42

Наивен

преди 6 години

Народното събрание е традиционно с нисък рейтинг. И от година на година пада все по ниско. Нормалния човек се възмущава, като гледа процедурните хватки на "народните" т.е. партийните избраници. То напускане, не регистриране, не явяване на работа, ползване на привилегии, служебни автомобили да си ходят до село, безотчетни и съответно необлагаеми доходи, празнословие, калпави закони, ремонтирани след това десетки пъти и пак нищо. Е, това е парламентарна република. Някой против президентска такава?

41

Анонимен

преди 6 години

При Живков беше президентска, парламента заседаваше по 1 месец и имаше валутен борд без евро а само лев и рубла.

40

Бай Хей

преди 6 години

Социологът тотално се е объркал за ролята на пРезидента. Но то е, защото Мирчев е върл ***.

39

Анонимен

преди 6 години

Народното събрание трябва да е само велико и така ще сменя съдиите и прокурорите без проблем докато ги реформира и партиите ще имат право само на 100 депутата а останалите 300 депутатски места са за бедни и безработни българи. Роми и турци нямат право в парламента но може да гласуват.

38

Анонимен

преди 6 години

"Не е лесно да си съдия в България" - Стефан Апостолов, само не знам от кой съд е, буахахаха. Разбрах вчера, че баща му - с короната - Апостол Апостолов, му е станал съветник и има пропуск в НС, когато си иска влиза, и оттам падат пари, а пък община Симитли нека да си е пред фалит.

37

Анонимен

преди 6 години

до 39 щото няма акъл за 5 стинки..що...

36

Анонимен

преди 6 години

Абе, младият депутат, избран с най-много гласове - Стефан Апостолов, защо не взима думата?

35

Анонимен

преди 6 години

България - президентска република, това е чудесно! Но големият и най - важен въплос е: кога ще се присъединиме към Руската федерация?

34

Анонимен

преди 6 години

От средноразвита европейска държава към бананова република и страна от третия свят, има ли такъв сценарий от 28г насам?

33

Анонимен

преди 6 години

единия българин заклал приятелката си, ... другия българин рита жени в метрото, ... третия българин напада незрящи защото не дават път на колата му.Добре, че вече не съм българин.

32

Нов

преди 6 години

Според мен няма нищо лошо в президентската република, ама Нинов не е за тая работа.

31

Анонимен

преди 6 години

Мачкай герберастката гмеж, Генерале!

30

Чичо Пич

преди 6 години

Когато ГЕРБ е на власт България е президентска държава. Факт.Един е виновен за всичко.

29

Dies Irae

преди 6 години

До 27Това, че личното ми мнение не отговаря на представите ти за рая на Бай Тиквонии 3-ти с това име, не го прави глупост. Аз поне изказвам лично мнение, а не мозъкът ми да не стига за един аргумент и затова да троля. Като смяташ коментарите ми за глупост застани и аргументирай мнението си в противен случай си просто платен държавен *** на работа по Гробска линия. Може спокойно да отидеш да цункаш Тиквонии по тиквичката! Анонимен в нета, анонимен в живота това си ти!

28

Анонимен

преди 6 години

както има президентски, така има и парламентарни , а така има и монархии СИЛНИ.Но когато се управвлява държавата от вън както в Бългалия . УПРАВЛЕНИЕТО Е СИЛНО ЗАВИСИМО ОТ МОСКВА / 70% от депутатите са в свързан икономически бизнес с руснаците/ . ВИНАГИ ЩЕ ВИ БРОЯТ ЗАПЛАТИТЕ И ПРИХОДИТЕ И ВИНАГИ ЩЕ ВИ ГРАБЯТ. И винаги ще ви "освобождават" по няколко пъти

27

Dies Irae

преди 6 години

До АнонименПо добре на космонавт който взима решения от колкото на *** което неможе да реши жадно ли е, гладно ли е което като капак на всичко страда от комплекс за малоценност (колко пъти на ден казва АЗ бай ти тиква? И ако не знаеш това е класически пример за малоценност и овчедушие- понеже дори той самия се смята за една дребна душичка решение сам неможе да вземе, затова и си мени мнението толкова често - той неможе да е начело на държавата защото не излъчва доверие!!! Това е тиквата!!!

26

Цецо

преди 6 години

До Анонимен 14Предполагам, че въпроса ти е риторичен?!? Създадени са множество теории за справедливо разпределение на материалните блага и за социално равенство, но нито една не е проработила на практика! За жалост целият свят се управлява от богатите и всички тези теории са само инструменти в техните ръце... поне аз така мисля!

25

СА

преди 6 години

Твърдо за такова нещо!!Искаме референдум,защото отговорността трябва да я носи един човек!!А не чичо,леля,батко,кака и други роднини!!И като не стане импийчмънт и така ще се оправят нещата!!

24

Анонимен

преди 6 години

Борисов не бил свикнал да бъде засенчван?!На много работище трябва да свиква!

23

Анонимен

преди 6 години

до 24 Че то по-голям извънземен има ли от Бойко Борисов, бе младеж?