100

Анонимен

преди 6 години

Защо му криете името?

99

Анонимен

преди 6 години

Ако онази кифла беше съобщила веднага в полицията, момчето с нараненото око нямаше да пострада. Добре, че не е наранил или убил други хора.

98

Щирлиц

преди 6 години

За къде сме без любимата думичка "зверско"?Демокрация в действие....

97

Анонимен

преди 6 години

Убиеш ли, ти си следващият (цитат).

96

Анонимен

преди 6 години

Да де, ама у.рода на публикуваните снимки вижте къв пи.чага го раздава - кифлите са се подмокряли до козирките само като ги погледне. Залитайте по е.бльовци, после се чудете какви психопати излизат.Ама нали сега ако си нормален, работлив и принципен, най-вероятно си беден и незабележим.Нали така, кифли?

95

24 годишен

преди 6 години

Жените правят от грешни, по- грешни избори за мъже, е то тогава кой им е виновен на жените? Хващат си мю,сюлмани после пропищяват, хващат си битови алкохолици и наркомани и после пропищяват, хващат си мутри и после пропищяват, хващат си кварталната *** и после пропищяват. Аз такива жени не съжалявам.

94

Теди

преди 6 години

Гледах в друг сайт, има и нейни снимки- много хубава е била . Гледах и видеото където двете идиотчета бият котето и се хилят олигофренчетата мръсни.

93

Анонимен

преди 6 години

децата на богаташчетата свършват така- на партита с дрога подтоянно, татуирани като затворници и наркомани. Нито стимул да работят, нито да учат.

92

Прост народ

преди 6 години

Ей много *** народ честно.Този абсолютна дрога и гнида, нищо неработи и само се друса.Тази красавицата RIP какъв го търси с този ***? Толкова ли няма свестни момчета ... нищо ще и е за урок.Тази дригата пък видяла трупа и 2 дена не се обажда в полицията, карала го сам да се предаде ... really.*** народ и това си е.

91

Анонимен

преди 6 години

На толкова години мъж, не работи, кара джип... това не може да е нормално. Да го издържат родителите му...Е, това момиче какво е търсила при него ?Лека и пръст...

90

nina

преди 6 години

#91Каква любов,какви 5 лева?!?! ...я прочетете малко повече в Блица за психопата и после коментирайте.Коментарът ви е меко казано неадекватен.Жалко за клетото момиче,да почива в мир :((

89

Любов

преди 6 години

не защитавам убиеца но има мъже който вярват в истинската любов и обичат докрай само една жена...жалко за момичето!

88

гад

преди 6 години

Не съм съдник ама тоя заслужава възможно най лошото убииство което човек си помисли никой не му е слагал дрогата в устата !!Ако има повече пари ще го онивинят мама и тати ще платят защото има парички и той след време пак ще си излезе на свобода направо да му теглят куршума докато е време !

87

Анонимен

преди 6 години

"Каква е тази майка? Да знаеш, че синът ти е наркоман и да му купиш джип."Това е тъй наречената КАРМА. Джип - значи семейство от следния тип:-мутрафони-кредитни милионери-обикновени крадци-партийни функционериЗавлякли са маса народ най-вероятно, пряко или косвено. Няма как да са "чисти" в държава като нашата, ако не пред закона то поне пред съвестта си. Е да де, ама оня отгоре не прощава. Семката излиза гнила.

86

дон Кихот

преди 6 години

УЧУДВА6Т ИЗБОР НА МЪЖ,ЛОШИ МОМЧЕТА ЛОШ КРАЙ,АДРЕНАЛИН,ТРЪПКА..СМЪРТ! ИЗБОРА СИ Е ВАШ ДАМИ!!!

85

Анонимен

преди 6 години

"Той мисли, че е направил добро дело. По първоначални данни поводът за убийството е предполагаема изневяра на момичето"-Eй това ако не го е измислил адвоката на момчето, няма проблеми в бегето не съдят никой за нищо от десетилетия , дори и цаката досега не е осъдил никой за нищо, той е балон под налягане ,както и цялото "правосъдие".

84

England / Essex

преди 6 години

****ти *** !!! 6 милиона население ,но стотици скотски престъпления всеки божи ден, дори в Чад , Сомалия и Судан не е така ! Утре колко още такива новини ще прочетем , абе няма ли най - накрая да се вдигнете и да изметете сганта в парламента след като сте решили да останете в България или ще чакатр да ви заколят вас или децата ви ?!?

83

Гошу

преди 6 години

Плача пичове, плача :((((( Познавах я. Казва се Виола. Новината я научих към обяд и се сринах. Изключително красиво момиче. Искам този *** да умре в адски мъки. Няма да чета никакви коментари, защото знам колко сте грозни, но се молете да не се случи и на вас такова нещо, само това казвам ;(

82

дааа

преди 6 години

Затова през комунизма нямаше безработни. Ако този имаше работа нямаше да има време за убийства. Само не разбрах като е направил добро, като е убил момичето. То на двойката качена на автостоп, на който е избил окото на момчето там какво добро е направил.Чудя се сега този за какво трябва да го храним? На електрическият стол и това е!

81

изроди

преди 6 години

Пред носа на 7 РПУ Младост-София в един от високите блокове на последния етаж живее едно болно,крадливо,престъпно "семейство" Пламен и Теодора Енчеви,крадат от жилищата на хората каквото им падне,тормозят хората с заплахи и побоища,Теди се продава за 10-15 лв за секс и за ***,краденото разпродават на женския пазар.....Софиянците от Младост 1-2-3-4 и околните села да са на щрек от това престъпно семейство..в самото 7 РПУ си имат закрилник полицай Благунов......