят.Нищо,че в Румъния заплатите са с 50% по-високи от нашите,а не искахме да ни сравняват с нея.Въпросът е ДОКОГА ЩЕ ГИ ТЪРПИМ?

34

Анонимен

преди 6 години

Няма ли кой да озапти физкултурника изживяващ се като първа инстанция????????Направиха се на кротки агънца около изборите,а сега отново запяха арията на клеветата.Има ли още хора,които им вярват и които ги подкрепят?Наистина ли сме толкова лош материал,та не можем да отсеем житото от плявата?!

33

анонимен

преди 6 години

Вие скъпи гербаджии за *** ли ни смятате.Оплюхте и унищожихте Станишев -каква масирана кампания беше.После омаскарихте и изкарахте най големия некадърник в държавата Орешарски -пак масирана кампания.Сега е на ред Радев,имате опит в тези работи само гледайте този път да не се препънете.Корнелия и Радев май ще ви препнат.Нагли и безкрупулни сте,ама сте малко тъпички.Три пъти един и същи номер,че то и бавноразвиващ да си ще проумееш някои работи.

32

накратко

преди 6 години

На ЦЦ особеното му е, че е много напорист, ама си е малко ***. Настъпи мотиката, грешно преценява ситуацията, грешно преценява Радев, ако се окаже, че е взел авансово за португалските бракми сега има истински проблем.

31

шофьор на Григор

преди 6 години

Ако бащата на Цецо Цветанов не беше шофьор на Григор Шопов в ДС, Цецо никога нямаше да стане старшина агент в 7-мо Главно Управление на ДС, а след това и министър на вътрешните работи! ДС поощряваше децата на служителите си, макар че в конкретния случай има дефицит от интелигентност. Но да си старшинка от ДС за Цецо това е голямо постижение! И ако ДС не се беше разпаднала, сега той щеше да работи там!

30

Блокиран в Дневник

преди 6 години

Браво Радев,не се занимавай с Цецо физкултурника.На Цецо това му е най-големия проблем - на коя снимка ще цъфне с лъскавата си кофа.

29

ahahha

преди 6 години

Значи ден преди това ЦЦ казва че радев е курумпиран и лобирал за шведските изтребители, а на другия ден се чуди защо не го допуснали. Цървулчо Радев е човек с чест, не лицемер като булшинството политици, дето се плюете само пред камерите, а като огаснат светлините на прожекторите да си делката печалбите от кражбата на народа. Радвай се че не те е и ушамарил. ***.

28

в пандиза

преди 6 години

Цецо да влиза в пандиза и от там да не излиза!

27

Анонимен

преди 6 години

Ей вие двамцата що ни занимавате с глупотевини !!

26

Тато из Правец

преди 6 години

Вифаджия-крадец срещу човек завършил Военно въздушна академия ,със специализации в страната на демокрацията САЩ ! Това е Цецо Крадецо срещу Президента Радев !

25

Патриот

преди 6 години

Политикани провокатори лицемери и интриганти, интересчии на общонародни и държавно значими мероприятия не се допускат. Цецо може и от парламента да те изгоним заради наглото ти злобно поведение

24

Бг

преди 6 години

Цецо напът си да обединиш народа като Росен 1 Велики Обединител. Той обедини народа в омразата си срещу него, ако искаш навсякъде на те псуват и хулят и нетърпим да станеш за всички продължавай.

23

Анонимен

преди 6 години

Защо ще кани Радев Цецо Цървула? Той само с физиономията си ще прогони гостите. А отвори ли си устата, всичко ще избяга. Прав е Радев, Цървуланковци не му трябват за са развалят празника.

22

Злобен Физкултурнико

преди 6 години

Цветанов,скрий се! Заради теб и такива....като теб намразих Държавата!! Срам ме е,че живея в една държава с ТЕБ!!

21

До 21

преди 6 години

Не развеТка, а развеДка, неграмотнико. Като ти плащат да пишеш поръчково, поне грамотен да са намерили. *** си, доста изгнил.

20

мен

преди 6 години

Смешници... всичките...Толкова проблеми има, те с това намериха да се занимават.