63

Анонимен

преди 6 години

До Запознат 97Лека нощ, да сънуваш лекар с нож.

62

Анонимен 89

преди 6 години

КУКУ напълно си незапознат, раждаемоста при ромите започна да се насърчава със НПО като БХК.И сега е в невиждани размери при бай Тошо бяха около 300 000 сега са милион и отгоре Запознатия.

61

Анонимен

преди 6 години

Яжте банани!Ама 3 лева за кило полузелен банан няма да дам!Имам череши.

60

Запознат

преди 6 години

Лека нощ на всички Демократично настроени УЧАСТНИЦИ в спора. Русофилите да си таковат русията.

59

Анонимен

преди 6 години

До Запознат 89Е, сега няма жилищна криза, нали?Ама има банани...

58

Анонимен

преди 6 години

До Запознат 86Я дай някакъв линк за "22000 руснаци".Ако не можеш да намериш линк можеш да напишеш какво е получила Бълxapия след тези славни победи. И изобщо, колко войни е спечелила бъxливата ни татковина?

57

Анонимен

преди 6 години

От гей паради и тревица не можете и да мислите, че сме страна от третия свят и че се топим най бързо, за никого не е тайна.Между другото как мина гей прайда?....Нямаш спомен от събитието ли? И по-добре, ще те е срам ако ти разкажат приятелите ти.

56

Анонимен 88

преди 6 години

От гей паради и тревица не можете и да мислите, че сме страна от третия свят и че се топим най бързо, за никого не е тайна.Между другото как мина гей прайда?

55

Запознат

преди 6 години

До Анонимен--84;След комунистическата варварщина в селата след ДЕВЕТИ започна масово преселване в градовете.Настъпи ЖЕСТОКА жилищна криза. Хората живееха по хизби и тавани.По две семейства в апартамент. Настъпи Невиждана жилищна криза. Настъпи рязък спад на раждаемоста.Началото на 70-те год. комунистите взеха уж мерки за подобряване на раждаемост ,но тя се увеличи при РОМИТЕ. Заради тях станахме 9 милиона. Затова сега има много РОМИ./***/*** ОПРОСТАЧИХА нацията.

54

Запознат

преди 6 години

През ПСВ в Добруджа бяха 7000 саби на Ген. И. Колев срещу 18000 саби на казаците.Ген. И. Колев ги размаза като Торнадо.На южния Фронт Ген. Вл. Вазов размаза 22000 руснаци ,Французи и Англичани.След ДЕВЕТИ *** унищожиха Ген. Вл. ВАЗОВ и тримата му сина също офицери.След ДЕВЕТИ бяха ликвидирани и синовете на Райна Княгиня; Ген. Иван Дипчев ,Полк. Владимир Дипчев. Третия син участва като Мичман на кораба ДРЪЗКИ при торпилирането на ХАМИДИЕ. 4 -я е убит на улицата по комунистически.

53

до 82

преди 6 години

Е добре бе, откъде да ти вземе бай Тошо банани? Xем ревете, че сте имали банани само за нова Година хем иначе. A сега кажи кениеца Обама с какво помогна дори едни банани не ни прати.

52

Анонимен

преди 6 години

С Русия наближавахме 10 000 000, сега гоним 6 000 000 най бързо топящата нация сме ние, не само вЕС.Братята американци за 28 години ни е...а мамата, със америка за България, Отворено общество, БХК, всичко това работещо против България.Над 2 000 000 милиона Българи са напуснали страната, само не ми казвайте че са избягали от комунизма, от 10 години сме в ЕС но хората продължават да бягат.В България ще останат пенсионери, роми, полицаи и ***.оти продаващи България на сащ.

51

Анонимен

преди 6 години

82 Туй от любовника му ли го знаеш ? Или така твърдят слуховете ?

50

Анонимен

преди 6 години

77 Ататюрк е бил третополов гей, травестит и евроатлантик. Ердоган е русофил.

49

Винаги готови.

преди 6 години

По-важното е, че НАТО-вската членка е винаги готова да прати войски в Сирия, Афганистан и Никарагуа за да браним САЩ. България + Кения братя завинаги.

48

Запознат

преди 6 години

До Анонимен--62;А знаеш ли какво празнуваме на 03.03.?Празнуваме Рождения ден на Александър 2 и възкачването му на престола. Празнуваме капитулацията на русия след ПСВ от Б--я ,Германия и Турция.Брест Литовския мирен договор е подписан на 3 Март по настояване на Министър Васил Радославов.Бихме ги като Магаре на чужди снопи.

47

Анонимен

преди 6 години

60 Може ли да те поправя . Тя започнада се разпада още преди 100 години с Брест-Литовския мирен договр подписан на 3 март 1918 с който загуби Прибалтика , Полша, Финландия, Буковина а и Украйна , вярно после върна някои а след ВСВ пак се разшири но комунизма свърши и разпада се възобнови....Прав си. Просто съм съвременник на сегашните процеси затова коментирам това което е минало през очите ми. Набива ми се в очите и друга аналогия. Путин ми прилича на Ататюрк.

46

Запознат

преди 6 години

До Анонимен--56;А на теб кзвал ли ти е някои колко си глупав?

45

Анонимен

преди 6 години

Така или иначе Русия е последната Империя на земята и е нормално да се разпадне както се разпаднаха през миналия век Британската, Френската, Германската, Белгийската, Холандската, Испанската, Португалската, Италианската може и да съм пропуснал някоя...Руската империя започна да се разпада с края на студената война. Сега се разпадат остатъците от нея и парче по парче се цивилизоват. Процесът не е бърз, ще отнеме десетилетия.

44

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

До ЗапознатМного точно казано... - голата истина...